Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu saydigin 3 oyuncuyu toplasan yarim inler etmez. kayseriden ceyhun-okay gibi les topcularla doldurmayalim kadroyu, 1 milyon bile etmez ikisi

Haklı olma ihtimalin fazla ama İnler çok şişiriliyor bence .. Ben o kadar umutlu değilim.

değişik hamlelerde bekleyin artık mesela muslera satılabilir tolga alınabilir...

Semih Kaya

Selçuk İnan

Burak Yılmaz

Hamit Altıntop

Kazım Kazım

Engin Baytar

Zan

bariz olarak çok iyi yerlilerimiz var ancak yetersiz ek olarak Arda ve Gökhan gerekli sonra rahat 6 yabancılı kadro çıkıyor

hamit ckr engin ve zan olsa olsa alternatif oyuncu olur. semih-selcuk-burak'in yanina arda ve gökhan'i eklersek yeterde artar bile. yedekte mustafa sarp olsa bile olur

TFF devrilse ne yazar.Ağustos'tan önce bu iş olmaz her türlü.O saatte de transfere başlayamazsın.Bu sene mecbur böyle oynanacak.Kıy parayı al Gökhan'ı hatta Arda'yı.Yerli yabancı oyuncusundan geçtim bizim yabancı olarak bile Arda'dan kaliteli bir oyuncu almak şansımız var mı ? Arda'dan kaliteli olanlar Bayern'in Barca'nın Real'in bankosu zaten.

aynen katılıyorum. federasyonu devirmek şart oğlu şart o kesin ama. biz yinede ardayla inleri almalıyız çünkü yeni federasyonun kararını beklemek demek geç kalmak demektir

Muslera satılsınlar yine ortaya çıktı.

La bi durun bu salaklara güvenip en iyi oyuncunu satmak ne kadar mantıklı?

artık maalesef MELO ALINMAMALI...

yekta engin ceyhun bişekilde idare edilmeli....

En iyi ihtimalle 6+2+2 olacaktı. O da olmadı.

5 tane sürekli oynayacak üst düzey yerliyi kadroya koymamız lazım.

Fakat malesef 3.den sonrası gelmiyor bizim kadroda.

Selçuk

Burak

Semih

Belki Hamit 4. olur.

Erman, Engin, Emre zaman zaman 11'e girebilirler belki. Geri kalanlardan düzenli 11 oynayacak oyuncu çıkmaz.

Arda'yı, Gökhan'ı alsak 5 oyuncuyu çıkaracak konuma geliriz. . Ama onların da maliyeti fazla. Yönetim yüksek harcama yapmaktan çekinebilir. Fakat hem kaliteyi artıracak hem de sürekli oynayabilecek kalibrede olan başka yerli oyuncu yok malesef.

inlere kiralama bedeli olarak 4m euro ödeyelim kısasa kısas

Simdi bu kurala göre 6 yabancı sahada diğer 4ü tribünde otursun diye para vericez biz yani

6 sahada olucak klubede yok geri kalan 4ü demirörenle grup yapıyomu olucak

yektayla engin önlibero değil çok zaafiyet veririz ceyhun'da ortalama bir oyuncu tüm sezon onu oynatamayız gökhan inler şart oldu.

bence toplam 8 oyuncu barındırırız 2 si tribun ki amrabat ve dany zaten fazla para almıyor.

Yekta,Ceyhun gibi traş isimlerden medet ummayın.En acilinden İnler şart.

İyi hoşta oyu vericek olanlar onlar genel kurulda:)

İmza yetkisi olanların ortak imza kararını almalarını KB. gibi fahiş bir oluşuma maletmelrine karşıyım ben. TFF kurulduğunda beri bu Genel kurul talebi imza toplanması olayı defalarca yapıldı.Ama hiç birisi bu günkü gibi hukuken varolmayan bir yapıya maledilmedi.

Yani bu olaydan bir süper kahraman yaratmaya çalışmanın alemi yok.

3-4 sene evvelini hatırlayacak kadar balık hafızalı olmayanlar bu yabancı sınırı belasının aslında KB denilen FAHİŞ oluşumun eserinden başka bir şey olmadığını da çok iyi bilirler:yenieek:

Solbek Hakan olur en kötü ihtimalle .Şu Muslerayı satanları hayretle izliyorum.Yabancı hakkı bir olsa takımda tek tutulması gerekecek adam muslera !!!

Türkiye´de Selcuk Hamit ikilisiyle bile idare eder sampiyon olursun da, CL´de rezil rüsva olursun. Oraya bir transfer sart.

Inler mi olur, yabanci mi olur bilemem ama sart.

AB statüsü hikaye oldugunu biliyordum zaten (Demirören gibi birisi oldugu sürece normal karsilanmali). Ama 6+2+2'yi reddedecegini hic düsünmezdim.

Sen kulüpleri topla, sonra 1 hafta zaman iste ve degisen ne? Hic birsey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt