Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zidan diyorum renktaşlar BİRAZ DİKKAT LÜTFEN zidane degil zidan muhammed zidan'dan bahsediyorum yani :ka21:

Zidane'ın büyüklüğü kupalarla kişisel başarılarla ölçülemeyecek bir büyüklüktü...Messi şu yaşında istatistik -başarı olarak Zidane'ı geçmiştir bile ama asla Zidane'ın onu izleyenler üzerinde bıraktığı etkiyi bırakamayacaktır..

bütün futbolcular bir yana ,

Zidane , Gullit , Caniggia , Le Tissier bir yana , bu adamlar resmen izleyene büyü yapıyordu , ağzımız açık hayretler içinde izliyorduk .

Diğerleri futbolcu ise bu adamlara başka bir şey demek lazım.

Bu bir gerçek,Messi'nin ülkesi futbolun favori ülkelerinden biri. Zidane'ın oynadığı Fransa ise Platini zamanında bile 3.lük tadabilmiş bir ülke idi. Zidane ile birlikte bir Dünya ve bir Avrupa şampiyonluğu. Messi ile Arjantin ise Dünya kupası maçlarında yerlerde. Maradona,Zidane ve Hagi gibi oyuncular takım kötü bile olsa tek başına ayaklandıran oyuncu tiplerindendi. Messi'ye ise sağlam bir yardımlaşma gerekiyor ki rahatlasın.

Bu yüzden Messi bir Zidane ile bir Maradona ile boy ölçüşemez.

Bu zamanın yıldız oyuncularını pek beğenmiyorum,eski sihirbazları özlüyorum,şimdinin yıldızları biraz da reklamla olduğundan yukarıda gösterilen kişiler.

resize.php

Atiba Hutchinson, sağ bek oynuyor. Ön libero yazmışlar.

GSTV ‏@GSTV

Az sonra GSTV'DE @tunabayik ile GünaydınCimbom programında Galatasaray Futbol Takımı antrenmanı canlı yayınla ekranlarda.

Nezaman açıklanacak bu karar ? Saat 10 da degilmiydi ?

Bugün TFF yabancı sınırı konusunda açıklama yapacak sanırım 6+2+2 veya türevleriyle başarı gelmez. Üstelik bize yaramaz bu kurallar. AB kuralı ve AB dışı + 3 ya da 4 şart en azından bizim için. Genel kadro içinde 11 ya da 12 Türk oyuncusu zorunlu tutulur bunun 5'i altyapı oyuncuları olarak zorunlu tutulabilir. Tabi bunların yanında kulüplere altyapıya yatırım zorunluluğu getirilir. Diyoruz da işte olmayacağınıda biliyoruz.

10'da toplanacaklar açıklanması en az 2 saati bulur. O da en az.

Ben 6+2+2 kararı bekliyorum açıkçası. Zaten ters durumda kalmış federasyon daha inatlaşmaz. Düşük bir ihtimal battı balık yan gider giderek son bir güç gösterisi yaparak değiştirmeme kararı alabilirler. Bu defa da İlhan Cavcav bir sonraki toplantıda seçim isteyeceklerini belirtmişti iyice karman çorman olacak her şey.

AB statüsüne gelince o kararı federasyon asla vermez. Avrupa mahkemelerine gidilecek falan oradan 1 yıl içinde karar çıkartabilirsek ondan sonraki seneler için uygulatabiliriz. Yoksa federasyonun onu değerlendirmeye dahi almasını bekliyorum.

Atiba Hutchinson, sağ bek oynuyor. Ön libero yazmışlar.

Hutchison 1,5 senedir filan sağ bek oynuyor. Orjinal ön liberodur kendisi. Kopenhag'da da ön liberoydu PSV'de de ilk geldiğinde orada oynuyordu. Bir maçta manolev sakat ya da cezalı olunca oynadı veya beğenildi devam etti.

Hutchison 1,5 senedir filan sağ bek oynuyor. Orjinal ön liberodur kendisi. Kopenhag'da da ön liberoydu PSV'de de ilk geldiğinde orada oynuyordu. Bir maçta manolev sakat ya da cezalı olunca oynadı veya beğenildi devam etti.

Geçmişini bilmiyorum pek ben sağ çizgide izlemiştim onu.

10'da toplanacaklar açıklanması en az 2 saati bulur. O da en az.

Ben 6+2+2 kararı bekliyorum açıkçası. Zaten ters durumda kalmış federasyon daha inatlaşmaz. Düşük bir ihtimal battı balık yan gider giderek son bir güç gösterisi yaparak değiştirmeme kararı alabilirler. Bu defa da İlhan Cavcav bir sonraki toplantıda seçim isteyeceklerini belirtmişti iyice karman çorman olacak her şey.

AB statüsüne gelince o kararı federasyon asla vermez. Avrupa mahkemelerine gidilecek falan oradan 1 yıl içinde karar çıkartabilirsek ondan sonraki seneler için uygulatabiliriz. Yoksa federasyonun onu değerlendirmeye dahi almasını bekliyorum.

Bence Drogba ve Sneijder in bireysel başvurusu olayları farklı bir şekilde hızlandırır. Normalde uzun sürse bile onlar için bu kararlar daha hızlı sonuçlanabilir.

Birde 8. maddeden dolayı 6+2+2 yapılamaz diyorlar ama devre arasında 6+1 olmuşsa oda ayrı bir kaos olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt