Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yorumunun bir cok yerine katiliyorum aynen bende aydin,aykut,sabri,e.colak hatta hamit(3,5m£) vs. gibi adamlara verilen paralara yazik diyorum.riera olayinda cok kotu konrtrat yapmisiz,amrabata verdigimiz paralar uctu gitti,yigit ve sercana toplamda 5,5m£ verdik yazik gunah bu gibi olaylarda bende cok kiziyorum ve gercekten yazik diyorum

Ben sadece zafer sahrosluguna kapilip hunharca paralari böyle anti lere yedirmeye karsiyim. Amrabat bence iyi topcu, ama bu paralari etmez. 5 Tane Amrabat getirirsin bu paraya Hollanda´dan.

yoksa Sneijder, Drogba hatte Melo gibi oyunculara yatir, keyif yapsin taraftarlar orda sorun yok. Ama 500.000 Euro Brüt paraya son 10 yilin en yetenekli Türk sagbekinin Brügge gibi bir takima gitmesine izin veriorsun,karsiliginda Sabri´ye ödedigin para bir milyon dollar. yaziktir günahtir.

Abrupada ücüncü ligde oynayamicak adamlar, buralarda ferari mazarati sürüyor birde utanmadan keyif yapip yaslaniyorlar nasil olsa param geliyor mentalatsiyle.

Milli Takımımız, FIFA'nın açıkladığı temmuz ayı ülkeler sıralamasında 57.sırada yer almış. Allah belanı versin Tüpçü.

shaqiri son 20 yilin en buyuk balonudur iyikide almamisiz.amrabatta israr ettide ne oldu gitti 8,5m

neye göre balon diyorsun? bayernde ribery ve robben var oynayamıyor. shaqiri gelse amrabat gelmezdi zaten. ayrıca amrabat ciddi şans bulamadı bu yı l kontenjandan dolayı. CL maçlarında iyi oynadığı ve asistleri olduğu da kesin

34cimbom34'te iyi bir duyumcu kimse bir şey bilmezken Fenerbahçe kesinlikle ceza alacak önümüzde ki yaz demişti , çok önceden , ben güveniyorum şahsen :yenieek:

Melo Galatasaray'da diyorsa öyledir. Bonvervis biraz daha aşağı olabilirdi ama iyi olsun , 2+1 yıllık sözleşme güzel , 2.9 Mn €'da Melo için iyi bir rakam.

arkadaşın dediği gibi, fenerin ceza alacağını herkes diyordu :)

Dedim ya bakış açısı.. Saygı duyarım..

Şayet Sneijder yorumunu kastediyorsan eğer, FT sneijderi ilk CL maçında sadece yankomşu mevkisinde oynattığı için, Hollanda dan Van Hojjdonk hemen ses vermişti: F.Terim sneijderi nasıl olupda orada oynattığını aklım almıyor diye.

GERİSİ YORUMSUZ...:yenieek::cool::cool:

Van Hooijdonk Sneijder'i orada görünce.. - TÜM HABER

Van Hooijdonk Terim'i topa tuttu! | Galatasaray, Fatih Terim, Hooijdonk, schalke, sneijder, şampiyonlar ligi

Geçen sezon devre arası ortada bu konunun muhabbeti bile geçmezken söylemişti yapmayın hocam.

dedigin gibi takip etmedim vallahi. baloncumu saloncumuda yorumunda bulunmuyorum ama fenerin ceza alacagini er yada gec uefa tarafindan bende yaziyordum bu sene ocak aylarinda burda forumda. ne yani bendemi simdi duyumcu oluyorum :D

fner konusu 1+1 eder 2 meselesi resmen. belki duyumlari dogrudur genelikle bilmiyorum ama fener konusunu örnek göseterek, en azindan benim gözümde, vay bilmis bu konuyu söyletitirmiyor.

Edit: baska örnek varsa onu söyle kardesim demek istiyorum. ne bilmis simdiye kadar ciddi anlamda?

melo 4 yillik istiyor biz 2+1 teklif ediyoz iyice sikecilerin gozune sokuyoz cezalarini dun yazdigim gibi bonservis 4.5 sona gelindi artik buyuk ihtimal yarin aksam kapa duser ;) kim ne derse desin melo candir :)

Hangi maclara bakiyorsun sen, hayret ve merak ediyorum. Cok sacma bir gözlem.

Sen hic dikkat etmemissin. Daha Orduspor macinda rakibinin sirtina basip, birde hakeme gider yapiordu. Devamli rakiplere tekmeler tokatlar salliyor. Birde böyle "sokarim sizi ayni cukura" gibi bakislar tripler. Hey yavrum heyy... Melo Saglam dayak atmis, bu cocuk böyle degildi.

vallah ne yalan söykeyim. hic istemedigim mikel söylerdim ben o zaman objektiv kalmak gerekiyorsa :(

Melo juevdaki son perfomasnini takip ederdik o zaman büyük olasiklaki oda pke ic acisi degildi. mikeli hic sevmedigime karsin adam istikrarli oyuncu ve görev adami. fazla pro oyuncu bence. sahadaki durusunu sevmiyorum ruhsuz ruhsuz . ama bu tartismaya acik bir konu

Aslında burdakilerin çoğuda Melo'yu 3.sıraya koyarlardı, Juve performansı hiç de iyi değildi.

Melo olayına biraz duygusal bakıyoruz, yönetim hak ettiği paraya evet demesi durumunda alacaktır zaten. O yüzden bu konuda yönetime güvenim tam.

Sen hic dikkat etmemissin. Daha Orduspor macinda rakibinin sirtina basip, birde hakeme gider yapiordu. Devamli rakiplere tekmeler tokatlar salliyor. Birde böyle "sokarim sizi ayni cukura" gibi bakislar tripler. Hey yavrum heyy... Melo Saglam dayak atmis, bu cocuk böyle degildi.

bu benim hic gözüme carpmadi nedense ama diger saydigin konular maalesef olmusdur .

Melo sizin dediğiniz gibi ilah bir topçu olsaydı şu an 10 tane klüb kapsında yatardı.Kör mü bu Avrupa takımları.Kolombiya ligini izleyen gözlemciler Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girmiş takımın sizin tabirinizle en iyi oyuncusunu izlemiyorlar mı?Birine takınca takıyoruz .Zamanında keitayı dünyanın en iyi ofansif adamı zannedenler şimdi de Meloyu dünyanın en iyi liberosu yapıyorlar

Keita gidince ertesi sezon neler kaybettiysek Melo gidincede aynısı olucak Melo gidince Song-Yaya gibi biri alınmayacagı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt