Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam sende hafif Dr. Jekyll ve Mr. Hyde vakası seziyorum :)

arada böyle dönüşüm falan geçiriyorsun :D

Ben herseyin zamaninda yapilmasindan yanayim. Överim de, söverim de :) 5 senedir böyleyim ben :)

Yanlis varsa elestiririm, önceki transferler, icraatlar zerre umrumda olmaz. Sonucta hayat devam ediyor, hedefler büyüyor.

Lig biteli 2 ay oluyor. Gecen sezon yaptigimiz hatanin aynisini bu sene de yapiyoruz (Orta saha). Hemde ne kadar zorlandigimizi bile bile.

Bazen duygusal degil de, mantikli bakmak lazim olaylara. 2 aydir bir Melo transferi bitmiyorsa, sorun vardir acikcasi.

abola.pt bruma dün görüşmüş kulübüyle..ayrılacak ama bakalım kime gidecek...chelsea zaten van ginkeli aldı..oscar-moses-hazard da var..inşallah bize gelir.

Al Gökhan İnleri ve Bruma'yı kapat transferi.

Halen bruma diyen var :S

* Melo gelirse sol bek gelmez.

* Gökhan inler gelirse sol bek'de alınır...

tumblr_mnm2tm9Zlg1rdl0rbo1_500.png

Gökhan inler melo'yu aratmaz :D

su bruma ısı olursa dehset olur yalnız melo bruma olsun sol bekte hakana razıyım gercı ben hocanın erman kılıcı sol bekde denemesını beklıyorum

Ozan ipek diyorum dunden beri kımse olumlu olumsuz bırsey soylemiyor hakan baltadan daha iyi olmazmı

Ben herseyin zamaninda yapilmasindan yanayim. Överim de, söverim de :) 5 senedir böyleyim ben :)

Yanlis varsa elestiririm, önceki transferler, icraatlar zerre umrumda olmaz. Sonucta hayat devam ediyor, hedefler büyüyor.

Lig biteli 2 ay oluyor. Gecen sezon yaptigimiz hatanin aynisini bu sene de yapiyoruz (Orta saha). Hemde ne kadar zorlandigimizi bile bile.

Bazen duygusal degil de, mantikli bakmak lazim olaylara. 2 aydir bir Melo transferi bitmiyorsa, sorun vardir acikcasi.

Yok doğrudur ama 8 Temmüz Pazartesi asıl tarih bu ya Melo ya Wellington pazartesiye netleşmeli ondan sonrakiler mecburen bekleyecek.

ya fırsat transferi bulacaz yada biri gidecek ki yenisini alalım. ama bu ön libero bitsin.

Chedjou ve Erman yeni Engin ve Gökhan yenilendi. Bu kadro bize ligte her türlü yeter. ŞL için yabancı sınrı kalkmadan Arda,İlkay falan gelirse anca başarı olur.

Gökhan İnler falan istemiyorum ben. Ardanın 1 senesi var bu sene gelmez. Seneye asıl önemli ne yapacağımız.

Yok doğrudur ama 8 Temmüz Pazartesi asıl tarih bu ya Melo ya Wellington pazartesiye netleşmeli ondan sonrakiler mecburen bekleyecek.

ya fırsat transferi bulacaz yada biri gidecek ki yenisini alalım. ama bu ön libero bitsin.

Chedjou ve Erman yeni Engin ve Gökhan yenilendi. Bu kadro bize ligte her türlü yeter. ŞL için yabancı sınrı kalkmadan Arda,İlkay falan gelirse anca başarı olur.

Gökhan İnler falan istemiyorum ben. Ardanın 1 senesi var bu sene gelmez. Seneye asıl önemli ne yapacağımız.

Hangi İlkay bu?

Melo ve brumayı alalım culio elmander mecbur gider amrabatta kiralık verilsin yolumuza devam edelim başka yolu yok

ferguson demişti galiba 1-0 bizi yendikleri maçtan sonra; futbolun yazılı olmayan kurallarından birisi de penaltı kazandıran kişinin penaltı kullanmaması.çünkü genelde kaçırıyorlarmış

Böyle bir yaklasim var evet. Bilmiyorum artik psikolij mi sanssizlik mi kim bilir. Kazandigimiz penaltilarin hepsi gol olsun yarabbii :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Riera varken sol bek de alinmaz. 6tane yabanci hakkiniz var kimi getireceksiniz hadi yildiz getirdiniz nasil tribunde bekletip de cl de oynatacaksiniz.

Muslera

Seju

Wesley

Drogba

Bunlar garanti yabancilar. Kaldi iki hak. Adaylar ise

Ebue

Riera

Melo (veya Welington)

Dany

Ambrabat

Gel cik isin icinden. Allah fatih hocaya kolaylik versin. Tff istifa

Lille bize Chedjou'yu sattı gitmiş Kjaer'i almış hemde 2 M € bonservisle..

Bugün Cumartesi zaten kardes. Pazartesi görüsmeler KAP´a bildirilecek de (o da belli degil/en iyi ihtimal), oyuncu aciklanacak da, kampa katilacak da.

Ilk kampi unutun yani. Bence yetismez. Zaten 1 haftalik kamp. Sonra agliyorlar, kamp yapmamis da, önemliymis de. E hallet o zaman. Bu kadar basit.

Ben hem lig hem CL icin iddialiyim. Yabanci karari birsey degistirmez. Takimin seviyesi kücümsenmemeli. Madrid´e de meydan okuruz yine.

Ama 2 eksik bölgemiz var. Bunlar hayati bizim icin. Sol bek, orta saha. Bunun idarelik yani yok. Ikisi de yabanci olabilir bana göre. Sorun yok.

Riera diyorlar da, ne zamandan beri Riera gibi futbolcular transfere engel oluyor bizde? Bir sekilde anlasirsin yani. Yeterki hamle yap sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt