Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar böyle sacmalik olmaz... Bizim Yöneticiler aceba Bruma´yi 5-6 bonuslar ile 7-8 gibi rakamlara kapatabilecklerini mi düsünüyorlardir aceba ? Öyle düsünüyorlarsa sadece zaman kaybi olur, bu adami birak o fiyatlara 15 Milyondan asaga okutmazlar bu saaten sonra.

Hatte 1-2 sene bekleyip adami 50-60 gibi fiyatlara satabilme ihtimalleri varken...

Arkadaslar böyle sacmalik olmaz... Bizim Yöneticiler aceba Bruma´yi 5-6 bonuslar ile 7-8 gibi rakamlara kapatabilecklerini mi düsünüyorlardir aceba ? Öyle düsünüyorlarsa sadece zaman kaybi olur, bu adami birak o fiyatlara 15 Milyondan asaga okutmazlar bu saaten sonra.

Hatte 1-2 sene bekleyip adami 50-60 gibi fiyatlara satabilme ihtimalleri varken...

Zaman kaybı = özel ilgi alanımız, çok seviyoruz.

Turnuvalarda parladıktan, kendini gösterdikten sonra oyunculara talip olmayı da severiz hatta utanmadan u20 nin bitmesini bekliyoruz falan da deriz. Neyseki Kerim öyle fazla parlamadı diyeceğim de 1 milyon falan teklif etmişizdir.

Müthişiz sonuçta paramız, gelirimiz falan yok, stadımız, başarımız, satışlarımız...

bonservisini alacağımız kesin olmayan futbolcuyla 5 yıl anlaşmak ?

Zaman kaybı = özel ilgi alanımız, çok seviyoruz.

Turnuvalarda parladıktan, kendini gösterdikten sonra oyunculara talip olmayı da severiz hatta utanmadan u20 nin bitmesini bekliyoruz falan da deriz. Neyseki Kerim öyle fazla parlamadı diyeceğim de 1 milyon falan teklif etmişizdir.

Müthişiz sonuçta paramız, gelirimiz falan yok, stadımız, başarımız, satışlarımız...

Aynen kardeşim çok saçma bir transfer politikası izliyor şu anda bana kalırsa yönetim, edecek adama para vermiyolar etmiyecek adamlara parayı yığacaklar. En sonunda anlıyorlar verdiğimiz paraya alamıyoruz onların istediği paraya geliyorlar ama takım antremanlara baslamıs oluyor geçen sene meloda yaşadığımız eksiklikleri bu senede yaşamayız inşallah.Şu porto gibi bir transfer politikası izliyen yönetimimiz olsa :D

Wellington gelip Melo gelmez ise.

ceker giderim

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadas Kimseye de birsey begendirilemiyor. Adamlar mslera burak selcuk drogba wesley hamit gibi topculari getiriyor hala yonetim de yonetim.

Ne cok bilecenimiz varmis da haberimiz yok.

E o zaman yonetimi istifaya cagirin da tam olsun.

:mad:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadas Kimseye de birsey begendirilemiyor. Adamlar mslera burak selcuk drogba wesley hamit gibi topculari getiriyor hala yonetim de yonetim.

Ne cok bilecenimiz varmis da haberimiz yok.

E o zaman yonetimi istifaya cagirin da tam olsun.

:mad:

daha dur iyi adam alsalarda şu saatte kampa yetişmedi vik vik zırvaları başlayacak sonra melo gibiler yatınca bunun üzerinden suçlu yine yönetim olacak

isterse wellington bin kat daha iyi olsun

riske gerek varmi ya...

al su meloyu ver 5milyon euro neyin kafasini yasiyolar anlamiorm

Daha iki gün önce lütfü arıboğan melo mutlu sonla biteceketir diye tahmin ediyorum demişti

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

daha dur iyi adam alsalarda şu saatte kampa yetişmedi vik vik zırvaları başlayacak sonra melo gibiler yatınca bunun üzerinden suçlu yine yönetim olacak

Sen 3-5 in hesabını yapıp son güne kadar çingene pazarlığı yaparsan oyuncuyla ve oyuncuda sahada yatarsa bunun suçlusu tabii teknik heyettir yönetimdir adamı alacaksan ya hakkını ver al ya da bana uygun değil diyip başka bir isme yönel eksiğini kapat.

BGsRSsFCYAAE-uq.jpg:large

Ne Wellington ister bu sen gonlum... neeeeeeeeeeeeeeee de obiiiii mikellllllllll.... lalalay.. iki dilegimiz unal aysal

ikiside felipe melo...

5 yıllık anlaşma yapıldı

5 yıllığına el sıkışılan Wellington ise Galatasaray'da sezon başına 1.8 milyon euro kazanacak. 22 yaşındaki Brezilyalı ön liberonun sözleşmesinde bonuslar söz konusu! Wellington'un sarı-kırmızılı formayla elde edeceği şampiyonluklar ve kupalardan eski kulübü Sao Paulo da ufak paylar alacak…

kiralık adama 5 yıllık anlasma nasıl yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt