Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

vallah bende öyle anladim. AIHM olayi fos cikdi galiba bizimkilerden :SS:

Yine bir açıklayamama durumu ortaya çıkmış.Boş ve süslü püslü yazıları resmi siteden paylaşmaktan vazgeçin artık değerli yöneticiler.İcraat lazım icraat.Kaldırabiliyorsanız bu saçma durumu ortadan kaldırın yapamıyorsanız mevcut şartlarda bize direkt faydası olacak 2 yerlinin transferini kampa yetiştirin artık bi zahmet.

Onlarin derdi kendi yabancilari degil. Onlarin derdi bizim daha fazla yabanci (kaliteli) almamamiz anlayin artik sunu. Biz aldigimiz sürece aradaki makas iyice acilir cünkü Fener alamiyor. Kalite farki olmasini istemiyorlar.

Valla bizim ruhumuz yeter. Biz Avrupa´da yine basarili oluruz, Türkiye´de de en az 10 puan fark atariz yine. Isimizi daha da kolaylastirdilar Türkiye´de.

Bunu herkes cok yakinda anlayacak. Kendi yönetimlerine ana avrat küfür edecekler. Tamam belki Nani, Farfan filan yalan oldu, ama cok da farketmez.

Galatasaray´in seviyesi, kalitesi, Avrupa icin yeterlidir. Yine herkese meydan okuruz biz. Orta saha, sol bek, tamamdir. 2 transfer yeter. Bide Umut

Kulüb acikalama topicini niye kapandi?

açıklama net bence demiöreni değiştirmek için çalışılacak diğer klüplerde destek veriyor çok sürmez haluk ulusoy yeni başkan.

eğer ünal aysal büyük adamsa demiröreni koltukdan indirir icraat yapmassa azizin imparatorluğu devam eder

Sedat Doğan bebesi atıp tutuyordu mahkeme diye :asd:

Bunlar dünkü çocuk bu tff bizim yönetimi hertürlü yer.

Seçim kararı çok yanlıştı ve bize çok zaman kaybettirdi.

Yazık oldu.:(

"Senin ben sıfatını s." gibisinden bir açıklama daya iyi olmazmıydı ahhh A.Öztürk reiz ahhh

Hey Allahım ya ne açıklaması bekliyordunuz küfür mü edilecekti oradan adamlar daha ne diyecekeler Fedarasyonu değiştirmek için çalışacağız.

Açıklama konusunda İlhan Cavcav kadar bile olamadı bizimkiler.

açıklama net bence demiöreni değiştirmek için çalışılacak diğer klüplerde destek veriyor çok sürmez haluk ulusoy yeni başkan.

evet biraz zor anlasilyior böyle yazilar benim gibi cahil herifler icin :D

"Bizim için artık bu talihsiz dönemin sonrasını beklemek ve bunun için çalışmaktan başka bir alternatif kalmamıştır."

yönetimde federasyona kafa tutacak ve açıklamalarıyla onları felç edecek kimsede kalmadı. sanırım çok büyük bir darbe yedik seçimlerin yapılmasıyla.

[h=5]NTV Spor

[/h][h=5]Galatasaray köprüleri attı!

TFF'nin "6+0+4 devam" kararına Galatasaray'dan çok sert tepki geldi! Yazılı açıklama ile TFF Yönetimi'nin değişmesinin şart olduğu ve bunun için çalışma başlatılatıldığı net bir dille vurgulandı.

ben mi gerizekalıyım nerde yazıyor bu yazının içinde bunlar

[/h]

tff kararını beklemek en büyük hatadır bence..

günlerdir diyorum

al kerim frei-jem karacan-aykut demir(kaçti)- g.inler-arda turan- olursa birde sol bek yeter bile artar..

bu takımın sol tarafı yok bunu herkes biliyor..

beklemek hataydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt