Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BOWczwMCMAAAw8F.jpg

bu yeni foto diyorlar dogrumu

Arda Turanin saclari cok kisa, dogru degil.:trollface:

Yalnız Arda'nın son imajı klass :ka21:

Ne kadar Elmander'in gitmesini istemesem de yabancı kontenjanı işi bozuyor.Klas bir sol bek bulursak Riera da gider.Melo,Farfan(Nani) yada türevlerinden biri,Frei alırız.

Elmanderin zamani bitdi.

misyonu bitdi. Istedimiz katkiyi verdi. tessekür edip gönderilemsi gerek.

Artik daha iyi forvet alma gücündeyiz.

Elmanderin bu taraftar hic bir zaman unutmicak-

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1m

Brezilya semalarına doğru giden yöneticilerimiz var

Yenilmez Armada'nın rakipleri de belli oldu,

Spanoulis transferi çok iyi olurdu valla:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Sol bek ve stoper istedi doğru ama stoperden kendi isteğiyle vazgeçti(drogba'dan dolayı).Sol bek almadılar neden alınmadı bilmiyorum ama o zaman Carlinhos'un ismi geçiyordu o da naz yaptı.Zaten ocak ayındaydık oyuncu bulmak da zor olurdu ocak ayında ondan alınmamıs olabilir.Sneijder de şov falan değil yani o mevkiye de Fatih Terim oyuncu istedi.Kaka olmadı Sneijder alındı.Bu transferlerde başkanın bana göre hiçbir hata ya da kusru yok.

stoperden vazgeçmedi. drogba taraftarın önüne atılınca fatih terim kabul etti. stoper almadılar gittiler drogbayı aldılar getirdiller önüne koydular istemezsen sen kötü olursun.

yanlış anlaşılmasın drogbayıda sneijderide seviyorum ama fatih hocayı daha çok seviyorum. onun istediklerinin olmasını istiyorum. fazla uzatmadan işin özeti şu. konu zaten oradan geldi. fatih hoca meloyu isterken iki senedir sen bu adamı almıyorsan çingene gibi pazarlık yapıyorsan benim gözümde başarılı değilsindir.

başkan başarılı felan değildir. yapmış olduğu drogba transferi gözümde başarılı bir adam olmasına sebep olmuyor. ekonomik anlamda övüyorsam futbol konusunda yermeyi de bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt