Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Cevap: Transfer Nöbeti
Seneye yabancı sayısı sınırsız olacak
Seneye yabancı sayısı sınırsız olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tff yüzünden iğrenç bir transfer dönemi geçiriyoruz her zaman olduğu gibi bu sene de kampa girmeden transferler bitmeyecek.
transfer mi yapabilionki bitsin. once 3 5 topcu gonder
1 yabanci transfer yapilir o da agustos ortasini bulur buyuk iht.
transfer mi yapabilionki bitsin. once 3 5 topcu gonder
1 yabanci transfer yapilir o da agustos ortasini bulur buyuk iht.
daha elimizi kaldirmadan kombine 60m s.ligi 25m 85m£ cebe koyduk bol sifirli cek yazsinBaşkan zaten paraya kıyacaktı bu sezon, kıysın İnleri alsın. Napalım yani, sınır var diye küstüm oynamıyorum mu diyelim
daha elimizi kaldirmadan kombine 60m s.ligi 25m 85m£ cebe koyduk bol sifirli cek yazsin
bi bitmedinBu isler öyle kolay degil, o 60m € geldigi gibi saniyesinde gider. Ona göre bütce belirlersin.
daha elimizi kaldirmadan kombine 60m s.ligi 25m 85m£ cebe koyduk bol sifirli cek yazsin
ya misal olarak verdim,yani artik gün bugundur deyip sartli zorlamak icin kiyida kosede paramizda var o anlamda,yoksa tabiki bir plan dahilinde gidiliyorÖylede öncekilerin deliği ne kadar büyükse dik dik kapanmıyor arkadaş.
tamer sen para pul islerine pek girmezdin,tüpcü seninde dengeni bozmus£ kesmedi beni... Şunu kilo altın yapsak.![]()