Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az önce dergi aboneliği için aradılar, cocuk telefonu tam kapatacaktıki dedim bir saniye

De Rossi ile ilgileniyormuşuz doğru mu? Hayır yalan dedi Melo 1 hafta içinde takıma katılacak ayrıca Farfan'dan daha iyi bi kanat alınacak dedi

Peki basket ne durumda dedim, Spanoulis bizde dedi

hic bir baska mesajini okumadim ama sende kus havasi seziyorum onun icin raporluyorum canim

başkan biliyormudur acaba de rossiyi bu kadar çok istediğimizi? valla kulağına gitse iyi olur başkanın, sneijder içinde imkansız diyorduk ilk günler hatırlayın. kafaya koydumu alır gelir valla ben o konuda bşkana güveniyorum ne yalan söylüyüm. düşünsenize aslantepede 16 numaralı formasıyla de rossi. bi taraftar daha ne ister ki

Sneijder transferin De Rossi ile uzaktan yakından alakası yok. Sneijder ve Drogba 'opportunity' transferleri, 10 yıldan bir gelir böyle.

beyler istanbul tuzlaya gidebilmem için hangi otogarda inmem gerek yardımcı olurmusunuz?

Az önce dergi aboneliği için aradılar, cocuk telefonu tam kapatacaktıki dedim bir saniye

De Rossi ile ilgileniyormuşuz doğru mu? Hayır yalan dedi Melo 1 hafta içinde takıma katılacak ayrıca Farfan'dan daha iyi bi kanat alınacak dedi

Peki basket ne durumda dedim, Spanoulis bizde dedi

Antu'da da böyle bir duyumcu var ne tesadüf.Hatta konusunu da atayım.

https://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=11950

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kuş demek için aceleci davranıyorsunuz

Benim size birşey ıspatlama gibi bir zorunluluğum yok, nöbete aldığım duyumu paylaştım sadece

Bir daha paylaşmam zaten iyilik yap kötülük bul derler

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kuş demek için aceleci davranıyorsunuz

Benim size birşey ıspatlama gibi bir zorunluluğum yok, nöbete aldığım duyumu paylaştım sadece

Bir daha paylaşmam zaten iyilik yap kötülük bul derler

Boşver renkdaş onlar senin iyi niyetini anlamıyorsa bu senin değil onların problemidir

Yesil Burun Adalari -> A Milli Takim :blush2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt