Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;05BPnWn7Wo4]https://www.youtube.com/watch?v=05BPnWn7Wo4[/video]

Buda güzel izlemeniz tavsiye olunur :D

kim uyduruyor bu maliyetleri.. iki sene 3'den sözlesme yapsak 6 milyon, bonservisi en fazla 4.. 10 milyon bile tutmayacak melo.

dusunceler farklı melo yıllık 2 almaz..neden baskaları gıbı 20 23 yas arası adam alamıyoz gır rıske al arkadas bu arada meloyu cok severım ama artık kulup menfaatını dusunme zamanı

dusunceler farklı melo yıllık 2 almaz..neden baskaları gıbı 20 23 yas arası adam alamıyoz gır rıske al arkadas bu arada meloyu cok severım ama artık kulup menfaatını dusunme zamanı

20-23 iyi ama iki ağır sakatlık geçirmiş, 2 yılda 30 maç yapmış adamdan pek iyi performans beklenilmez

hızlı ve öfkeli 6 nın orjinali düşmüşmü

Abi ne guzel istikrari yakalamissin tam takimin iskeleti otururken kendi bacagina kursun sikiyorsun ne oldugu belirsiz 2 diz sakatligi gecirmis adami getiriyorsun

hulog

20-23 iyi ama iki ağır sakatlık geçirmiş, 2 yılda 30 maç yapmış adamdan pek iyi performans beklenilmez

ben wellıngton ıcın demedımkı arkadaslar u 20 maçlarında hıcmı ızlenmez on lıbero oyuncu bak ılla goze batan vardır...artık boyle calısmalıyız benım dusuncem bu...

30'dan aşağısını düşünmüyoruz, olmaz :SS:

sonra borc cok oluyo yok su bu arkadas 2 senedır sampıyonuz artık gır bole genc toplara kendın yetıstır ama turkıyede alsan taraftar homurdanlanmaya baslar bu kım ıllada yıldız elımızdekı ardayı bıle bıktırdık bazıları sayesınde..

[video=youtube;05BPnWn7Wo4]https://www.youtube.com/watch?v=05BPnWn7Wo4[/video]

Buda güzel izlemeniz tavsiye olunur :D

Bu videodaki sempatikliği ile şahsına karşı tek antipati kaynağım olarak gördüğüm sırp oluşu konusunda da artık daha ılımlı ve önyargısız olabilirim. :b5: TEŞEKKÜRLER Melikşah, Bunu nerden bulduysan...

Futbol yeteneklerine zaten sözümüz yok ama, gelirse şayet; kendini sevdirebilecek sıcak bir karakteri varmış...:yenieek:

sonra borc cok oluyo yok su bu arkadas 2 senedır sampıyonuz artık gır bole genc toplara kendın yetıstır ama turkıyede alsan taraftar homurdanlanmaya baslar bu kım ıllada yıldız elımızdekı ardayı bıle bıktırdık bazıları sayesınde..

doğru diyorsun kardeşim katılıyorum. takımda koşacak,pres yapacak,rakibi yıpratacak genç oyuncu gerek.bu kadroyla zor.

Wellington 4231'den ziyade 433'de tam "DMC" görevini yaparasa, iyi verim aliriz.

-------Wellington-----

----Sneijder--Selcuk-

-X--------X-----------X

ben wellıngton ıcın demedımkı arkadaslar u 20 maçlarında hıcmı ızlenmez on lıbero oyuncu bak ılla goze batan vardır...artık boyle calısmalıyız benım dusuncem bu...

U20 den oyuncu bakacaksak; öncelikle, sportif başarı istikrar ına kavuşmamız gerekir diye düşünüyorum. Ki gençlerin hatalarından kaynaklanması muhtemel pozisyon ve puan kayıplarını en az zararla kapatarak taşıyabilelim..

Bizim Ramires olsun Welly

Beyler sizce hangi sol bek bizim için daha faydalı olur ???

Benoit-Tremoulinas_2534211.jpg
TREMOULİNAS mı ?

kolarov.jpg
KOLAROV mu ?

ben tremoulinas derim çünkü tremoulinas'ı bonservisi ile alırız fakat kolarov'u biz en fazla kiralarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt