Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türk Futbolu istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye, FIFA sıralamasında 3 sıra daha gerileyerek düşüşüne devam etti.

FIFA tarafından yayınlanan sıralama da Türkiye büyük düşüşüne devam ederek, 3 sıra daha geriledi ve 57. oldu.

İspanya, Almanya ve Kolambiya'nın ilk üç sırayı paylaştığı sıralamada sırasıyla Arjantin, Hollanda, İtalya, Portekiz, Hırvatistan, Brezilya ve Belçika ilk 10 içerisinde yer alan diğer takımlar oldu.

Peru, Şili, Mali, Cezayir, Venezuela, Kosta Rika, Burkina Faso, Panama, Yeşil Burun, Yeni Zelanda , Honduras gibi takımlar Türkiye'nin önünde yer almayı başardı.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gambar-daniele-de-rossi-kapten-kedua-roma.jpg

de rossi'yi morinho ister gibi geliyor bana. chelsea'ye gider büyük ihtimal eğer ayrılırsa. adama gerçekten hayranım ama hayali bile güzel bizim için :D

Chelsea iyice Fenerbahçe ortasahasına döndü...Herkes ortasaha.

Gelmezzzz Dereotu gelmezzzzzzz (T)

Bu Wellington bizim ağırlığımızı kaldıramayacak gibime geliyor.

Transfer Nöbeti

De rossiyi alsınlar birde kerimle okayı alsınlar kapatsınlar transferi CL de yine çeyrek final oynarız

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ynt: Transfer Nöbeti

İtalyan oyuncumuz oldumu hiç bizim?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

de rossi ne t 6m euro alıyormuş beyler. bu parayı ona vereceğimize inanan varmı? o yüzden geçelim bu rüyaları, gerçeklere dönelim. ben melo olmuyorsa obi mikel diyorum

Riera'nın yerine Carlinhos Melo'nun yerine Rossi . (MİS)

Transfer Nöbeti

Dün gece trt3 haberde wellingtonla görüşme falan yok melo geliyor dedi muhabir

Transfer Nöbeti

de rossi ne t 6m euro alıyormuş beyler. bu parayı ona vereceğimize inanan varmı? o yüzden geçelim bu rüyaları, gerçeklere dönelim. ben melo olmuyorsa obi mikel diyorum

Bence o vergiler dahildir vergiyi düşünce 4 e falan gelir

De Rossi gelmez kere gelmezzzzzzzzzzzz (T)

Chelsea iyice Fenerbahçe ortasahasına döndü...Herkes ortasaha.

4-2-3-1 oynarlar sanırım bu sene. orta 2'li de şu an mikel-ramires-lampard'dan başka oynayacak kim var ki? bence rossi tam aradıkları tarzda bir oyuncu bu yüzden morinho ister diye düşündüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt