Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geç kaldın biz mangaldakileri yedik geriye kalanları sana ayırdık :D

BOXC1IKCQAEDR18.jpg

buyrun beyler mangal partisi var stoch abimizden.

arda bu kadar da şapşal giyinmemiştir. hele ayakkabının rengi filan :D ünal başkan da ona böyle hareket yapmaz sanırım,oynamışlar,birleştirmişler farklı resimleri vs. öyle düşünüyorum

Bence Arda gerçek de Ünal başganı uzaydan fotoşoklamışlardır , 6S e...:yenieek::cool:

Antu alıntısı.:D:D:D

Ulan hem falcao hem cavani Fransa ligine gitti paranin gözünü seveyim

Yahu aysal hiçbirşey yapmiyor hikâye diyen adamla saglikli tartisamam simdi o kafa yi yapacak maddeler kullanmiyorum ay rica terim polat cagirinca nerdeymis hagi kadar yürekli olamadi ettiği istifa yi hic söylemiyorum ama terimi severim iyi hocadir ama iyi kadro alirsa obur turlu olmaz olmadida zaten bu kadroyu da kuran aysal olduğuna gore sen martaval okumaya devam et

güzel kardeşim bir iki mesaj önce dedim ki ünal aysalı ekonomi anlamında ne kadar övüyorsam futbol konusunda da o kadar yererim.

fatih terim bu kedi değil çağırınca gelen. fatih terim hedefleri olan büyük bir hocadır. devre arası takıma çağrılacak bir teknik direktör değil. bu olay adnan polatın zavallılığıdır. zaten gelen adam haginin teknik direktörülük kariyeri ortadadır gelmeyen adam fatih terimin kariyeri ortadadır.

fatih terimin elinde iyi kadro olursa başarılı olur diyorsun olmazsa olmaz. peki sana büyüklerimiz bi anlatsın bakalım. 96 yılında takımın başına geçtiğinde ki kadroyu. kendi evinde ezeli rakibinden 4 yiyen takımı anlatsınlar.

bu başarı aysalın felan değildir tamamına yakını fatih terimindir.

semihle emre çolakla aydın yılmazla şampiyon olmayı başarmıştır fatih terim ilk sezon. enginle sol kanatta mucize yaratmıştır. sağ kanatta kazımla ilk yarıyı kapatmıştır. ikinci yarı necatiyi gol makinasına dönüştürmüştür. aydın yılmazı bile ara ara taraftarın gözünde başarılı kılmıştır. önceden son 10 dakika süre verilen emre çolak takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştur. kimsenin yüzüne bakmadığı semihi sahada kaya gibi durmuştur.

derbi maç kazanmayan Galatasaray iki yıldır derbi kaybetmemekte. son önemsiz fener maçını saymazsak. birde içeride rakibin korner kullanmadan 3 şutunun 2 si gol olan maç dışında. bunlarıda aysal yaptı zaten. aysalın bu takım üzerinde yaptığı hiç bir iş yok.

daha hocasının istediği meloyu almayan bir başkan değerli bir başkan değildir. şike sürecinde yerle bir olmuş fener camiası devre arasında aykutun istediği fransa gol kralı sow u almakta tereddüt etmezken biz Fatih Terim hakkında böyle konuşmaya devam edelim. bravo.

güzel kardeşim bir iki mesaj önce dedim ki ünal aysalı ekonomi anlamında ne kadar övüyorsam futbol konusunda da o kadar yererim.

fatih terim bu kedi değil çağırınca gelen. fatih terim hedefleri olan büyük bir hocadır. devre arası takıma çağrılacak bir teknik direktör değil. bu olay adnan polatın zavallılığıdır. zaten gelen adam haginin teknik direktörülük kariyeri ortadadır gelmeyen adam fatih terimin kariyeri ortadadır.

fatih terimin elinde iyi kadro olursa başarılı olur diyorsun olmazsa olmaz. peki sana büyüklerimiz bi anlatsın bakalım. 96 yılında takımın başına geçtiğinde ki kadroyu. kendi evinde ezeli rakibinden 4 yiyen takımı anlatsınlar.

bu başarı aysalın felan değildir tamamına yakını fatih terimindir.

semihle emre çolakla aydın yılmazla şampiyon olmayı başarmıştır fatih terim ilk sezon. enginle sol kanatta mucize yaratmıştır. sağ kanatta kazımla ilk yarıyı kapatmıştır. ikinci yarı necatiyi gol makinasına dönüştürmüştür. aydın yılmazı bile ara ara taraftarın gözünde başarılı kılmıştır. önceden son 10 dakika süre verilen emre çolak takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştur. kimsenin yüzüne bakmadığı semihi sahada kaya gibi durmuştur.

derbi maç kazanmayan Galatasaray iki yıldır derbi kaybetmemekte. son önemsiz fener maçını saymazsak. birde içeride rakibin korner kullanmadan 3 şutunun 2 si gol olan maç dışında. bunlarıda aysal yaptı zaten. aysalın bu takım üzerinde yaptığı hiç bir iş yok.

daha hocasının istediği meloyu almayan bir başkan değerli bir başkan değildir. şike sürecinde yerle bir olmuş fener camiası devre arasında aykutun istediği fransa gol kralı sow u almakta tereddüt etmezken biz Fatih Terim hakkında böyle konuşmaya devam edelim. bravo.

Tamam güzel kardeşim tamam ne yapiyosan yap meloyu almiyor leş cop tamam he alintilama artik su zirvalarini kendine sakla komik olma terimin elinde iyi kadro olmazsa basarili olamazida ben demiyorum tarih diyor o 96da başina geçtiği kadro gibi jenerasyon yuzyilda bir gelir

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve İdari Menajer Cenk Ergün, dün sabah 07:00 uçağı ile Brezilya'ya gitti.

Brezilya'nın Sao Paulo kentine giden ikilinin hedefindeki ilk isim Sao Paulo forması giyen Wellington. 22 yaşındaki genç futbolcu ve kulübü ile görüşecek olan Tulun ve Ergün, Galatasaray'ın hem futbolcu hem de kulübüne son teklifini yapacak.

Asli varmidir bu haberin arkadaslar

Beyler abiniz inceden club hazirliklarina baslar... dondugumde insAllah Wellington'a veto haberleri... ve son care Melo haberleri gorurum

haydiiiiiiiiiiin eyw ii nopeter :ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

La nancy de tam ikinci lige düşecek zamani buldu lucas, ibra, cavani, falcao nasıl izleyemeyecez ben boyle sansin

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt