Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

https://i.sabah.com.tr/sb/galeri/spor/obradovic-fenerbahceye-imzayi-atti/002_d.jpg

39945812203.07.2013205544gaziantepgunes.JPG

Re: Transfer Nöbeti

Wellington geliyormuş habibi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Celal Doğan azizin yönetimine girecek diyorlar , umarımda öyle olur ,

geçmişi unutmadık , Allah yüzbin türlü belanızı versin , başınıza öyle bir melanet gelsinki ne yaptım dahi diyemeyin , lanet gelsin üzerlerinize .

söylesinde bakalım adam hayatı boyunca gördüğü on şampiyonluğun 6 sını fatih terimle görmüş uefa kupası avrupada terimle zaferler görmüş ama başımıza aysalcı olmuş. neye selam verdiğini bilmiyor bu

Yahu aysal hiçbirşey yapmiyor hikâye diyen adamla saglikli tartisamam simdi o kafa yi yapacak maddeler kullanmiyorum ay rica terim polat cagirinca nerdeymis hagi kadar yürekli olamadi ettiği istifa yi hic söylemiyorum ama terimi severim iyi hocadir ama iyi kadro alirsa obur turlu olmaz olmadida zaten bu kadroyu da kuran aysal olduğuna gore sen martaval okumaya devam et

Tövbe estağfurullah , tövbe estağfurullah Stoch.

Bu geleceğine tüpçü kalsın.Adam fenerbahçe yöneticisi gibi.Azize süs köpeği gibi yanında gezdiriyor bunu

Antep, Eskişehir, Sivasspor gibi kulüplerin eski/ yeni tüm başkanları gelirse tüpçü kadar kötüdür net. Hepsi Fb'li veya Fb yalakası çünkü.

Gelecekse Bursaspor gibi kulüplerde görev yapan kişiler gelmeli.Ah İbrahim Yazıcı ah mert adamdı allah rahmet eylesin.

Re: Transfer Nöbeti

leo carli wellington falan bizimkiler isi iyice Copacabana plaj futbolu olayina cevirdi la

Öyle deme welli iyi oyuncu bence sadece sakatlığı soeu işareti onuda arastirdilarsa sorun yok alsınlar bir kerede kendi yildizimizi kendimiz çıkaralım risk almadan bu işler yürümez

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt