Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunlar bizim kupayi alcagimizi filanmi düşünüyor. çeyrek final oynariz döneriz evimize. ligdede şampiyon oluruz. seneye bu federasyonda kalmaz. 17 temmuzda bişeyler olur.

Yahu şimdi onlar 17 kulübün değil bizim dediğim oldu havasında. Eninde sonunda papaza dönecek olanlar yine bunlar. Alıştık artık Barış. Sonunda hep kim ağlar

Neyse ben kaçar herkese iyi geceler..

Hayırlı nöbetler.

Bu arada Melo şart!!! :cool:

yanlız tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum.bugün tüpçü toplantıda uefa cezaları değiştirin derse napacaksınız sorusuna.kurullarımıza karışmayız dedi.avrupadan toplu men yiyebilirizki bunu göreve gelmeden demişti zaten.3-5 sene gitmeyelim diye

Bir de böyle anlatalım o zaman!
smile.gif

ilk 11 de banko oynayacak oyuncular;

muslera

eboue

chedjou

büyük ihtimal alacakları melo

drogba

etti mi 5! kaldı 1 kontenjan..

o kadar para verdikleri sneijder büyük ihtimalle 6. yabancıları olur...

ekstradan alacakları her yabancı sıkıntı olacak yukarıdaki oyuncular için!

peki ya farfan ?

peki ya carlinhos ?

veya bir süre önce ilgilendikleri nani ?

Cl de mevcut defansla bir yere gidemezler..

özetle oyun kalitelerini ileriye taşıyamazlar! CL de fazla iddialı olamazlar! ligde performansları geçen seneden fazla olmaz!

peki ya biz ?

alper‚alves‚kadlec‚holmen ve büyük ihtimal gelecek cardozo ile geçen seneden daha iyi bir kadromuz olacak! başımızda hücum futbolu oynatacak bir hoca ile geçen seneye göre lige daha avantajlı başlayacağız.

evet mevcut kural gs nin elini kolunu bağlıyor bizim ise elimizi güçlendiriyor...

(Antu 'dan alıntı)

-Gerizakalının takımında yeni forvetleriyle birlikte 12 tane yabancıları var haberi yok , hayal dünyası bu yazı olsagerek arkadaşlar..

şöyle bir durum var ama adamlar ilk 11 lerini

volkan

gökhan alves egemen kadlec

meireles topal emre

kuyt cardozo sow

şeklinde kuruyor.

mert-bekir-hasan ali-alper-caner-salih-yerli forvet

şeklinde gayet iyi bir bench var.

buraya kadar iyi ama bu kadar oyuncuları var üstelik cardozo ve yerli forvet daha gelmedi. cardozo gelmezse webo var ama yerli forvet şart ya da semih'i tutsunlar.

yalnız şu 18 oyuncudan başka adamdan sayabileceğimiz bir holmen var millet nasıl fenerin kadrosu bizden geniş diyor anlamıyorum.

adamın güvendiği bu işte ilk 18ini kurallara göre kuruyor bizim kuramadığımızı düşünüyor.

Forumun %50'sini Sergen Zeren %30'unu Salman'ın üyelikleri oluşturuyor . :asd:

21 Temmuz Pazar İzmir Atatürk Stadı ..

GALATASARAY - Malaga

Böyle birşey gördüm. Dogru mu ? Bilgisi olan var mı ?
O tarihlere egeye iş çıkarsa kaçırmamak lazım.Atatürk stadının atmosferi A.S.YEN i aratmaz olur bu maçta.:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt