Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amrabat kiralanırsa arda turan kesin alınmalı kerim freide olabilir adam eksiltebilen futbolcu lazım

Orta saha Selçuk - Yekta - Sneijder..Önlerinde Erman - Burak Drogba 4-3-3'ü.

Ne yani, Fenerbahce bizi sezon boyunca 6 yabanciyla gecebilecegini mi düsünüyor? Maclari hayal edin. Hangi takim Türklerden daha fazla yararlaniyor?

Bizim gol kralimiz da Türk, asist kralimiz da Türk mesela. Fenerbahce´yi yabancilar mi tasiyor, Türkler mi? Alper mi degistirecekmis bunu? :)

Bizim derdimiz Sampiyonlar Ligi´ydi. Türkiye´de isimizi daha da kolaylastirdiklarinin farkinda degil bunlar.

Biz zaten genelde yabanci cikarip, Umut´u sokardik, Emre´yi sokardik, Sabri´yi sokardik. Tek istisna Amrabat´ti. Onu kullaniyorduk. Ya Fenerbahce?

Yabanci cikarip yabanci sokardi. Cünkü onlari tasiyan Türk futbolculari yok. Yine yok.

amrabatı kiralamak tam aptallık, yahu tribunde 2 tane yabancı bekletecek kadar lüksümüz var okadar büyük takımız....

frei çok büyütüyorsunuz kaç maçını izledim bir artısını göremedim ...

maalesef çok uyalanıp oyıuncu kaybettik alper töre alınabilirdi

---------------------muslera-----------------

---eboue---chedjou----------semih---kolarov-

------------------gökhan inler--------------

------hamit--------------------selçuk------

------------------sneijder------------------

-------burak------------------drogba-------

eray

gökhan

hakan

sabri

ceyhun

yekta

engin

kazım

emre

erman

umut alınırsa

riera

elmander

dany

amrabat

amrabatı kiralamak tam aptallık, yahu tribunde 2 tane yabancı bekletecek kadar lüksümüz var okadar büyük takımız....

frei çok büyütüyorsunuz kaç maçını izledim bir artısını göremedim ...

maalesef çok uyalanıp oyıuncu kaybettik alper töre alınabilirdi

alper'in oyalanmayla alakası yok.

Ortalama 15 dakika sonra Galatasaray'dan açıklama var.

bazı maçlarda amrabatı koz olarak kullanabilmek için 5 yabancıyla çıkmamız gerekebilir asıl orda sıkıntı çekeriz 6 yı hallederiz bir şekilde ama :confused:

Yedeklerde yerli forvet yok. Bana göre Kazım iyi alternatif olabilir ama Cenk Tosun yada Umut alınabilir.

muslera

chedjou

eboue

sneijder

drogba

6ci yabanciyida siz karar verin . melo mu olur sol bek mi olur bilmem ne olur....

Tribüne >>> dany-amrabat-riera-

artık tüm enerjimizi bu şeref yoksunu camianın daha fazla ceza alıp yerin dibini boylaması için harcamalıyız. uefa üzerinden bunların ülke içindede ceza alması ve küme düşmesi için tüm lobi faaliyetlerini devreye sokmalı uefa üzerinde taraftar olarak yapacağımız maksimum baskıyı yaratmalıyız. böylece anlasın bu angutlar Galatasarayla uğraşmanın bedelinin ne olacağını

Bütçenin tamamına yakını kaliteli yerliler için harcanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt