Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu karar aslında fenerin cezasının onanacağını hatta başka cezalar bile alabileceğinin habercisi.

kapatın nöbeti bundan sonra transfer falan olmaz tffnin ben

Digerlerini ne yapacaklar? 12 yabancilari var adamlarin. Hala transfer diyorlar. Baroni´yi, Meireles´i tribünde mi oturtacaklar?

Selcuk Sahin yedekten girip show mu yapacak?

Onlarin derdi kendi yabancilari degil. Onlarin derdi bizim daha fazla yabanci (kaliteli) almamamiz anlayin artik sunu. Biz aldigimiz sürece aradaki makas iyice acilir cünkü Fener alamiyor. Kalite farki olmasini istemiyorlar.

Webo'da,Baroni'de kolay kolay gitmezler.Baroni'nin sözleşmesi hakkında malumatım yok ama Webo daha yeni geldi.Gitmeyi kabul etse bile feda demez.Bunun yanı sıra Krasic,Stoch,Meireles gibi maliyetleri yüksek adamlar var.Tüm bunlara rağmen hangi akla hizmet bu kararda ısrarcı oldular anlamak güç.Sırf Avrupa'da farkı açmayalım diye kendilerini de zarara sokuyor ahmaklar.

yobo,alves,kadlec,meireles,holmen,baroni,stoch,krasic,kuyt,webo,sow

gönder bakalım

artık bizim yöneticiler brezilyada napıyorlar acaba

13487575488.jpg

:sad007:

Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama

TFF’nin Yanlışında Israrı Türk Futboluna Vurulmuş Ağır Bir Darbedir.

Türkiye futbolu uluslararası arenada başarı merdivenlerini hızla tırmanırken içerden vurulmuştur. Geçtiğimiz yıl takımlarımızın yakaladığı ivme sonrasında bizlere düşen görev bu başarıyı daha da ileriye taşımak iken, TFF yanlışında ısrar ederek takımlarımızı sportif açıdan mahkum durumda bırakmıştır.

Alınmış yanlış kararın sürdürülmesinde “Biz zaten AB’ye üye değiliz” gibi, “U20’de başarısız olduk” gibi gerekçelerin gösterilmiş olması kulüplerimizin geleceğini belirleyecek böylesine önemli bir kararın hiçbir araştırmaya dayanmadan, son derece keyfi olarak alındığının açık kanıtıdır.

Galatasaray Spor Kulübü, bu federasyon işbaşına geldiği günden beri en haklı olduğu olaylarda bile negatif yanıt ve tutumlara maruz kalmıştır. Bunların artık tesadüfi olduğunu düşünmek aşırı iyimserlik olur.

Kendi seçmeni ve varoluş sebebi olan kulüplerin en gerçekçi taleplerini bile görmezden gelen bir TFF’nin artık ne tarafsızlığından ne de meşruiyetinden bahsedilemeyeceği açıktır. Bizim için artık bu talihsiz dönemin sonrasını beklemek ve bunun için çalışmaktan başka bir alternatif kalmamıştır.

Saygın ve başarılı bir futbol ülkesi olmak için her şeyin FIFA, UEFA veya başka bir uluslararası kuruluş tarafından empoze edilmesinin sağlıklı bir çözüm olduğuna dün olduğu gibi bugün de inanmıyoruz.

Türkiye’yi Avrupa’nın başarılı futbol ülkeleri seviyesine taşımak yerine her hareketi ile aşağıya çekmeye çalışan ve bunda da maalesef son derece başarılı olan bu garip zihniyetin bir an önce son bulması ve tekrar sağduyulu, tarafsız ve saygın bir futbol yönetimine kavuşulması en içten dileğimizdir.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu cümle gösteriyor ki mahkeme olayı yattı.

bu açıklama ne boyle. ne yapacaklar bir sey belli değil.:sad007:

Herşey şerefsiz Alper Potuk transferiyle başladı.

Kahrol Alper kahrol kahrol kahrol.

Çoook Yanlış olduğunu düşünüyorum..Alper gelişmelerinin kaynağı kusura bakmayın ama melo dur..:yenieek:

Melo geçen sene o kadar kaypaklık ve karaktersizlikler yapmasaydı da ( Ki buna Başkana tivitle hakareti dahil değil. Başka başkan olsaydı meloyu GS tarihinden silerdi. ) adam gibi 3+1 yıllık teklifimize zamanında evet deseydi, hem başarılı bir sezon geçirecekti hemde şimdi ne önlibero problemimiz konuşulurdu ne de alper konusu...

Hatta alper biz devreye girmediğimiz için es-es de bile kalırdı kesinlikle...:cool:

Yumuşak açıklamalarımıza bir yenisini daha ekledik.

ben bu aciklamadan bir cacik anlamadim :SS:

malasef hala fener kadar etkili değiliz hala hala aziz olsa bizim yerimizde şimdi yangın çıkmıştı yangın hala fener idare ediyor hala

bu ne biçim açıklama bune ya yani AİHM gitmeyecekmiyiz

Açıklamaya gel arkadaş. Hiç yazı yazmasaydınız daha iyiydi. Resmen boynumuz bükük, mecburuz bu karara açıklaması.

Webo'da,Baroni'de kolay kolay gitmezler.Baroni'nin sözleşmesi hakkında malumatım yok ama Webo daha yeni geldi.Gitmeyi kabul etse bile feda demez.Bunun yanı sıra Krasic,Stoch,Meireles gibi maliyetleri yüksek adamlar var.Tüm bunlara rağmen hangi akla hizmet bu kararda ısrarcı oldular anlamak güç.Sırf Avrupa'da farkı açmayalım diye kendilerini de zarara sokuyor ahmaklar.

"Ben mutlu olamazsam,baskasi da mutlu olamaz!" zihniyetidir Fenerbahce'ninki.

"Saygın ve başarılı bir futbol ülkesi olmak için her şeyin FIFA, UEFA veya başka bir uluslararası kuruluş tarafından empoze edilmesinin sağlıklı bir çözüm olduğuna dün olduğu gibi bugün de inanmıyoruz."

Dava mava yok yani.

şu söylemlerde olucam her zaman

kendi işini kendin göreceksin...

günlerdir melo-g.inler mevzusu vardı?

hatta başkan demedimi? melo yabancı sınırlaması g.inler olur.. filan..

bundan sonra aihm beklemenin anlamı yok.

çünkü sadece melo mevkisi yüzünden yabancı sınırlaması yoruyordu bizi..

günlerdir kendimce dedim..

hedef avrupa ise bu kadar gelir-kombine-uefa katılım vs ile bu sene sıkıntı çekmeyiz diye.

-------muslera----

-eboue--chedjou--semih---riera/sol bek----

-----hamit--g.inler--selçuk---

-----------snejder----

----burak----drogba----

danny-amrabat kalır. gerisine güle güle.. belki hamit yedek bırakıp- arda turan olabilir..

zor bişey yok bunda kanımca. g.inler 10-12 milyon euro birde olursa sol bek 5 milyon euro. yedeklere jem karacan-kerim frei oldu bitti. 25 milyon euro taş gibi takım olursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt