Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eldekilerden çıkarıp ekleme yapmak lazım.

tamamda olmuyor, alsak ta onlari ligde tribune atcan daha onun faydasini nasil gorecegiz? olmuyor iste, zaten elimizde kaliteli banko 6 tane adam var yabanci , ama rotasyon icin ve maci degisterecek hamle icin adam kalmadi :sad007:

AW: Transfer Nöbeti

orasi hiiic beli olmaz be kardes. kuraya bagli biraz. chelsealiler cityler cikamiyor hata manu bile cikamadi bir ara. gruba bagli biraz bence. yani yabanci olayi kalksa bile biraz sans lazim birazda takimin uyumuna. barca-city-dortmund -Galatasaray ---böyle gruba düssek mesela... :SS:

Tabiri caizse b.ku yeriz öyle bir grupta. :D

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

skandinav ulkede yasayan kimse varmi forumda ?

bu Tupcu kanserden de daha kotu bir hastalik, kime bulasirsa o kisi bilinki daha kurtalamaz, tedavisi bile yok, tek kurtulus gebermen ancak oyle kurtulursun bu zehirden,

ne bicim tip insan korkuyor vallah
yildirim_demiroren.jpg
:D:asd::asd:

Dortmunda bak almislar Aubameyang i, 13 milyon cok ta para degil

bu sene hedefımız şampiyon olmak ve ş.liginde gruptan çıkmak olacak maalesef ama asıl hedefimiz bu tüpçü göndertmek bu sene bu kukla adam bizimle çok uğraşacak.

ve yarın kpss var 7 8 aydır hazırlanıyorum sanki hiçbirşey bilmiyorum :sad007:

culio ile elmander kesin yolcu bence. yani 9 oluyor-olacak. 1 yabanci alirmisin almaszmisin ek olarak... ben almam vallahi. tribüne yolayacaksin zaten :SS: amrabat-riera-dany yolarsiz artik. macdan öncede kura cekeriz bonus olarak taraftar icin kim bunlarin yaninda otura bilir diye. taraftar mutlu tff mutlu herkez mutlu..ohhh yeahhh :SS:

Culio her şekilde gider

o zaman 10 olur

culio yu almak isteyen 10 tane Anadolu takımı var en kötü fesh edersin olur biter fner bizden daha sıkıntılı bakmayın artistliklerine

işte bir Culio kesin. Onun dışında tribüne göndermek için Nani alınmaz.

Elmander ve/veya Riera giderse sol bek almak tartışılır ama sadece ŞL için alınmalımı bence gerek yok. AB veya yabancı sınırı düzelmeden bence hiçbir yatırım yapılmamalı.

En azından borçları kapatalım bu süre içinde. Belki 2 yıl bizde sorun yaşarız ama 2 yıl sonunda borç falan kalmaz. Zaten seneye 8 yabancı olacak. off off Bi gazete al Demirören.

I wanna scream and shout and let it all out

And scream and shout and let it out

We sayin' oh we oh we oh we oh (fuck Demirören)

We sayin' oh we oh we oh we oh (fuck Demirören)

I wanna scream and shout and let it all out

And scream and shout and let it out (fuck Demirören)

We sayin' oh we oh we oh we oh

You are now now rocking with

will.i.am and Demirören bitch

Geçen sene grup maçlarında Sneijder ve Drogba yoktu hatırlatayım.

Ayrıca defansta Chedjou'da olacak.

Çok karamsar bir tabloda çizmeyelim hemen.

aynen millet neden bu kadar karalar bağlıyor anlamıyorum, geçen yıl 8 yabancı vardıda 11 de bu yıl 6 ya mı düştü ?

50 kere yazdık adamlar +2 yi bile kabul etmiyor ab yi nereye kabul edecek.

kadromuz çok çok iyi,11 için sadece melo ya da o seviye bir adam lazım bu kadar.

riera yı elden çıkaramadan sol bek almazlar tahminim, sağ beke şener takviyesi yapılmalı.

asıl sorun stoper bence, yedek tek yerli stoper zan.

Olum ne AB olayı gerçekci olun biraz.

Resmi siteden de yapılan açıklama gereği bu saatten sonra dönemin bitmesini beklemekten başka çaremiz yok diyoruz.

AB olayının mahkemeden sonuçlanması ayı yılı bulur.

Suc Yönetimde... TFF ne mal oldunu biliyorsun, yap davayi...ne beklendi anlamadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt