Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kendi fikrimi söylemek gerekirse ben bruma'da o ışığı göremedim bence en fazla nani seviyesine çıkabilir.

hm belki... falci degiliz ve sonucunu hic bir cekilde kimse tam olarak göremez bence zaten. bir bakmisin agir sakatlik gecirir kaybolur gider. karakteri nasil gelisecek yada nasil onuda bilmiyoruz mesela ki bu karakter konusu cok önemlidir.

Ulan şu yabancı sınırı ile alakalı kararı verseler de biran önce yolumuza baksak.

Transfer olmayacakmis söylentileri var.

Erman ve Chedjou transferleriyle idare edecegiz o zaman bu sene.

Yarın en azından 6+2+2 veya 6+2+4 olarak çıkar ,

AB içinde müracaatlara başlarız hemen. Sıkı markaj yaparsak devre arasına bile yetişebilir.:cool:

2 sezonda sadece 1 kırmızı kart gören onda da Oğuzhan denen bebeye tükürüp tükürmediği muamma olan adama cart curt kırmızı kart gören adam yakıştırması yapman ne kadar futbol izlediğini ortaya koyuyor zaten Melo konusunda tartışma yapmaya bile değmezsin.

öldüm burda benle tartışmıyon diye alp.sıcak yaz akşamında fenalık getirdin nasıl ciddiye almazsın sen beni :asd:

Refik @Refik7 5dk evvel

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı yaşı 24 en az 10 senesi var önünde uyuma eyyyyyyyyyyyy gs nin mal yönetimi

ARKADASLAR REFIK HAKLI

chedjou ön libero dany stoper veyahut 3-5-2 oynarız

Refik @Refik7 5dk evvel

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı yaşı 24 en az 10 senesi var önünde uyuma eyyyyyyyyyyyy gs nin mal yönetimi

ARKADASLAR REFIK HAKLI

2 kere ön çaprazları uçmuş

melo konusunda bir değerlendirme yapmışım adamın aldığı parayı cevap olarak yazmışsın. ne anlatmak istemişsin kardeşim. cebinden sen mi veriyorsun parasını. yoksa sneijderi hamiti selçuku bu paralara oynamıyor da melo 300 bin dolara mı oynamalı.

hey allahım

Biraz uyanık ol uyanık adam her gittiği yerde taraftarla arası iyi hemen birini efsane yapmaya meraklı olmayın Melo hakkında yaptığın değerlendirme birazda Meloyu eleştir asıl Galatasaray'a ihanet eden düşünceler bunlar. Futbolcuyu daima haklı görmek yanlış ayrıca merak etme bu takımda Melodan daha değerli oyuncularda var olacaktırda

Refik @Refik7 5dk evvel

ARKADASLAR REFIK HAKLI

ya refiki tanyorum kolpacının teki bir şey bilmiyor pas

Refik @Refik7 5dk evvel

ARKADASLAR REFIK HAKLI

Kendi mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt