Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şaka değil de, önceliğimiz Nani olmadığı için.

Hedeflediğimiz bir oyuncu olsaydı, fırsat transferi olarak görmemiş olsaydık bu transferin olmaması için bir neden yok.

kardeşim kanat önceliğimiz var bunu naniden sonra farfanı isteyerek de gösterdik.Hem fırsat transferi ihtiyaç olan bölgeye yapılır.Kalede Muslera varken fırsat transferi diye casillas'a teklif mi vercez.Yani demem o ki naniyi istedik ama alamadık bu kadar basit.

Adam başkan hiçbirşey yapmiyor dedi ya lan ahaha :asd: kafaya bak

hoca sneijderi de drogbayı da istemedi. sol bek istedi stoper istedi devre arası. başkan şov yapıcam diye gitti ikisini getirdi. real madrid maçında sol bekimiz riera idare edemedi maçı çünkü real madride karşı oynuyorsan savunman iyi olmak zorunda. schalkenin sağ kanatı rierayı yerle bir ederken real madridin sağ kanadı zorlanmaz bile.

musleraya gelecek olursak musleradan önce alınacak olan kalecinin adı lauroydu. brezilyadan. albayrak açıklamıştı hatta ceza yemiştik. taraftar tepki koymasaydı gidip lauroyu alacaklardı.

son soruna cevap verecek olursak bundan önce Fatih Terim başarısız olmadı. geldiği ikinci sene takım 2. oldu şampiyonluğu kaçırdık. yıllar sonra sinan enginin telefonun konuşmaları ortaya çıkıyor. meğer o dönem aziz yıldırım-beşiktaş bir oluyor bizi el birliğiyle şampiyon yapmıyorlar. o dönemin başkanı rahmetli canaydın. ölünün arkasından konuşulmaz ama başkan olurken bir dünya kulübü olan Galatasaray çok kısa süre içersinde 3-5 yılda rezilleri oynayan bir kulüp haline gelmişti.

aynı şeyler başımıza iki sene önceki şampiyonluktada gelebilirdi. rakibine 9 puan fark at federasyonun uydurma play offuyla şampiyonluğu son fener maçıyla kaybet. aradan on yıl geçsede ben o şampiyonluğu Fatih Terimin kaybettiğini değil ünal aysalın kaybettiğini söylerdim. aynı bundan on sene önce yaşanmış şeyler için söylediğim gibi.

Fatih Terim olmasaydı iki senede geldiğimiz noktada değildik. ünal aysalın başarıdaki payı onun payının yanında hiç birşeydir. çünkü zaten hiç birşey yapmamaktadır.

Sneijder-Drogba transferi haricinde tüm yazdıklarına katılıyorum.Fatih Terim dememis miydi Sneijder'i,Diego'yu değil Kaka'yı istiyorum diye.Yani o mevkıye oyuncu istiyordu.Başkanın amacı şov değildi demekki.Drogba'ya gelince Chedjou gelecekti ama son anda Drogba isi cıkınca Fatih Terim Drogba-Chedjou arasında tercih yaptı ve Drogba'yı seçti.Chedjou'ya sezonun bitimini bekle dendi.Drogba transferi de şov değil,bizzat Terim'in isteğiyle alındı.

Sağ ve sol kanada da almıyacaklarını nerden biliyorsun? Melo dan daha iyi oyuncular var illa Melo olucak diye bir kaide yok. Melo gider daha genci daha iyisi gelir. Herkes tutturmuş MELO MELO MELO MELO yeter artık kusucam.

şu an elimizdeki kadro toplama bir kadro. toplama kadroların özelliği nedir biliyor musun? anlık parlamaları uzun vadede işe yaramamaları. ilk sene toplanan kadromuz parladı mükemmel oyun mükemmel performans herşey güzel gidiyordu. ikinci sene yeni isimler eklendi. takım bir türlü eskisi gibi oynayamadı. eski performansına yaklaşamadı. sezonun sonlarına doğru bazı şeyler yerine oturdu.

şimdi o oturmuş kadronun en önemli oyuncularından biri olan meloyu çıkarıp yerine başka bir isim koymak mantıklı bir hamle değil. daha iyisini koymakta mantıklı bir hamle değil. melo kötü bir oyuncu değil. kötü oyuncu değilse iskelet kadroyu oluşturan iki senedir oynayan adamı almaman nedir. bence bunun adı ahmaklıktır. kendi bacağına kurşun sıkmaktır.

başkan çingene pazarlığı yapıyor başka birşey değil.

Fatih Terim geçen senede bu senede istediğini söyledi.

hoca sneijderi de drogbayı da istemedi. sol bek istedi stoper istedi devre arası. başkan şov yapıcam diye gitti ikisini getirdi. real madrid maçında sol bekimiz riera idare edemedi maçı çünkü real madride karşı oynuyorsan savunman iyi olmak zorunda. schalkenin sağ kanatı rierayı yerle bir ederken real madridin sağ kanadı zorlanmaz bile.

musleraya gelecek olursak musleradan önce alınacak olan kalecinin adı lauroydu. brezilyadan. albayrak açıklamıştı hatta ceza yemiştik. taraftar tepki koymasaydı gidip lauroyu alacaklardı.

son soruna cevap verecek olursak bundan önce Fatih Terim başarısız olmadı. geldiği ikinci sene takım 2. oldu şampiyonluğu kaçırdık. yıllar sonra sinan enginin telefonun konuşmaları ortaya çıkıyor. meğer o dönem aziz yıldırım-beşiktaş bir oluyor bizi el birliğiyle şampiyon yapmıyorlar. o dönemin başkanı rahmetli canaydın. ölünün arkasından konuşulmaz ama başkan olurken bir dünya kulübü olan Galatasaray çok kısa süre içersinde 3-5 yılda rezilleri oynayan bir kulüp haline gelmişti.

aynı şeyler başımıza iki sene önceki şampiyonluktada gelebilirdi. rakibine 9 puan fark at federasyonun uydurma play offuyla şampiyonluğu son fener maçıyla kaybet. aradan on yıl geçsede ben o şampiyonluğu Fatih Terimin kaybettiğini değil ünal aysalın kaybettiğini söylerdim. aynı bundan on sene önce yaşanmış şeyler için söylediğim gibi.

Fatih Terim olmasaydı iki senede geldiğimiz noktada değildik. ünal aysalın başarıdaki payı onun payının yanında hiç birşeydir. çünkü zaten hiç birşey yapmamaktadır.

birileri bir noktayi daha atliyor önemli olan. fatih hoca sayesinde riva gibi degerimiz var halen var sadece fatih hocanin basarisi ile yaklasik 200 milyon dollardan fazla kazanc saglaya bildi bu yönetim.

rivayi satacaklardi yoksa maalesef. bu gelen basarilar ile fikir degistirdiler. Fatih hoca bu camia icinde benim gözümde 10 tane aysal baskan eder acikcasi. gercek olanlar bunlardir. Aysal baskanin muthis sansi var bence ama bir sey bilmiyor kulüp baskanlik konusunda. ama hakinida vermek gerekirki muthis sirket yöneticisi. yani para konusunda akilica adimlar yapmasini biliyor. ama bu özelik bir spor kulüp baskani icin yetersiz. ondan sabah aksam dua etsin imparator var .

Arda Turan tabiki gelsin ama Burak Yılmaz takası ile gelicekse kalsın.. Burak Yılmaz her sene ortalama 25 gol atıyor atmaya da devam eder takımda ne olursa olsun kalmalı umarım uzun yıllar Galatasaray formasını giyer..

bosverin...Drogba Sneijder takimda. Sükür ederin. gerisi artik bizi ilgilenmez.

yanliz Sneijder var ise 4231 veya 433 olmali.

Sneijderin en iyi "skill" i Oyun Görüs+Uzun Toplar.

bizde de bunlardan faydalacan bir tane kanat yok

02.jpg

Hayırlı olsun :lol:

Arda gelirse ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Transfer

Transfer Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

İki tane bölgemiz ve bir yabancı hakkımız kalıyor.

Çok sanmıyorum ama Arda gelirse şablon bu. :yenieek:

Bu arada ; Gökhan şart Arda gelirse bence.

birileri bir noktayi daha atliyor önemli olan. fatih hoca sayesinde riva gibi degerimiz var halen var sadece fatih hocanin basarisi ile yaklasik 200 milyon dollardan fazla kazanc saglaya bildi bu yönetim.

rivayi satacaklardi yoksa maalesef. bu gelen basarilar ile fikir degistirdiler. Fatih hoca bu camia icinde benim gözümde 10 tane aysal baskan eder acikcasi. gercek olanlar bunlardir. Aysal baskanin muthis sansi var bence ama bir sey bilmiyor kulüp baskanlik konusunda. ama hakinida vermek gerekirki muthis sirket yöneticisi. yani para konusunda akilica adimlar yapmasini biliyor. ama bu özelik bir spor kulüp baskani icin yetersiz. ondan sabah aksam dua etsin imparator var .

Riva'nın satılması söz konusu olmadı hiç. Hatta başkan her seferinde satılmaması gerektiğini dile getirdi. Zaten Galatasaray'da kafanıza göre bir şey satamazsınız, genel kurul onayı gerekli ve ben böyle bir şeyin gündeme geldiğini dahi hatırlamıyorum. Nereden çıkarıyorsunuz Riva'yı satacaklarını? Gazetelerden mi okuyorsunuz?

Ab dava olayi gercekliscek. TFF yan gelirse, sadece daha uzun sürecek, gerceklesmesi...ama gerceklesicek...

Demiröreni.... büyük bi tüp alip....

kardeşim kanat önceliğimiz var bunu naniden sonra farfanı isteyerek de gösterdik.Hem fırsat transferi ihtiyaç olan bölgeye yapılır.Kalede Muslera varken fırsat transferi diye casillas'a teklif mi vercez.Yani demem o ki naniyi istedik ama alamadık bu kadar basit.

Fırsat transferi ekstra bir transfer de olabilir önceliğinin olduğu mevki de olabilir. Sadece 1. önceliğin anlamına gelmez.

Nani'ye sadece bir yokladık, nabız yokladık, bu çap da bir oyuncuyu kaça kapatırız diye fikir beyan ettik sadece o.

Durum şöyle olsaydı;

Terim, başkana; Nani istiyorum başka alternatifim yok deseydi, şimdiye kadar bayağı bir yol kat etmiş olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt