- 3 Temmuz 2012
- 139.498
- 87.935
- 5.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Bence melo tatili uzatmak için pürüz cıkarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet noldu net olarak takımı drogba ile beraber toparladı
Turu melo götürüyordu şalke macında adamını tutmadı golü yedik istanbulda :trollface:
ne puruzu ne tatili uzatmasi
yonetim juventusla anlassa gelicek adam...
tovbe tovbe ya..
gecen senede sanki tatil yapmak istedi... yonetim gec aldi adamda dolayisiyla gec geldi
anlamakta zorluk cekenmi var aranizda?
bak ben melo kötü futbolcu demiyorum ama futbolcunun karakterine göre transfer şekillenmez bu sene geçen seneki gibi olmayacağının garantisini kimse veremez bu kadar ayılıp bayılmanın alemi yok gelirse gelir gelmezse anca gider
ne puruzu ne tatili uzatmasi
yonetim juventusla anlassa gelicek adam...
tovbe tovbe ya..
gecen senede sanki tatil yapmak istedi... yonetim gec aldi adamda dolayisiyla gec geldi
anlamakta zorluk cekenmi var aranizda?
Wellington'un resimlerine baktım da daha çocuk lan bu.
De Rossi mi bismillahirrahmanirrahim:cool:
Ben zaten Melo'nun kalması taraftarı değilim benim sıkıntım geçen seneki gibi sürecin işlemesi yok Melo geliyor yok kalıyor şu geliyor bu gidiyor derken son hafta yine Melo'yu getirdiler o da sağolsun baya yattı yine aynısı olacaksa burda suçlu yönetimdir diyorum yoksa profesyonel bir sporcunun yazın formunu koruması gerektiğini düşünüyorum ama Melo'nun öyle yapmadığı aşikar.
Osman Altunterim sinirli![]()
Osman Altunterim@altunterim16mFenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Trabzon'un durumu ortadan! Yapacağın 3 tane transfer! Bu kadar beceriksizlik olmaz! O-la-maz!
Osman Altunterim@altunterim16m
Bir futbolcu geliyor gündeme! "Adı duyulmasın aman" demesi gereken adamlar ilk servisi yapanlar! Sonra "Askımız Galatasaray!" yersen..
Osman Altunterim@altunterim12m
Ayrıca yabancı kararı mevzusu kılıf! Yabancı kararı madem dert, bakın bakalım Fenerbahçe'de kac yabancı var! Trasi bırakacaklar! Yemez!