Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal, vizyonu olan bir başkan ama çalıştırdığı profesyonellerinin öyle olduğuna inanmıyorum. En ufak başarısızlıkta hoca maliyete karşı çıktı şeklinde basına lanse ettirdiklerini düşünüyorum.

amacımız lig değil avrupa diyorlar hala transfer yok.kaldıki en sıkıntılı ve önemli bölge.

Kamerun milli takımının lisansını askıya almış FİFA . Afrika kupasına gidemiyecekler galiba

TFF'nin kararı ne olursa olsun Melo şart ayrıca Umut neden transfer edilmiyor o da mı yabancı :o

Niye kimseyi almıyoruz? Hazırda bekletiyormuşuz bir de. :D

[video=youtube;_mr6-q6Rpx4]https://www.youtube.com/watch?v=_mr6-q6Rpx4[/video]

sabredin biraz .transferler yapilir er yada GEC

sabir Galatasarayligin genlerinde olmasi gerekir aslinda. abilerimiz 14 sene Sampionluk beklemesiler sonucda :D

Ünal Aysal, vizyonu olan bir başkan ama çalıştırdığı profesyonellerinin öyle olduğuna inanmıyorum. En ufak başarısızlıkta hoca maliyete karşı çıktı şeklinde basına lanse ettirdiklerini düşünüyorum.

Kulüp bu gazı almış ve de istim tutturmuşken yol almak için, ucuz etten kaliteli yahni yapmaya çalışmaktan vazgeçip, mali yönden biraz risk alınabilir belkide.

[Bir terslik olursa eğer Sadece Türkiye de 25M GS taraftarı var, bir hesap açılıp herkes sembolik olarak 1TL yollasa (gerçi eft masrafı eft yi döverde :D) 1-2 günde 10M€ para eder, en alt limitlerle hesaplarsak..]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt