Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

beqeju8y.jpg

Yeni çekilmiş diyorlar.:)

Cevap: Transfer Nöbeti

öyle kolay olsa diyorum bende. elit takimlar bile bulamiyor zor buluyor. devamli degisiyorlar ordaki adamlarini.

hadi diyleim arastirdik ve sansimizida bulduk diyelim kagit. gecmisi iyi gözüken birisi diyelim. oynadigi takimlarda veya takimda süper oynuyor adam.

bizde tutacak garantisi vere biliyormusun ?! melode fiorentinadan juveaya gecmeden önce italianin en iyi ön lberolarindandi. brezilya milli takimin bankosuyudu. juve ye 25 milyona gitti uyum saglayamadigi gibi kariyeri bitiyordu. bundan okadar kolay degil bu is diyorum.

uyum saglayan bir adam buldugun zaman ona sarilacaksin arkadas . hele hele onun mevkisi gibi cok önemli bir mevki ise 2 kere sarilacaksin.

Melo varken macereaye gerek yok bence. gerek yok.

Bende Melo'nun gelmesine sıcak bakıyorum ama, Melo'nun da bu sene çok iyi oynacağının garantisi yok.

Birde hem Juve hem de Melo çok astronomik paralar istiyorsa, yönetimi de suçlamanın bir anlamı yok.

Karara karşı duran 17 kulüp imza tutarsa genel kurula gidilir.Mecburen gider.Zaten UEFA ile arası karısık olan TFF,eğer yabancı kararı değişmezse biz AIHM'ye başvuracağımızdan bu demirören davalık oldu diye haberler dolanır Avrupa'da.Bu haberler UEFA'nın da kulagına gider.Sence tüpcü bunu ister mi?

ister belki kacmak icin :D

istifa edecek gibi degil bu adam. gelin zorla indirin diye bilir beni belki. Rte ile gelen adam ama rte in izni olmadan ine bilir o koltukdan yada indirile bilinirmi ?! bu büyük soru isareti . bu tüpcünün arkasinda rte olmasaydi cooookdan indiridik onu ordan gibime geliyor.

birileri gidip sormuyordurda kesin rte ye halen arkasindamisin diye tüpcünün :D

Bende Melo'nun gelmesine sıcak bakıyorum ama, Melo'nun da bu sene çok iyi oynacağının garantisi yok.

Birde hem Juve hem de Melo çok astronomik paralar istiyorsa, yönetimi de suçlamanın bir anlamı yok.

melo ya 6 milyon cok degil

melo indirim yaptigini söylenmisdi. bence burda da sorun yok. burda baska bir sorun var ama kapilar arkasinda neler döndügünü kimse bilmiyor.

bülent tulun bide yapior transferleri...ali dürüst gibi hop ne oluyoruz diyen de kalmadi hocanin yaninda. biraz karisik durum gibi.

ister belki kacmak icin :D

istifa edecek gibi degil bu adam. gelin zorla indirin diye bilir beni belki. Rte ile gelen adam ama rte in izni olmadan ine bilir o koltukdan yada indirile bilinirmi ?! bu büyük soru isareti . bu tüpcünün arkasinda rte olmasaydi cooookdan indiridik onu ordan gibime geliyor.

birileri gidip sormuyordurda kesin rte ye halen arkasindamisin diye tüpcünün :D

Tüpcünün bence arkasında artık rte falan yok.Eğer öyle olsaydı tüm kulupler federasyona karşı tavır alamazdı.Senin dedigin gibi belki de ben kendim istifa etmem,gelin beni zorla indirin falan diye düsünüyordur belki de :D

melo indirim yaptigini söylenmisdi. bence burda da sorun yok. burda baska bir sorun var ama kapilar arkasinda neler döndügünü kimse bilmiyor.

bülent tulun bide yapior transferleri...ali dürüst gibi hop ne oluyoruz diyen de kalmadi hocanin yaninda. biraz karisik durum gibi.

yine menajer sorunu bence

Tamam işte orta da dönen olayı bilmiyoruz, o yüzden yönetime sallamanın bir anlamı yok :)

Şu da bir gerçek bu sene ligde işimiz daha da zor olacak.

Bursa, Kasımpaşa ve Kayseri ciddi ekipler.

Fener ve Beşiktaşın sadece lige konsantre olması işimizi zorlaştıracaktır.

iyi de bana ne kızıyon kardeşim ben play-offları seyrettim gözümün gördüğünü söylüyorum

barça bütün iyi kalecileri almak zorunda mı yani ne anlamsız bir cümle

doğru çok anlamsız olmuş adamlar kaleci aramıyordu.. dedim belki sinanı yerli statüsünde düşünürler..

sinan beşiktaş topçusu yolu açık olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt