Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riva'nın satılması söz konusu olmadı hiç. Hatta başkan her seferinde satılmaması gerektiğini dile getirdi. Zaten Galatasaray'da kafanıza göre bir şey satamazsınız, genel kurul onayı gerekli ve ben böyle bir şeyin gündeme geldiğini dahi hatırlamıyorum. Nereden çıkarıyorsunuz Riva'yı satacaklarını? Gazetelerden mi okuyorsunuz?

genel kurul karari coookdan cikmisdi riva konusunda. uyuma kardesim ya. ilk geldikleri zaman degerlendircegiz diyorlardi sIkca . hata ihale icin deger bilancosu yapilmisdi uzmanlar tarafindan.

Arda'yı boşuna yazmayın, ben umudumu Ntvspor röportajından sonra kestim. En azından bu sene için imkansız bence.

Fırsat transferi ekstra bir transfer de olabilir önceliğinin olduğu mevki de olabilir. Sadece 1. önceliğin anlamına gelmez.

Nani'ye sadece bir yokladık, nabız yokladık, bu çap da bir oyuncuyu kaça kapatırız diye fikir beyan ettik sadece o.

Durum şöyle olsaydı;

Terim, başkana; Nani istiyorum başka alternatifim yok deseydi, şimdiye kadar bayağı bir yol kat etmiş olurduk.

Naniden başka alternatifim yok gibi bir durum olamaz.Farfana da teklif verdik olmadı arda da olmadı.Korkuyorum riera da yediğimiz gibi bir kazık daha yemekten

Sneijder-Drogba transferi haricinde tüm yazdıklarına katılıyorum.Fatih Terim dememis miydi Sneijder'i,Diego'yu değil Kaka'yı istiyorum diye.Yani o mevkıye oyuncu istiyordu.Başkanın amacı şov değildi demekki.Drogba'ya gelince Chedjou gelecekti ama son anda Drogba isi cıkınca Fatih Terim Drogba-Chedjou arasında tercih yaptı ve Drogba'yı seçti.Chedjou'ya sezonun bitimini bekle dendi.Drogba transferi de şov değil,bizzat Terim'in isteğiyle alındı.

evet haklısın. hoca konuşmasında başkan bana diego sneijderi önerdi ben kakayı istediğimi söyledim dedi. ama bu önceliğinin sol bek ve stoper olmadığı anlamına gelmez. o zaman takımın saçma sapan gol yeme özürlülüğü vardı ve hocada bu yönde transfer istedi.

genel kurul karari coookdan cikmisdi riva konusunda. uyuma kardesim ya. ilk geldikleri zaman degerlendircegiz diyorlardi sIkca . hata ihale icin deger bilancosu yapilmisdi uzmanlar tarafindan.

Satılması için bir genel kurul kararı çıkmadı, değerlendirilmesi adına bir genel kurul kararı çıktı. Satamazsınız arkadaş Galatasaray'ın malını, sattırmazlar. Zaten öyle bir niyetleri yoktu. Üçüncü köprü olayından sonra da tamamen gündemden çıktı. Şampiyonlukla falan alakası yok bu konunun. Bilip bilmeden uydurmayın.

Naniden başka alternatifim yok gibi bir durum olamaz.Farfana da teklif verdik olmadı arda da olmadı.Korkuyorum riera da yediğimiz gibi bir kazık daha yemekten

Tek alternatifimiz yok zaten, ben sadece öyle olsaydı dedim.

Arda ile başladık Nani ile davam edip Farfana geldik, bakalım ne olacak merak ediyorum.

ujfa kontarti bitdi galiba?

Elmander 99% baska bi takima transfer olacak daha

Ne kadar Elmander'in gitmesini istemesem de yabancı kontenjanı işi bozuyor.Klas bir sol bek bulursak Riera da gider.Melo,Farfan(Nani) yada türevlerinden biri,Frei alırız.

Arda bonservisini alıp kapıya gelmelidir. Kral bunu yaptı, çünkü o büyük Galatasaraylı kral Hakan Şükür.

BOWczwMCMAAAw8F.jpg

bu yeni foto diyorlar dogrumu

birileri bir noktayi daha atliyor önemli olan. fatih hoca sayesinde riva gibi degerimiz var halen var sadece fatih hocanin basarisi ile yaklasik 200 milyon dollardan fazla kazanc saglaya bildi bu yönetim.

rivayi satacaklardi yoksa maalesef. bu gelen basarilar ile fikir degistirdiler. Fatih hoca bu camia icinde benim gözümde 10 tane aysal baskan eder acikcasi. gercek olanlar bunlardir. Aysal baskanin muthis sansi var bence ama bir sey bilmiyor kulüp baskanlik konusunda. ama hakinida vermek gerekirki muthis sirket yöneticisi. yani para konusunda akilica adimlar yapmasini biliyor. ama bu özelik bir spor kulüp baskani icin yetersiz. ondan sabah aksam dua etsin imparator var .

olasılıklar üzerinden konuşmayalım ama terim olmasaydı işimiz yaştı. aysal sadece hikaye.

evet haklısın. hoca konuşmasında başkan bana diego sneijderi önerdi ben kakayı istediğimi söyledim dedi. ama bu önceliğinin sol bek ve stoper olmadığı anlamına gelmez. o zaman takımın saçma sapan gol yeme özürlülüğü vardı ve hocada bu yönde transfer istedi.

Sol bek ve stoper istedi doğru ama stoperden kendi isteğiyle vazgeçti(drogba'dan dolayı).Sol bek almadılar neden alınmadı bilmiyorum ama o zaman Carlinhos'un ismi geçiyordu o da naz yaptı.Zaten ocak ayındaydık oyuncu bulmak da zor olurdu ocak ayında ondan alınmamıs olabilir.Sneijder de şov falan değil yani o mevkiye de Fatih Terim oyuncu istedi.Kaka olmadı Sneijder alındı.Bu transferlerde başkanın bana göre hiçbir hata ya da kusru yok.

Arda bonservisini alıp kapıya gelmelidir. Kral bunu yaptı, çünkü o büyük Galatasaraylı kral Hakan Şükür.

Arda giderken bu takımın bir oyuncu dan aldığı en büyük parayı kazandırdı, şimdi bonservisi ile gelmezse Galatasaray lı olamıyor mu?

ınanın cok ıyı transferler yapacagız. Ne zaman kotu transfer yaptık unal aysal geldıgınden berı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt