Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4 yabanci tribune cikarma allah askina . Bu kadar terbiyesiz , bu kadar tarafli olunmaz ... İnsallah gorevi kotuye kullammaktan hepinizi surum surum surundururler

Fenerasyona inat basin parayi alin ardayi freiyi inleri....

resmen azizenin münasip yerine girdi....bittim ya....ama bunun böyle yapacagi belliydi...bakalim azize nelerle tehdit etti???

2 yıl sonra bu kural değişecek çünkü fenerin cezası bitecek. ne güzel yaa adamlar hep bana hep bana. devlette yanlarında herkes onlardan. biz gidelim abi yokmu bizi alacak büyük turnuva. başlarım süper ligine. gidelim başvuralım başka ülkede oynamak için. töbe töbee.

centilmen yönetimimiz centilmen takılmaya devam edin ta ki altımızdaki donu alana kadar bu şerefsiz fenerasyon.

Bu saatten sonra aihm emi gideriz nereye gideriz bilmiyorum ama 6+0+4 cok canımızı sıkıcak bu sene onu geçtim seneye 5e düşücek ilk 11 deki yabancı sayısı bu ne saçma sapan düşüncedir böyle

Arda Turan - Kerim Frei - Gökhan İnler şart oğlu şart...

Şart oğlu şart, Arda'yı bırakmıyorlar, Kerim pahalı geliyor, İnler pahalı geliyor.

Yok işte bizim öyle parayı basıp da alabilecek bir yönetimimiz, CL'yi kazanalım yine yapmazlar böyle hamleler.

Sedat Doğan hazırlamıştır zaten dilekçeleri yarın başvurulurlar AB için AIHM'ye o zaman görürüzü bakalım AB ülkesiymişiz değilmiymişiz.

27673236827.jpg

yazik!!!!! :mad:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Sneijder Selcuk

Burak Drogba Arda

6 yabancılı anca bu kadar olur...

4 yabancı zaten tribündeymiş, siz hangi maçları izliyordunuz acaba diye soran bir adam gibi muhabir de olmadı, en sevdiğim noktalardan biri de bu.

Bi Arda+Frei hamlesi bunları ortasından çatlatır. Arda+İnlerde olabilir. Ama temel taş Arda !

kadro belli

muslera-eboue-semih-chedjou-riera-hamit-selçuk-engin-sneijder-drogba-burak

eray-balta-yekta-çolak-sabri-erman-kazım

riera giderse sol bek gelir o kadar belki yerli bir forvet

ben kactim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt