Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu kerim frei mi kurtaracak bizi yapmayın ... kazım ondan daha iyi

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Selcuk-Melo-Yekta

Sneijder

Burak-Drogba

Sneijder

7 oluyor yani Riera out Hakan Balta in oluyor..

Fenere bakalim..

Volkan

GG-Alves-Egemen-Kadlec

Raul-Emre-Alper

Salih

Sow-Cardozo

Sayet aldilar Cardozo'yu diyelim..

Adamlar enayimi kontenjan açilsin desin..

gökhan gönül ameliyat oldu sezon öncesi kampta yok ondan fayda beklemesinler bu sene .

volkan gecen seneki omuz sakatlıgından ameliyat olmadı ve sezonun son dönemlerinde cok formsuzdu aynen devam edecektir. mutlaka ameliyat gerekli diomus doktorlar.

alper ve salih ucanın ne verecegini bilemezsiniz . büyük takımda oynamak zordur . mehmet topuzda kavgayla gürültüyle geldi alper gibi ama hali ortada .

emre ise oynadıgı maclarda evet verimlidir ama bir sezonda kac mac oynar bilemezsin.cok sık sakatlanan bir oyuncu .

herseyden önemlisi ben fenerbahceyi bu kadroyla rakip olarak görmüyorum .benim sıkıntım ligde oynamayan yabancıya nasıl form tutturacak,avrupa macında oynatacaksın .moral motivasyonu nasıl yükselteceksin .

ve bence fenerbahcenin kalbi gökhan gönül ve emredir .emre müzmin sakat ,gökhan ise bu sene sıfır katkıyla oynar

Gökhan İnler,Kerim Frei,Eren Derdiyok,Nuri Şahin,Serdar Taşçı,Ömer Toprak,Hakan Çalhanoğlu,Umut Bulut alınabilecek yerliler.

Küfür serbestmiş bugün

Geçtiğimiz sezon sıkıştığımız, zorlandığımız maçlarda sol kanada Amrabat'ı oyuna alıp ofansif anlamda oyunu hareketlendirebiliyorduk yeni sezonda bu Amrabat'la olamayacağı için sol kanadı iyi kullanan bir yerli oyuncu almalıyız bence yedekte dursada sorun etmeyecek Kerim Frei artık çok yerinde bir transfer olur.

bu sene fener buyuk ihtimal eksi puan alacak. beşiktaş'ta oyle lig bizim için keyifsiz gececek. amaçları bizim kopup gitmemizi engellemek. bakalım ne olacak.

dany 7 milyon euro gibi bir takama satıp serdar tascıyı alabiliriz mantıklı

AW: Transfer Nöbeti

Jem Karacan alinir

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

bence elmander bile satılmamamlı öyle ahım sahım para aldığı da yok çalışsın iyi olursa veya sakatlık ozaman oynar

yahu kerim frei mi kurtaracak bizi yapmayın ... kazım ondan daha iyi

benim düşüncemde biri olmasına sevindim . kerim ,jem karacan falan henüz kendi yas seviyelerinde bile ön planda değiller bizde ancak alternatif olurlar . engin ,erman,kazım vb oyuncuar onlardan fazlasını verecektir. evet gencler yetenekliler ama bir anda gelip ilk 11 de oynamalarını beklemeyelim .önce gelişmeleri lazım

arda mutlaka alınmalı artık +10m ek bütçe alyırsınlar

amrabatı kiralamak tam aptallık, yahu tribunde 2 tane yabancı bekletecek kadar lüksümüz var okadar büyük takımız....

frei çok büyütüyorsunuz kaç maçını izledim bir artısını göremedim ...

maalesef çok uyalanıp oyıuncu kaybettik alper töre alınabilirdi

Töre büyük takim oyuncusu degil. Frei en azindan az cok kapalu kutu. Gökhan'in ne mal oldugunu gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt