Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bura gelsen sen görürsün 13 yaşındakiler ot içiyor. Sigara icmiyoruz bir Jack Daniel's var birde nargile cokmu

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Nargile varken ota gerek yok zaten.. :yenieek::mad:

Farkı anlamak için, bir sigara bul; yakıp bi nefes çek normal sigara içer gibi ve üfle.

Daha sonra sigarayı birde sol elinin serçe ve yüzük parmak arasının dibinde tutarak, sağ avucunla birbirine yaslayıp küre oluşturarak üstte kalan sağ başmağının dibindeki kalan açıklıktan bir nefes çekerek üflemeyi dene.

Sonra konuşmaya devam edelim...

Cevap: Transfer Nöbeti

duyum var :ayatollah::ayatollah:

BOW7T9bCUAADZkb.jpg

80 milyon dolar = 52 trilyon lira o nasıl iş ya :D

Re: Transfer Nöbeti

Farkı anlamak için, bir sigara bul; yakıp bi nefes çek normal sigara içer gibi ve üfle.

Daha sonra sigarayı birde sol elinin serçe ve yüzük parmak arasının dibinde tutarak, sağ avucunla birbirine yaslayıp küre oluşturarak üstte kalan sağ başmağının dibindeki kalan açıklıktan bir nefes çekip üflemeyi dene.

Taam oldu

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Tamam güzel kardeşim tamam ne yapiyosan yap meloyu almiyor leş cop tamam he alintilama artik su zirvalarini kendine sakla komik olma terimin elinde iyi kadro olmazsa basarili olamazida ben demiyorum tarih diyor o 96da başina geçtiği kadro gibi jenerasyon yuzyilda bir gelir

kendin söylüyorsun kendin yalanlıyorsun. 96 da ki jenerasyon yüzyılda bir gelir diyorsun o jenarasyonu getiren Fatih Terimi takdir etmiyorsun. sonrada çıkıp iyi kadro verirsen iyi işler yapar diyorsun. demek ki dönemin kötü denilen kadrosuyla avrupa zaferi yaşayan bu adamı tarih yazmış.

o zaman yalan konuşup yalan kelimeler kullanıp benim gibi adamların sinirini bozmayacaksın. haddini bileceksin şampiyonluklar getiren adamın karşısında bize aysal aysal diyip zırlamayacaksın.

Angutlar o fotoyu da mı forumlarında konu diye tartışıyor :SS: durumları baya ağır ozaman:lol:

Kardeş Allah(cc) temiz kalbine göre versin İnşaalah..:b5::yenieek::yenieek:

Onu espri olsun diye şimdi ben salladım . Günahını almayalım adamların..:trollface::D:D:D

Daha sonra sigarayı birde sol elinin serçe ve yüzük parmak arasının dibinde tutarak, sağ avucunla birbirine yaslayıp küre oluşturarak üstte kalan sağ başmağının dibindeki kalan açıklıktan bir nefes çekerek üflemeyi dene.

ikisi arasında büyük fark var.

tamer konu bi ara bölgesel anestezi yaparak leo simdi birsey hissediyormusun noktasina gelecek sandim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt