Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarın saat 10.00 gibi toplantı başlar , 11.00 - 12.00 arası karar gelir , İnşallah o karar AB statülü sisteme geçildiğinin kararıdır , işte o zaman sadece arkanıza yaslanın ve şovu izleyin :yenieek:

Yarın saat 10.00 gibi toplantı başlar , 11.00 - 12.00 arası karar gelir , İnşallah o karar AB statülü sisteme geçildiğinin kararıdır , işte o zaman sadece arkanıza yaslanın ve şovu izleyin :yenieek:

Yarın pazartesi gününe erteledik diye açıklama olursa şaşırma.

Melo iyi güzel de yaşı 30 olmuş ve ne yapacağı belli olmayan bir oyuncuya yönetimin 3-4 yıllık sözleşme hatta ciddi paraların döndüğü bir sözleşmeyi hemen kabul etmesini de beklemeyin.

Daha önce de söyledim. Melo iyi oyuncu ve bizimlede iyi bir kimyası oldu ama yerine gelecek adamın da Melo dan daha iyi olabileceğini de düşünelim. madalyonun 2. tarafını da görmekte fayda var.

Melo bize geldiğinde forumun %70-80 ni nerden buldular bu adamı, başarılı olamaz diyorlardı ama şimdi sonuç ortada. Yani Melo yerine adı geçen oyuncuların da başarılı olması yüksek bence.

Bir de takım olarak yaş ortalamamız yükseldi, 4 senelik Melo ile anlaşacağıma Wellington ile 5 sene sözleşme imzalarım yada 23-26 yaş aralığında birisini bulup alırım daha mantıklı.

ahh keske öyle hep basit olsa :sad007:

Melo kalitesinde ön libero bulsan bile fiyati en az 15 milyondan basliyor. wellington ve saire hikaye. inamato transferini gectigimizi düsünüyordum ben acikcasi.

Blackburn de yedek oturan kazım ile bir senedir top oynamayan engin Cl deki umutlarımız:)Ne kadar trajikomik

Yav yeter artık arkadaşım yaa bu ne. Beğenmiyorsan takımı git kuşları destekle.

Kadro kuruluyor hala güçsüz diyorsun altı üstü bir önlibero yok takımda birde sol bek onun dışında kanat alsan ne olacak oynatamıyorsun.

fbjk transfer yapsa ne olacak yaa.

Muslera

Eboue,Semih,Chedjou, sol bek(Riera bile hepsinden iyi)

Hamit(o kadar para alıyor tabiki oynayacak),ön libero,Selçuk

Sneijder

burak,drogba

şimdi kimi alsan yedek

Kazım(idare eder),Erman,Yekta,Emre Ç,Sabri,Zan,Engin

Bu adamlara para veriyorsun ve oynatacaksın 10 tane daha adam alsak ne olacak.

Birde kamp dönemi 8 temmuz bütün yabancıların o zaman geliyor ee o zamana kadar alsa ne olacak transferi abartmayın gözünüzü seveyim yaaa.

ne rahat yazmisin be :) ciddi soruyorum. sen bu AB karari cikacagini inaniyormusun ?!

yönetim resmen kumar oynuyor, AB futbolcular yerli sayilacak karari bekliyorlar ondan dolayi da hic bir yerli futbolcuyu transfer etmiyor. eger bu karar kabul görmese ozaman piyasada yedek külübesi icin yerli futbolcu kalmiyacak. begenmedimiz besiktasin bile bizden daha iyi yedekte oturan yerli futbolculari olacak.

yönetim resmen kumar oynuyor, AB futbolcular yerli sayilacak karari bekliyorlar ondan dolayi da hic bir yerli futbolcuyu transfer etmiyor. eger bu karar kabul görmese ozaman piyasada yedek külübesi icin yerli futbolcu kalmiyacak. begenmedimiz besiktasin bile bizden daha iyi yedekte oturan yerli futbolculari olacak.

Yerli var mı ki piyasada? Bi Alper vardı o da astronomik saçma sapan bi fiyata gitti. Bizim ihtiyacımız solbek ve ortasaha. Var mı bu mevkilerde gözün kapalı oynatabileceğin yerli?

Hacı AB statüsünde cogunuz ümitsizsiniz ama TFF'nin suan elleri mahkum bence :)

kimin eli mahkum ?! kardes bu adamin ismi yildirim demirören. yumurta yemis adam kendi taraftarindan. haniminin yaninda küfür yemis bir kisi bu.

yinede gitmem diyen bir insan bu...

umrunda olmaz pek fazla. cok ters bir adam.

ahh keske öyle hep basit olsa :sad007:

Melo kalitesinde ön libero bulsan bile fiyati en az 15 milyondan basliyor. wellington ve saire hikaye. inamato transferini gectigimizi düsünüyordum ben acikcasi.

Melo gelmeden önce de kimse bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordu, ama burası Türkiye oyuncular azıcık kıpırdasa nerdeyse kral oluyor. Melo'nun yeri de öyle 15-20 M € larla dolur demeyin. Biraz iyi araştırma yapsalar daha ucuza mutlaka aynı kalite de adam bulurlar.

Geöen sene Frana dan Newcastle giden bir siyahi oyuncu vardı mesela, çok da pahalıya gitmedi. Yani biraz uğraşsınlar daha iyisi iyi paraya bulunur.

En azından 6+2 olarak devam edilsin. Ona da fitim ben.

BOWrPuGCYAAtvwB.jpg:large

Haylirli Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt