Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6+0 fenere daha ceza gelecek mesaji verdi bana.

İzledin mi hiç? Ben izlemedim,ama baya övüyorlar.

Bence kararlar değişecek.

izledim ama sporting de izledim u20 de sadece golerini bakdim neten. 18 yasina rahmen muthis gelisim göstermis. 2-3 sene sonra büyük paralara gitme ihtimali cok yüksek.

Dortmunda bak almislar Aubameyang i, 13 milyon cok ta para degil

Adamlar işi biliyor, bizim bu seviyede transfer yapabilmemiz çok zor, Aysal yönetimi ne kadar başarılı olsa da vizyonu önce sağlam basmak üzerine dayalı. Her sene CL'Ye gidersen 3-4 sene sonra 13-15 civarı bonservisli bir transfer yapabiliriz bu yönetimle bence. Arda hariç.

isin en poktan yani avrupa takimlarida bu kural dan haberdar, adamlar Inler icin 14 milyon civari Arda icin 22 milyon fiyat bicmis

zaten gelesileri yokta ama pazarliga baslasan imkansiz oglu imkansiz, cok para

Bu fazla şey öğrenmiş olmanın göstergesi olabilir.. Bılgi çokluğundan bilinçaltı soracak soru seçmekte zorlanıyor bence..

Hiç kafaya takma dersi birak, sıkı bir uyku çek. Umud işareti verilmiş gibi zaten.:cool:

Sorularda şans ve sınavda Başarılar dilerim..:yenieek:

inşalah renkdaş inşalah sen giriyor musun

Amrabat ,Riera, Culio , Elmander, (Dany) gönderilmeli ve hatta bu kural kalirsa ki öyle kaliyor Drogbanin önümüzdeki sezondan sonra kalma sansi benim icin sifirdir ve kontrati da bitiyor ayrica.

Gökhan inler umut bulut ve frei şart elmander dany amrabat satılsın YÖNETİM ARTIK BİR HAREKETLEN ZAMAN DARALIYOR!

bruma'nın sözleşme iptal etme şansı varmış sanırım 16 yaşında 3 yıllık imzaladığı için. bonservis yerine oyuncuya imza parası verirsen gelebilir ama yabancı sınırı varken nasıl olacak

Amrabat ,Riera, Culio , Elmander, (Dany) gönderilmeli ve hatta bu kural kalirsa ki öyle kaliyor Drogbanin önümüzdeki sezondan sonra kalma sansi benim icin sifirdir ve kontrati da bitiyor ayrica.

Önümüzdeki sezon bu mal tffnin kalma ihtimali de yok gibi, o yüzden tff üstünden Drogba yorumu yapmak mantıksız. Drogbanın kalıp kalmayacağını performansı belirler. Bence Drogba 2 sene daha oynar, sonra da kulüpte başka bir görev alır.

4 yabancıyı tribüne göndermek insan haklarına bile aykırı . Böyle saçma ayrım mı olur

Cuma gününün bütün mubarek havasını yok etti utanmazlar

Bazen gercekleri de kabul etmek lazim. Gelecek sene birseyler olabilir ama bu sezon kabullenmek lazim dedigim gibi.

Bu bir gerçek değil ki.Saçma sapan bir karar.17 kulüp karşı çıkarsa bu tüp kafa mecbur istifa edecek.Beyinsiz mahlukat.

izledim ama sporting de izledim u20 de sadece golerini bakdim neten. 18 yasina rahmen muthis gelisim göstermis. 2-3 sene sonra büyük paralara gitme ihtimali cok yüksek.

Gelmeden adamı gönderdin:D

wellington ile hiç ilgilenmedik gelmeyecek deyin

İnsallah UEFA kararı gözden geçirin der bunlara ... Ardından hepsine yüklü maddi tazminat davası açılsın görevi kötüye kullanmaktan

ribery den sonra en büyükgenc transferimiz ola bilir bence. ama cok zor ya.

Bana kalsa Bruma ve Hakan Çalhan ı alır mou ile pazarlık yaparım. Nasılsa ilişkilerimiz iyi.

Sen bize lukakuyu ver iki sene kiralık drogbanın yanına çırak, alsende bunları iki sene Chelsea de kaliteli kadronla, profesyonelliği ve oyun anlayışını geliştir. :yenieek:

İki sene sonra sen yeni drogbanı al, bizede adam gibi kaliteli yetişmiş futbolcuları iade et derim.:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt