Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah aşkına şu Cimbom34 denen sığırın tweetlerini taşımayın buraya,yeter ya valla yeter :o

Hem Melo'yu Hem Mikel'i hem de Wellington'u almaya mı çalışıyormuş yönetim, hayırlı olsun.

De Rossi de gelsin bari 4'lü orta saha işte temiz, gol yemeyiz :trollface:

Canı sıkılan sallıyor ne güzel olay ya.

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]34cimbom34 @34cimbom34 [/TD]

[TD="class: timestamp"]12 dakika [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray Melo'ya geçen sene aldığının aynısını ödeyecek Juventus'a bonservis ücreti olarak 4,5 milyon euro ödeyecek sözleşme 2+1 yıllık

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

34cimbom34'te iyi bir duyumcu kimse bir şey bilmezken Fenerbahçe kesinlikle ceza alacak önümüzde ki yaz demişti , çok önceden , ben güveniyorum şahsen :yenieek:

Melo Galatasaray'da diyorsa öyledir. Bonvervis biraz daha aşağı olabilirdi ama iyi olsun , 2+1 yıllık sözleşme güzel , 2.9 Mn €'da Melo için iyi bir rakam.

Avrupada ama fistik gibi oynuyor. Benim zaten derdim avrupadan gelen kaliteli oyuncular ile degil. 3-4 Sinif az kalitede olan Türk oyuncularda, Semih Kaya, Burak Yilmaz ve Selcuk Inan dan baska hic bir Türk oyuncuyu günlü rahat bir sekilde Ilk 11e yazamiyorsak, ve bu 10 kisilik grubun 1 Million Dollar net cebine koyuyorsa, bu iste bir terslik var demektir.

Riera hayatinda bulamadigi sözlesmeyi bizde buldu, adami kaleye koysan gocunmadan gecer oynar. Melo zamaninda dayagi atmasaydi zaten böyle yola gelmezdi, simdi kalkti birde el aleme dayilanmaya basliyor. Dayak yiyen sen, dayilanan yine sen. ALLAH ALLAH.

Dayilanirken derken?

kimi seçerdiniz??

Melo

Obi Mikel

Wellington

(Melo bizde olmamış olsaydı)

vallah ne yalan söykeyim. hic istemedigim mikel söylerdim ben o zaman objektiv kalmak gerekiyorsa :(

Melo juevdaki son perfomasnini takip ederdik o zaman büyük olasiklaki oda pke ic acisi degildi. mikeli hic sevmedigime karsin adam istikrarli oyuncu ve görev adami. fazla pro oyuncu bence. sahadaki durusunu sevmiyorum ruhsuz ruhsuz . ama bu tartismaya acik bir konu

tamer keske -like secenegi olsada bu yorumuda 1500 defa -like versem

Dedim ya bakış açısı.. Saygı duyarım..

Tarafsız gözle baktığımda, bu yoruma açtığım oyunculara şahsen bizim sahip olmamızı isterdim.

Asıl soru şu: imkanımız olsa; yoksa sen bu futbolcuları beğenip bizim takıma almazmıydın.:confused::confused::confused:

Şayet Sneijder yorumunu kastediyorsan eğer, FT sneijderi ilk CL maçında sadece yankomşu mevkisinde oynattığı için, Hollanda dan Van Hojjdonk hemen ses vermişti: F.Terim sneijderi nasıl olupda orada oynattığını aklım almıyor diye.

GERİSİ YORUMSUZ...:yenieek::cool::cool:

Avrupada ama fistik gibi oynuyor. Benim zaten derdim avrupadan gelen kaliteli oyuncular ile degil. 3-4 Sinif az kalitede olan Türk oyuncularda, Semih Kaya, Burak Yilmaz ve Selcuk Inan dan baska hic bir Türk oyuncuyu günlü rahat bir sekilde Ilk 11e yazamiyorsak, ve bu 10 kisilik grubun 1 Million Dollar net cebine koyuyorsa, bu iste bir terslik var demektir.

Riera hayatinda bulamadigi sözlesmeyi bizde buldu, adami kaleye koysan gocunmadan gecer oynar. Melo zamaninda dayagi atmasaydi zaten böyle yola gelmezdi, simdi kalkti birde el aleme dayilanmaya basliyor. Dayak yiyen sen, dayilanan yine sen. ALLAH ALLAH.
yorumunun bir cok yerine katiliyorum aynen bende aydin,aykut,sabri,e.colak hatta hamit(3,5m£) vs. gibi adamlara verilen paralara yazik diyorum.riera olayinda cok kotu konrtrat yapmisiz,amrabata verdigimiz paralar uctu gitti,yigit ve sercana toplamda 5,5m£ verdik yazik gunah bu gibi olaylarda bende cok kiziyorum ve gercekten yazik diyorum

Herkes farklı bir şey diyor orta saha konusunda.Sıkıldım netleşse artık.

Melo sizin dediğiniz gibi ilah bir topçu olsaydı şu an 10 tane klüb kapsında yatardı.Kör mü bu Avrupa takımları.Kolombiya ligini izleyen gözlemciler Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girmiş takımın sizin tabirinizle en iyi oyuncusunu izlemiyorlar mı?Birine takınca takıyoruz .Zamanında keitayı dünyanın en iyi ofansif adamı zannedenler şimdi de Meloyu dünyanın en iyi liberosu yapıyorlar

Biz önce cimriliği Juve ile pazarlıkta yapıyoruzdur.

Yok Melo bu kadar istiyormuş diyip Melo'ya bok atmadan, bonservisi kim bilir ne kadar ödeyip ne kadar taksite bölmek istiyoruz, ona bakalım.

Herşeyin bir sırası var.

34cimbom34'te iyi bir duyumcu kimse bir şey bilmezken Fenerbahçe kesinlikle ceza alacak önümüzde ki yaz demişti , çok önceden , ben güveniyorum şahsen :yenieek:

Melo Galatasaray'da diyorsa öyledir. Bonvervis biraz daha aşağı olabilirdi ama iyi olsun , 2+1 yıllık sözleşme güzel , 2.9 Mn €'da Melo için iyi bir rakam.

bu adam hakinda yorumum yok fazla acikcasi. pek takip etmiyorum ama fenerin ceza alacagini benim 13 yasindaki fenerli yegenim bile biliyordu :D

Dedim ya bakış açısı.. Saygı duyarım..

Tarafsız gözle baktığımda, bu yoruma açtığım oyunculara şahsen bizim sahip olmamızı isterdim.

Asıl soru şu: imkanımız olsa; yoksa sen bu futbolcuları beğenip bizim takıma almazmıydın.:confused::confused::confused:

Şayet Sneijder yorumunu kastediyorsan eğer, FT sneijderi ilk CL maçında sadece yankomşu mevkisinde oynattığı için, Hollanda dan Van Hojjdonk hemen ses vermişti: F.Terim sneijderi nasıl olupda orada oynattığını aklım almıyor diye.

GERİSİ YORUMSUZ...:yenieek::cool::cool:
söyle soylim sana tamer,webo yu floryanin kapisindan iceri sokmazdim,volkan ayisinin butun serefsizliklerini bir kenara koyarsam (yoksa kapidan iceri giremez) 2.kaleci anca olurdu bizde, g.gönül yedekte bekleyecekse gelsin otursun yedek kulubesine,eboue nefes aldigi surece g.gänül kulubeden disari cikamaz ;)

umut için 500 bin euronun pazarlığını yapıyoruz daha ne nani'si.

geçen yıla göre gelirler kat be kat artmışken,CL gelirleri varken geçen yılın 30 milyon euroluk transfer bütçesinden aşağısını hedefliyoruz klüp olarak

bu hızlı ve öfkeli 6'nın hep sinema çekimi mi var gençler? orjinalini bulamadım bir türlü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt