Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaw ne wellington u allah askina? Hersey tamam duzgun oturmus bi sistem var ne gerek var gereksiz macera yasiyoruz...dunya kadar para kazan onda emegi olan adama 3 un 5 in hesabini yap..

Dünden beri giremiyorum biri kısaca gelişmeleri söleyebilir mi ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Wellington adı dolaşıyor ama kaydedeğer hiç bir gelişme yok. Yani bir şey kaçırmadın. Yabancı sınırlaması ile ilgili TFF'ni vereceği karar bekleniyor diye yorumluyoruz bu durgunluğu. Bu karar da en geç Cuma'ya kadar açıklanırmış.

ozan kardes video icin tesekkurler wellington pozisyon bilgisi çok iyi ve mücadeleyi bırakmıyor 1-1 lik schalke macında yedigimiz gol aklınıza gelsin melo izliyordu :) sırıtacak bir oyuncu değil bana öyle geldi wellington

ya fatih pismesi lazim diyosunda dunya futbolunda pisme diye birseymi kaldi,adam 5 mac däktürür milli takima bi secilir al sana 25m euro sende pissin diye beklersin:) meloda gelmeden once yilin bidonu secilmisti,aldigimiz zaman forumda millet saydiriyodu bu kazmayi kim aldi diye

onlarda futboldan anlamiyor o zaman :D neyse ben fikrimi ve seyredigimi aktardim sadece. youtube videolara bakarak bende begenmisdim olur demisdim dün . canli izledikden sonra ama 180 derece yön degistirdim :D

youtube vs. canli mac :)

ozan kardes video icin tesekkurler wellington pozisyon bilgisi çok iyi ve mücadeleyi bırakmıyor 1-1 lik schalke macında yedigimiz gol aklınıza gelsin melo izliyordu :) sırıtacak bir oyuncu değil bana öyle geldi wellington

Hava topları , takım ve partneri olacak olan Selçuk ile uyumu kocaman bir soru işareti ama.

Melo istediği sözleşmeyi alsın şöyle bir üç yıl falan sonra nasıl yatış görün. Gram güvenmiyorum kendisine.

daha hazır değilki,13-14 maçtır oynuyo:cool:

:D hazir halini görmedik biz isde. ne zaman hazir olacagida belli degil. bu kumara ben girmem acikcasi bukadar önemli mevki icin. Tutarsa ne güzel . ama ya tutmasza ki bu risk baya yüksek buluyorum Wellington transferinde.. bunun hesabini kim verecek :confused:

melo olayi veya o mevki bir sekilde halledilirde siz bu hamitin yeri ne olacak onu dusunun.hamitle 1 yil daha o kanadi dusunmek bile istemiyorum

On libero transferinin yabanci kontenjan ile alakasi. O mevki'ye oyle de boyle de yabanci bir isim gelecek zaten. Ben hala Melo alinir diyorum.

Melo yatiyor/yatar diyenler Melo'yu zerre kadar tanimiyor. Ilk sezon muhtesemdi. Ikinci sezon ilk devre kotu olmasina ragmen ölüsü yetti adamin. Ikinci devre ise yine bildigimiz Melo idi.

Yonetim adami kamp donemine yetistirseydi ilk devre de de cok iyi oynardi. Bunu anlamak bu kadar mi zor? Kamp gecirmeyen bir oyuncu'yu kafadan 1 devre sileceksin. Bu futbolun kuralidir. Bosuna kamp onemli demiyoruz herhalde.

La Gazzetta dello Sport claims that AS Roma have joined the race to sign Man United's Nani. Galatasaray, AS Monaco, and PSG ialso nterested

portonun scout ekibi bizde olsa adamlarin kesfedip getirdigi futbolculari gorunce ekibi meydan dayagina cekerdi bizim taraftar,ismi duyulmadik adamlari nerden buldunuz diye

Melo'nun varligi bile Feneri urkuduyordu .. Niye almamakta diretiyoruz anlamiyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt