Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence melo tatili uzatmak için pürüz cıkarıyor

ne puruzu ne tatili uzatmasi

yonetim juventusla anlassa gelicek adam...

tovbe tovbe ya..

gecen senede sanki tatil yapmak istedi... yonetim gec aldi adamda dolayisiyla gec geldi

anlamakta zorluk cekenmi var aranizda?

Wellington'un resimlerine baktım da daha çocuk lan bu :asd:.

Valla Amk´nin özel haberlerine pek güvenmiyorum artik. Farfan icin de ayni haberleri yapmislardi.

Resmi aciklama gelmeden kimseye inanmam. Wellington´u kiralayip ne yapacagiz? Seneye aylarca ugrasacagiz yine fiyati indirmek icin.

Bizimkiler seneye 9 Milyon verir mi hic ya :) Hikaye

tovbe tovbe ya..

gecen senede sanki tatil yapmak istedi... yonetim gec aldi adamda dolayisiyla gec geldi

Gözünü melo bürümüş gercekleri göremiyorsun barbara aşkına kendine gel !!1

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

bak ben melo kötü futbolcu demiyorum ama futbolcunun karakterine göre transfer şekillenmez bu sene geçen seneki gibi olmayacağının garantisini kimse veremez bu kadar ayılıp bayılmanın alemi yok gelirse gelir gelmezse anca gider

Ben zaten Melo'nun kalması taraftarı değilim benim sıkıntım geçen seneki gibi sürecin işlemesi yok Melo geliyor yok kalıyor şu geliyor bu gidiyor derken son hafta yine Melo'yu getirdiler o da sağolsun baya yattı yine aynısı olacaksa burda suçlu yönetimdir diyorum yoksa profesyonel bir sporcunun yazın formunu koruması gerektiğini düşünüyorum ama Melo'nun öyle yapmadığı aşikar.

Galatasaray'da Melo transferi hala belirsizliğini korurken, Brezilyalı yıldızın yerine son iki yıldır basında birçok isim yazıldı. Lig TV'nin derlediği o isimler;

-Alper Potuk: Fenerbahçe

-Biglia: Anderlecht

-Cambiasso: İnter

-Tino Costo: Valencia

-Gargano: Napoli

-Gökhan İnler: Napoli

-Josuha Guilavogui: Saint-Etienne

-Keita: Barcelona

-Lassana Diarra: Anzhi

-Ladesma: Lazio

-Mbia: Queens Park Rangers

-Medel: Sevilla

-Obi Mikel: Chelsea

-Nuri Şahin: Borussia Dortmund

-Ralf: Sao Paulo

-Fernando Gago: Roma

-Romaric: Espanyol

-Moussa Sissoko: Newcastle United

-A. Song: Barcelona

-Wellington: Sao Paulo

-Xabi Alonso: Real Madrid

-De Rossi: Roma

(lig tv - turkfutbol.com)

tovbe tovbe ya..

Melo'nun menajerimisin kardeşim abartma istersen herkes takip etti o dönemi her iki tarafında hatası var onu kabul et önce.

abi böle birşey mantıklımı olayda sadece adamın istedigi veya klubun istedigi para belli senin verdigin para belli böyle oluncada sürec tahmin edilecegi gibi uzar

mondragon zamanını özellikle ilk senelerini hatırlayın adam her sezon sonu isyan bayraklarını çekiyordu yok şuraya giderim yok buraya giderim ne oldu adam yıllarca oynadı ve Galatasaray tarihinin iyi kalecilerinden biri ki kötü dönemlerimizdeydik

Melo'yu istese bitirirlerdi başkan istemiyor konuşmalarına bakılırsa ki haklı... İyi bir oyuncu ama sözleşmeyi kaptıktan sonra yatarsa zzararlı çıkarız...Çok istesek şu ana kadar biterdi..Ayrıca yaşı da 30 oldu.

De Rossi mi bismillahirrahmanirrahim :D:cool:

De Rossi ile ilgili haber çıkmış la :o keşke alabilsek yaşı falan umurumda olmaz gerçi 29 yaşında.

Osman Altunterim sinirli :)

Osman Altunterim@altunterim16mFenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Trabzon'un durumu ortadan! Yapacağın 3 tane transfer! Bu kadar beceriksizlik olmaz! O-la-maz!

Osman Altunterim@altunterim16m

Bir futbolcu geliyor gündeme! "Adı duyulmasın aman" demesi gereken adamlar ilk servisi yapanlar! Sonra "Askımız Galatasaray!" yersen..

Osman Altunterim@altunterim12m

Ayrıca yabancı kararı mevzusu kılıf! Yabancı kararı madem dert, bakın bakalım Fenerbahçe'de kac yabancı var! Trasi bırakacaklar! Yemez!

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben zaten Melo'nun kalması taraftarı değilim benim sıkıntım geçen seneki gibi sürecin işlemesi yok Melo geliyor yok kalıyor şu geliyor bu gidiyor derken son hafta yine Melo'yu getirdiler o da sağolsun baya yattı yine aynısı olacaksa burda suçlu yönetimdir diyorum yoksa profesyonel bir sporcunun yazın formunu koruması gerektiğini düşünüyorum ama Melo'nun öyle yapmadığı aşikar.

türkiyede işler malesef böyle gözünü sevdigimin ülkesinde herkes rahat dışardan gelen de rahat sezon başı tipik muhabbeti ''ilk 5 maç tehlikelidir'' neden tehlikeli yazın adam top mu oynamayı unutuyor hayır takımlar zamanında transferi bitirmedigi için adam takıma adapte olamıyor yada kondisyon sorunları yaşıyor bu melo için degil tüm oyuncular için geçerli rijkaard dönemimiydi adam maç öncesi kampları kaldırmayı denedide ne hallere düştük futbolcuyu sıkacaksın adam milyon dolara sahip rahat bırakırsan elbet gezer tozar zaten bütün sene top tepmiş başka napcak okadar profesyonel düşünebilse zaten mevcut yetenegiyle adamın türkiyede ne işi var anca drogba gibi 35 inden sonra heycan olsun diye gelir hoş drogba gibi kaç adam var oda ayrı bir mesele

Osman Altunterim sinirli :)

Osman Altunterim@altunterim16mFenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Trabzon'un durumu ortadan! Yapacağın 3 tane transfer! Bu kadar beceriksizlik olmaz! O-la-maz!

Osman Altunterim@altunterim16m

Bir futbolcu geliyor gündeme! "Adı duyulmasın aman" demesi gereken adamlar ilk servisi yapanlar! Sonra "Askımız Galatasaray!" yersen..

Osman Altunterim@altunterim12m

Ayrıca yabancı kararı mevzusu kılıf! Yabancı kararı madem dert, bakın bakalım Fenerbahçe'de kac yabancı var! Trasi bırakacaklar! Yemez!

adam haklı abi taraftar dahil herkes biliyor bu yabancı olayının tamamen kılıf oldugunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt