Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haklı olma ihtimalin fazla ama İnler çok şişiriliyor bence .. Ben o kadar umutlu değilim.

melo su zamana kadar hala tartisilan bir topcuydu artik alinmamali bence, inler arda'yi bende isterim ama inler alinmali ve sol bekte gelmeli. yabanci siniri bile engellememeli bir sol bek transferini. milli takimda bile yerli sol bek yok. tabiki en ucuz yöntem meloyu 4 milyon bonservisle al sol bekte balta etliye sütlüye karismadan savunma yapsin sakat-ceza durumu derken riera-amrabat tribünde otursun

En iyi yol günü kurtarmak.O yüzden topclass yerlileri kiralamalıyız.

Arda,İnler,Nuri bunları kiralayıp bir sene idare ederiz.Gelecek yıl zaten hem mahkeme kararı çıkar hemde bu tff daha fazla oturamaz o koltukta.

napoliye reddemeyecekleri bir kiralama bedeliyle gidersek verirler inleri. komple bonservise 15m euro sayacağımıza sadece bu yılı idare edecek hatırı sayılır bir kira bedeli ödeyelim. aynı şekli ardada yapalım. paranın yüzü sıcaktır beyler. ondan sonra kudursun dursun şikeci şeref yoksunları

AB statüsü hikaye oldugunu biliyordum zaten (Demirören gibi beyinsiz oldugu sürece normal karsilanmali). Ama 6+2+2'yi reddedecegini hic bilmezdim.

Sen kulüpleri topla, sonra 1 hafta zaman iste ve degisen ne? Hic birsey..

zorluk çıkarma uğraşındalardı hep.şimdi el birliğiyle gönderme zamanı.o istediğimiz karar ulusoyla birlikte ağustosa bile kalmaz aslında ama kalırsa da solbek transferi son ana kalır sadece.

Alper Öcal ‏@alperocal 10 sn

Shakhtar'ın doğrudan Brezilya'dan aldığı oyuncu sayısı 15, yaş ortalaması 20. Bonservislere 110 m. € ödedi, 5'inden şimdiden 97 m. € kazandı

AB için nereye kadar gidiliyorsa gidilmeli.

Ynt: Transfer Nöbeti

Solbek Hakan olur en kötü ihtimalle .Şu Muslerayı satanları hayretle izliyorum.Yabancı hakkı bir olsa takımda tek tutulması gerekecek adam muslera !!!

İyi o zaman iceede rize akhisar yada konya maclarinda oynatirsin olurda top kalemize gelirse tutar artik. Bir yabancimizi kalede harcariz.cok iyi fikir.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yabancı sınırı olmasa var ya gökhan inler'i en fazla 8e 9a alırsın ama napoli de biliyor elimiz mahkum çekiyor fiyatı yukarıya

melo su zamana kadar hala tartisilan bir topcuydu artik alinmamali bence, inler arda'yi bende isterim ama inler alinmali ve sol bekte gelmeli. yabanci siniri bile engellememeli bir sol bek transferini. milli takimda bile yerli sol bek yok. tabiki en ucuz yöntem meloyu 4 milyon bonservisle al sol bekte balta etliye sütlüye karismadan savunma yapsin sakat-ceza durumu derken riera-amrabat tribünde otursun

Açıkçası şu durum için ne Melo'ya güvenirim... (3 yıllık sözleşmeyi alıp yatmasından korkum var ) ne İnler'e...

+4 deki adamları da yerli oyuncuların alternatifi olarak kullanmamalıyız yoksa sıkıntı olur.

chedjou-dany

sol bek-riera

sneijder-amrabat

drogba-elmander

bence +4 kullancaksak böyle olmalı.

zorluk çıkarma uğraşındalardı hep.şimdi el birliğiyle gönderme zamanı.o istediğimiz karar ulusoyla birlikte ağustosa bile kalmaz aslında ama kalırsa da solbek transferi son ana kalır sadece.

Hayal görmeyin iste. Size günlerce de dedim. AB olayini unutun. Yine ayni sekilde cok emin konusuyorum; Demirören GITMEZ.

Bu dönem kalacaktir.

Bence bir kaç yıl sonra sol bek Berk Yıldız olucak

ST25i cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Arkadaslar Bende Lig tv yok ancak Agustosta uye olacaktim . Ama bu karardan sonra uye olursam insan degilim . Allah Askina bunlara bir tek Para geri adim attirir . Buyuk G.S taraftari buyuk bir protestoya imza atmali . Yildizlari tribunde bir lig icin Lig Tv fuzuli ... Alin Lig Tv niz iade

Acayip sinirliyim ya yemin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt