Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo'nun yerine Wellington'u almakla - özellikle duran toplarda - hava hakimiyeti açısından biraz dezavantajlı konuma gelmiş olmuyor muyuz ?

1. Kolarov

2 Tremou

3 Siquieraiaaa

4 *küfür* Carlinhos

Beyler sizce hangi sol bek bizim için daha faydalı olur ???

Benoit-Tremoulinas_2534211.jpg
TREMOULİNAS mı ?

kolarov.jpg
KOLAROV mu ?

ben tremoulinas derim çünkü tremoulinas'ı bonservisi ile alırız fakat kolarov'u biz en fazla kiralarız.

1:50 ye dikkat :asd:

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA[/video]

İşten yeni geldim,daha hiçbir haber sitesine bakmadım.Yorgunluğumu azaltabilecek bugünün haberlerini verebilir misiniz?

muslera

hamit - chedjou - semih - kolarov

selçuk - de rossi

sneijder

burak - drogba

----------

hele bi AB çıkarsa daha da süper olur

iddaa ediyorum bu takım 28. HAFTA İLAN EDER ŞAMPİYONUĞU

Elinin altında Melo gibi top class DMC var sen hala abuk subuk FM transferleriyle uğraşıyosun ilginç

Melo´ya da, Carlinhos´a da bizim kizmaya hic hakkimiz yok. Adamlar hazir bekliyor zaten. Baskan kendisi söylemedi mi?

"Dügmeye bastigimiz anda olur bu transferler" demisti. Bizimkiler agirdan aliyor.

Yani orta saha ve sol bek pozisyonunun yabanci kararina bagli oldugunu düsünmüyorum. Gecen sene de öyleydi kadromuz zaten.

6 yabanci kalsa bile, bu transferleri yaparsin, yapmak zorundasin. Ligde ara ara rotasyon yaparak cözersin tek kontenjanlik sorunu da.

Yani bu sene bizim yönetimi gercekten anlamiyorum. Ne planliyorlar, ne yapmak istiyorlar gercekten anlamiyorum. Ama cok gec kaldik yine

[video=youtube;05BPnWn7Wo4]https://www.youtube.com/watch?v=05BPnWn7Wo4[/video]

Buda güzel izlemeniz tavsiye olunur :D

Benim Kolarov u ön liberoya yakıştırmamdan rahatsız olan arkadaşlar olmuştu. Bu video yu görünce bir konu dikkatimi çekti..

Bir solbek oyuncusu olan kolarov bu kadar iyi olduğu şut ve frikik konusunda halen kendini yeterli bulmayıp, işini daha fazla geliştirmek için bu çalışmaları yaparken;

Adı önlibero nun ön sıralarına yazılan Mikel hiç bu çalışmaları hiç yapmak ihtiyacı hissetti mi acaba:confused::confused::confused:

muslera

hamit - chedjou - semih - kolarov

selçuk - de rossi

sneijder

burak - drogba

----------

hele bi AB çıkarsa daha da süper olur

iddaa ediyorum bu takım 28. HAFTA İLAN EDER ŞAMPİYONUĞU

Diyorsun ki renktaş bu takım her maça 10 kişi de çıksa 28. haftada şampiyon olur.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt