Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu şartlarda başkan yabancı transferi yapacak ise eğer ;elmander amrabat,clio ,dany'nin gitmeleri farz oldu.

hatta scneijder bile iyi paraya yollanabilir.

Allahınız aşkına koca türkiyede alınabilecek sağ ve sol bek yokmudur adam gibi sırıtmayacak türden.Eğer sağ bek bulursak eboue bile oturabilir bence.

87QJS.jpg

gokhan-inler-3445.jpg

gokhan_inler_galatasaraya_mi_gelecek_h1304.jpg

kendisinin bjk li olduğunu söyledi.. O formalı fotoğrafıda doğum gününde babası istemiş.. Gelsin adam gibi oynasın.. Emre gibi annesine laf getircek işler yapmasın yeterli.

Muslera

Eboue Semih Chedjou " :o"

Melo Selcuk

Burak Sneijder Erman

Drogba​

Mantıklı bir kadro ancak tek sırıtan isim orada burak.burakın yeri sadece drogbanın yanında.Sneijder yerine iyi bir engini oraya monte etsek nasıl olur arif.Bu vesile ile solbekede carlinhos oturur.

Yine sacma sistemlerle alt yapidan oyuncu ciksin bekleyecegiz. Ama alt yapiya yatirim yapiliyormu? Hayir! Ne anlami var bu sistemin ulan tüpcü. Yillardir ayni hata ayni yol ayni kafa ayni beyinsizlik serefsiz Demirören. Yettin artik sen ayi kafa.

Bu kararlar ne bu sene nede bi daha ki seneye uygulanamaz.Çünkü oyunları bozulacak.

Uygulanmasa bile kampa oyuncu yetiştirmemiz gerekiyor bir ön libero + Bruma diyorum ben. Bugün menajeri en iyi teklifi Galatasaray verdi demişti inşallah olur.

4-3-1-2 sistemi bize hiçbir şey kazandırmaz, evet kısa vadede düşük profilli takımlara karşı iş yaptı (özellikle iç saha maçlarında) ama büyük maçlarda gördük neyin ne olduğunu..

Özellikle deplasman maçlarında aşırı zorlandık..Karabük'ü, Antep'i ecel terleri dökerek, hatta balla yendik diyebiliriz, Fener derbisinde kaleye gidemedik (hadi onda Elmander faktörü ve umursamazlık diyelim, her ne kadar bahaneden öteye geçmese de) Madrid en kötü haliyle bizi 3'ledi, hatta 2.maçın ilk yarısında da 3'leyebilirdi..Schalke sağlı sollu geldi ama Muslera duvar ördü..

Hele hele şimdi yine Hamit'in o temposuz oyunuyla 3'lü orta sahanın sağında düşünüyorum da, eziyetlerden eziyet beğeniriz gene 1 sezon boyunca..Sol bekte Hakan Balta aman Allah'ım!! Yine koca sezonun yükü Selçuk'un üzerine binmiş bi yıl geçirmemiz çok muhtemeldir.Valla bu yabancı olayı baya karamsarlık yarattı bende.

Yine sacma sistemlerle alt yapidan oyuncu ciksin bekleyecegiz. Ama alt yapiya yatirim yapiliyormu? Hayir! Ne anlami var bu sistemin ulan tüpcü. Yillardir ayni hata ayni yol ayni kafa ayni beyinsizlik serefsiz Demirören. Yettin artik sen ayi kafa.

Altyapıya yatırım yapsan bile istediğin kalibrede adamın çıkması için minimum 4-5 seneye ihtiyacın var. Ama adam beyinsiz olduğu için böyle kararlar alır Fenerbahçesi ve Beşiktaşı kan ağlıyor kurtarması lazım.

hakan ;aslında altyapıya yatırım yapılmıyor değil;bizim A2 den A takıma çıkarabileceğimiz çocuklar var ancak ve ancak terim hocamın onlara güvenip sahaya sürmesi gerekiyor.Hamite verdiği değeri onlara vermiş olsa şuana kadar belikde 2.3. semihi çıkartmıştık.Ama olmadı,olmuyor maalesef.

beno-t-tremoulinas_114764_w460.jpg

935826_548672041835543_726167281_n.jpg

Bu iki oyuncu gelir ve transferi kapatırız inşallah...

Gökhan inler ve Tremoulinas

Ona bakarsaniz Burak da BJK'li. :o

hakan ;aslında altyapıya yatırım yapılmıyor değil;bizim A2 den A takıma çıkarabileceğimiz çocuklar var ancak ve ancak terim hocamın onlara güvenip sahaya sürmesi gerekiyor.Hamite verdiği değeri onlara vermiş olsa şuana kadar belikde 2.3. semihi çıkartmıştık.Ama olmadı,olmuyor maalesef.

Ya Baha alt yapiya yatirim baska birsey.

Sadece hoca sans vermeli diyorsun yanlis anlamadiysam. Veremiyor iste.. Bunun nedeni o alt yapiya yatirimin yapilmamis. Oyunculari A2'den A'ya alinca beyinsiz ve yeteneksiz halini geliyorlar. Peki neden? Egitim görmüyorlar. Egitici görmüyorlar. Futbol'u bilmiyorlar, hele uluslararasi arena'ya göre hic bilmiyorlar.

Bu yabanci sinirlamasi gibi dünya'nin en sacma kurali var diyelim, neden bir iki adim daha ileryie gidip alt yapiya yaitirm sart olmuyor.

Biz ne yapiyoruz, sistem'i ortaya atiyoruz ve kaciyoruz..:o Gerisi autopilot..

Bunun etkisi ne oluyor? Kulüpler prestij ve ekonomi anlamda darbe aliyor.

Uygulanmasa bile kampa oyuncu yetiştirmemiz gerekiyor bir ön libero + Bruma diyorum ben. Bugün menajeri en iyi teklifi Galatasaray verdi demişti inşallah olur.

Bruma ile alakalı başka haber varmı? Sağlam kaynaklı filan.Bruma ile ilgili bi kaç haber okudum,çok iyi diyorlardı.İzleme şansımız da olmadı daha.

6-0-4 ün başındaki 6-0 la dalga geçen fenerliler bilmiyorlarki o sondaki 4.. 4 yıldız demek...

aslında geçen sezon en faydasız yabancı eboue oldu ama p da takımın neşe kaynağı gönderilmez

Fatih hocam hazırlık maçlarında Eboue yerine A2 den hüseyini oynatsa nolur?Çok sırıtırmı dersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt