Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Boykotla falan olacak iş değil arkadaş yumurta kapıya dayandı bizim yönetimin sesi çıkmaya başladı biz fenerli taraftarlar gibi polyannacılık oynamayız. Net bir şekilde bu ilk açıklandığı zaman tepki gösterilecekti o zaman hiçbir şey denmedi. Kaldı ki Türkiye'de ciddi bir yönetici sorunu hâlâ yaşandığı açık ve net. Ne kadar başarılı olsa da Ünal Aysal'ın en büyük başarısızlığı budur her şeyi zamanında hesap edip önlemini alıyorum diyen biri bu süreci daha iyi okumalıydı. Kimsede suç aramıyorum artık.

arkadaşlar rica ediyorum bu sabah gstv nin idmanımızı gösterdiği video myu bulabilirmisiniz bana

Zaten eve digitürk alıpta maç izleyeni anlayamıyorum.Kahve varken neden evde maç izlenir çözemedim.Mis gibi.Evde maç izledin mi zerre zevk alamıyorum nedense.

Toplumsal izleyim daha heyecanlidir. Ayrica o kahvenin "meshur spikerleri olur hep".

"nasil bi pas bu *küfür*... fln :asd:

Ben de digiturkplay alacaktım, halada almayı düşünüyorum ama bu hırtlara

tmsf'nin el koymasından dolayı ne olacağı beelli olmayan adamlara para vermek istemediğim için bekliyorum. Bu arada sen o müşteri hizmetlerini ararsan sana digi internet, belgesel, film, dizi ve ligtv'yi paket yapıp bir güzel geçirirler. Almayacaksan hiç arama derim. :asd:
bu saatten Sonra Sansal alsin yada Dik duruyor dedigi Demiroren alsin

Bu saatten sonra yapılacak tek şey digiturkleri iade edip stadı fullemek. Stada gidemeyen de malum yerlerden izlesin. Yani radyodan falan işte.

Katılmıyorum ,

tam tersi imkanı olanlar lig tv alsın üzerine basa basada GALATASARAY lılıklarını vurgulasınlar , ben devre arasında böyle yaptım , bugün olsa yine aynısını yapardım ,

bu işlerde fevri değil stratejik düşünmek lazım

:asd:

yildirim-demiroren_149842.jpg

Erman Kilic dan sol bek yapalim :asd: Terim sever bu tür seyleri :D

70 Milyonluk 6 yabancılı Türkiye'den son zamanlarda yetişen ortalama üstü fotbolcular : Selçuk-Burak-Arda - Emre - Semih vs. yazsan 7-8 i geçmez...

2 milyonluk sınırsız yabancılı gurbetçilerden : Mesut-İlkay-İnler-Eren-Serdar-Hamit ayrıca alt milli takımların %60 'ı ve beğenilmeyenler var..

Sen birde utanmadan milli takımımız kötü türkler öne çıksın zırvalığından bahset , iyi olan her zaman oynar..

Katılmıyorum ,

tam tersi imkanı olanlar lig tv alsın üzerine basa basada GALATASARAY lılıklarını vurgulasınlar , ben devre arasında böyle yaptım , bugün olsa yine aynısını yapardım ,

bu işlerde fevri değil stratejik düşünmek lazım
stadi fullemek tamamda Ligtv ye uye olmanin Gs ye katkisi nedir , bonus mu veriyorlar o kisim biraz sacma olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt