Attila Altun
Parçalı Üye
- 16 Haziran 2010
- 4.895
- 5
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar böyle sacmalik olmaz... Bizim Yöneticiler aceba Bruma´yi 5-6 bonuslar ile 7-8 gibi rakamlara kapatabilecklerini mi düsünüyorlardir aceba ? Öyle düsünüyorlarsa sadece zaman kaybi olur, bu adami birak o fiyatlara 15 Milyondan asaga okutmazlar bu saaten sonra.
Hatte 1-2 sene bekleyip adami 50-60 gibi fiyatlara satabilme ihtimalleri varken...
Zaman kaybı = özel ilgi alanımız, çok seviyoruz.
Turnuvalarda parladıktan, kendini gösterdikten sonra oyunculara talip olmayı da severiz hatta utanmadan u20 nin bitmesini bekliyoruz falan da deriz. Neyseki Kerim öyle fazla parlamadı diyeceğim de 1 milyon falan teklif etmişizdir.
Müthişiz sonuçta paramız, gelirimiz falan yok, stadımız, başarımız, satışlarımız...
Kiraladığımız adamla nasıl 5 yıllığına anlaşıyoruz? Anlayan varsa beri gelsin.

Arkadas Kimseye de birsey begendirilemiyor. Adamlar mslera burak selcuk drogba wesley hamit gibi topculari getiriyor hala yonetim de yonetim.
Ne cok bilecenimiz varmis da haberimiz yok.
E o zaman yonetimi istifaya cagirin da tam olsun.
![]()
Wellington gelip Melo gelmez ise.
ceker giderim
daha dur iyi adam alsalarda şu saatte kampa yetişmedi vik vik zırvaları başlayacak sonra melo gibiler yatınca bunun üzerinden suçlu yine yönetim olacak
Wellington gelip Melo gelmez ise.
ceker giderim