Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tsn forumumuzda yasaklı zaten, iğrenç bir anti-Galatasaray sitesi.

Şu eşitliğe göre 0.65 türk lirasına denk geliyor :D

pwykf.jpg

doğru hesap :D

kendin söylüyorsun kendin yalanlıyorsun. 96 da ki jenerasyon yüzyılda bir gelir diyorsun o jenarasyonu getiren Fatih Terimi takdir etmiyorsun. sonrada çıkıp iyi kadro verirsen iyi işler yapar diyorsun. demek ki dönemin kötü denilen kadrosuyla avrupa zaferi yaşayan bu adamı tarih yazmış.

o zaman yalan konuşup yalan kelimeler kullanıp benim gibi adamların sinirini bozmayacaksın. haddini bileceksin şampiyonluklar getiren adamın karşısında bize aysal aysal diyip zırlamayacaksın.

He He terimin dünyadan haberi yok iken o adamlarin yarisi top oynuyudu galatasarayda bos bos konuşma 96 dan önceki kadrolara bak bakayim öyle konuş bana ay rica sen ne kadar yirtinsad bu basaridaki aslan payi aysalindir konu benim için kapanmistir

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

cidden sigara kullanıyosan şayet, bu dediğimi mutlaka dene gör. Farkı ben değil zaten o nefes söyleyecek sana..

Sigarayi birakmak isteyenler!

passiflora alora diye hap var. bununla kolaylikla birakirsiniz...yakin cevrede birisi birakdi bununla

Bu ne böyle ya, adamlar resmen Anti-Aysal sitesi kurmuşlar da haberimiz yokmuş

Ünal AYsal, taraftarı ile dalga geçercesine, daha öncek yaptığı KESİN açıklamaları hiç yapmamış gibi davranmaya devam ediyor.

tam anti GS, anti Aysal bi site

Sigarayi birakmak isteyenler!

passiflora alora diye hap var. bununla kolaylikla birakirsiniz...yakin cevrede birisi birakdi bununla

ilaç ile filan olacak iş değil o.

bıraktım diyeceksin bırakacan.

ilaca,farklı şekillerde içmeye,farklı şeyler içip unutmaya çalışmak aciziyettir, kendine söz geçirememedir.

Ne amaçla söylendiğini bilmem ama , ben iyi niyetli düşünüp Estağfurullah diyeyim peşin peşin. :confused:

Bilmekten daha çok, ders almakla alakalı bu konu sadece,

diyelim şimdilik.:yenieek:

Tamer TUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

canim ton balik cedki.

pizza yapicam galiba az sonra, :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt