Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

17 Temmuz çok geç bir vakit hızlıca bir toplantı yapıp bu yönetimi indirmek gerek.

Söyle düsün. Muslera "Gitmek istiyorum" diye diretti. Sen 14´e birakirmisin?

Arda ve musleranın fiyatı aynımı ki bu karşılaştırma,arda 20 ediyo 14 e alınır gelmek istese,muslera 30 eder 20 ye bırakırız gitmek istese bence bu şekilde.

Arda farz oldu. Ön liberoya da Gökhan İnler. Umut'da şart alternatif olarak.

---------Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos/Kolarov/Siqueira/Tremoulinas

---Gökhan-Sneijder-Selçuk

-----Burak-Drogba-Ard​a

Umut-Erman-Engin-Hamit-Gökhan-Sabri-Eray

şu 4 transferi yapsınlar yeter. Toplam maliyeti 25'i bulur ortalama ama Cl'de başarı istiyorsak özellikle Arda ve Gökhan şart.

Kenardan girip oyunu değiştirebilecek (Cl için) oyuncu yok ama yine de başarı gelebilir gayet iyi kadro.

Tabi; Riera, Elmander, Culio, Amrabat ve Dany'i elden çıkartmak lazım. Belki Dany kalabilir maliyeti düşük yerli ama tribünde oturmak ister mi orası ayrı.

Ualn fenerin yollamak istediği yabancılara 500er bin euro vereceksin gitmemekte dirensinler

---------------Muslera-------------

Eboue-----Semih----Chedjou------Riera

-----Selçuk-----Melo------Engin-------

--------------Sneijder----------------

--------Drogba-------Burak-----------

olacak iş değil ya şu kadro bile kurtarmıyor 4 türk, muslera yada eboue gitmek zorunda..

hadi beyler tüpcüye müpcye bye bye demeye hazirlanin. sinirden 1 saatir neten- forumdan uzakd durdum yemin billahi yani... mubarek günde ne küfür ettim ya. abdest mabdest gitti serefsiz tüpcünün yüzünden vallahi :SS:

ben bukadar birisini saydirdigimi hatirlamiyorum birisine uzuuun zamandir....:mad:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Gökhan İnler Selçuk İnan

Burak Sneijder Arda

Drogba

8taş ta Ömer Şimanoğlu nu alıyor. Biz en iyisini aldık ama yaşı 29. Avrupadaki en iyisini almamız lazım şimdi.

arda gelmez, burak sağ açık oynayacaksa gelmesin zaten, seneye drogba bırakınca gelir hem askerlik durumu var, inlere de onca bonservis gömmeye gerek yok, illa ön libero alacaksan wellingtonu kiralayalım seneye yabancı işi zaten değişir welli de tutarsa onunla devam ederiz yıllarca

kulupler bırlıgı erken secım ısteyemıyormu ıstese trasnfer suresının kapanmasına yetısırmı ne olacak ulan ben boyle işin arkadas

carlınhos obımıkel nanı hepsı ayvayı yedı

yapacak tek şey var paraya kıyacaksın ünal aysal.gökhan inler bonservisiyle kolarov bonservisiyle olmazsa kiralık alınacak.

---------------------muslera-----------------

---eboue---chedjou----------semih---kolarov-

------------------gökhan inler--------------

------hamit--------------------selçuk------

------------------sneijder------------------

-------burak------------------drogba-------

bu sene böyle idare edeceğiz.seneye onur-ömer toprak-şener-arda'yı alırız nede olsa bu salaklar 2 sene avrupa da yok.

alper mert ‏@alpermertt Korumalı hesap 8 sn

Galatasaray yönetimi 1 saat icinde resmi siteden 6+0+4 kararı ile ilgili bir açıklama yayınlayacak

Bu sene CL'ye katılım ücreti olan 20 milyon euroya 6-7 ek yaparak Gökhan+Arda zorlansa ne olur ? Risk almak zorundayız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt