Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Eger işimiz kazım ile engine kaldıysa vay halimize

Şimdi onları takımın kurtarıcısı olarak yada süper kahraman olarak görmeyelim, ayrıca ben onu da kastetmedim.

Söyelediklerimin bazılarının ilk 11 de bazılarınında sonradan girip, yada ekstra maçlarda göstercekleri performans bizim başarılı olmamızı etkileyecektir.

En azından kulübeden giren bir oyuncu öyle yada böyle o maçda etkili olsun. Yoksa çıkıpta Kazım yada Engin tek başına maç kazandırsın demiyorum.

Cevap: Transfer Nöbeti

şuan bütün yöneticiler zati hiçbirşey yapmıyorlar. 1.5 ay oldu lig biteli bir adam alınmaz mı ya? devre arası anlaşılan chedjou ve yine sezon içi biten erman. bir tane görüşme yapmadınız mı arkadaş? 3 güne kamp başlıyor. sol bek yok. ön libero yok. yedek forvet yok. takıma kanat adamı almaya çalışıyoruz bir tane. kanatlı sisteme 4 tane kanat lazım hadi amrabat var diyelim geri kalan ikisi de yok. ne yapmaya çalışıyoruz bilmiyorum.

Seçimi bahane ettiler yabancı kararı olayı cıktı sonra.Bak görürsün yeni hedef federasyon secimleri olacak.

batik tinerciler bile transfer yapiyor. baskan istifa :)

Şimdi 2. sermaye artışına onay gelirse yaklaşık 160 milyon TL nakit koyacak klüp. yaklaşık 65 milyon euro yapıyor.

ayrıca elimizdeki futbolcuların yıllık ücretleri fazla. (ortalama 3 milyon euro hesaplasak 11 oyuncuları için 33 yapar yedek kadro için 1 ml ortalama desen toplam 50mil yıllık alacaklar var.)

biz aldığımız oyunculardan para kazanamadığımız için hep son bizde oluyorlar burdan ya bedavaya gidiyorlar ya futbolu bırakıyorlar. çok nadir aldığımıza yakın satarız.)

melo yu almak demek son kontratı demek. göndermek istesek gönderemeyiz demek. yatarsada kalkmaz bir daha. bu her futbolcu için geçerlidir.

Birçok oyuncu tatilde çalışırken melo tatilde yatış yapar. sonra uğraş dur. neyse keşke gençleşebilsek. nede olsa 3-4 sene içinde ŞL de bir şampiyonluk hedefimiz olmaz.

ama borçları sıfırlayabiliriz.

Seçimi bahane ettiler yabancı kararı olayı cıktı sonra.Bak görürsün yeni hedef federasyon secimleri olacak.

kesin öyle olur. şuana kadar bekledik sabırla ama yeter artık. ihtiyacımız olmaz anlarım. fırsat transferi için pusuda beklersin tamam ama gün gibi ortada olan boşluklar var. geçen seneden hiç mi akıllanmadınız diye sorarlar adam.

bence sorun yok vaadlerinde :) geçen yıla oranla kadro güçlenecek. kura da sorun çıkmazsa çeyrek final oynama şansı var.

Kim ile güçleniyor?Bir chedjou geldi.Başka erman ya da engine yeni mukavele yapmakla mı takımı güçlendiriyorlar.Allah Fatih Hocaya sabır versin

oylecdiyorsunuzda elimizde kazum ve engin den iyi kaNt yok

Kim ile güçleniyor?Bir chedjou geldi.Başka erman ya da engine yeni mukavele yapmakla mı takımı güçlendiriyorlar.Allah Fatih Hocaya sabır versin

transfer dönemi bitmedi henüz. kaliteli bir oyuncu alınır. sabıra ihtiyacı olan daha çok aysal bence :)

yarından sonra herşey netleşir artık yönetime saydırmak için biraz erken davrananlar var

Melo iyi güzel de yaşı 30 olmuş ve ne yapacağı belli olmayan bir oyuncuya yönetimin 3-4 yıllık sözleşme hatta ciddi paraların döndüğü bir sözleşmeyi hemen kabul etmesini de beklemeyin.

Daha önce de söyledim. Melo iyi oyuncu ve bizimlede iyi bir kimyası oldu ama yerine gelecek adamın da Melo dan daha iyi olabileceğini de düşünelim. madalyonun 2. tarafını da görmekte fayda var.

Melo bize geldiğinde forumun %70-80 ni nerden buldular bu adamı, başarılı olamaz diyorlardı ama şimdi sonuç ortada. Yani Melo yerine adı geçen oyuncuların da başarılı olması yüksek bence.

Bir de takım olarak yaş ortalamamız yükseldi, 4 senelik Melo ile anlaşacağıma Wellington ile 5 sene sözleşme imzalarım yada 23-26 yaş aralığında birisini bulup alırım daha mantıklı.

Re: Transfer Nöbeti

Sabah ola hayrola ben kaçtım biraz ufak işim var.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

melo alsinlarda baska bir sey istemiyorum. hadi olmadi hemen baska ön libero alsinlar. benim icin transfer biter bu sene vallahi. sol bek de isterik ama alacak gibi durmuyorlar :sad007:

ama en acil yer ön libero bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt