Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En cok da Chedjou´yu merak ediyorum acikcasi. Defanstaki katkisi bizim icin cok önemli. Mutlaka Dany´den iyi olmali.

Bugün Cumartesi zaten kardes. Pazartesi görüsmeler KAP´a bildirilecek de (o da belli degil/en iyi ihtimal), oyuncu aciklanacak da, kampa katilacak da.

Ilk kampi unutun yani. Bence yetismez. Zaten 1 haftalik kamp. Sonra agliyorlar, kamp yapmamis da, önemliymis de. E hallet o zaman. Bu kadar basit.

Ben hem lig hem CL icin iddialiyim. Yabanci karari birsey degistirmez. Takimin seviyesi kücümsenmemeli. Madrid´e de meydan okuruz yine.

Ama 2 eksik bölgemiz var. Bunlar hayati bizim icin. Sol bek, orta saha. Bunun idarelik yani yok. Ikisi de yabanci olabilir bana göre. Sorun yok.

Riera diyorlar da, ne zamandan beri Riera gibi futbolcular transfere engel oluyor bizde? Bir sekilde anlasirsin yani. Yeterki hamle yap sen.

Yok alınırda tribünde otursun diye alınmaz sorun o. Kolarov oynamak istiyor eğer sen onu aırsan her maç 11 oynatman lazım. Çünkü adam onun için gelecek.

Ya eboue tribüne gidecek yada sol bek. Chedjou,Muslera,Sneijder(sakat olmazsa),Drogba sabit bu adamlar mutlak olacak 11 de geriye iki kişi.

Hadi biri Melo olsa ya sağ bek ya sol bek eğer kolarov(örnek) gelirse o zaman eboue satılıp sağ bek yerli olacak. Hamit,Sabri veya alınırsa Şener,

sağ açıkta Kazım olur.

Bu arada KAP bildirimi önemli değil. Bugün yarın anlaşsalar. Pazartesiye zaten diğer yabancılarla katılacaklar. 1 hafta içinde bitsinde aman. Yoksa lben bu sefer bu kadar geç olacağını düşünmüyorum.

bu kuşların yabancı sınırına karşı durup ha bire yabancı almaları da ayrı bir tez konusu hani..

2869290509_91b920bb8d.jpg

Yok alınırda tribünde otursun diye alınmaz sorun o. Kolarov oynamak istiyor eğer sen onu aırsan her maç 11 oynatman lazım. Çünkü adam onun için gelecek.

Ya eboue tribüne gidecek yada sol bek. Chedjou,Muslera,Sneijder(sakat olmazsa),Drogba sabit bu adamlar mutlak olacak 11 de geriye iki kişi.

Hadi biri Melo olsa ya sağ bek ya sol bek eğer kolarov(örnek) gelirse o zaman eboue satılıp sağ bek yerli olacak. Hamit,Sabri veya alınırsa Şener,

sağ açıkta Kazım olur.

Bu arada KAP bildirimi önemli değil. Bugün yarın anlaşsalar. Pazartesiye zaten diğer yabancılarla katılacaklar. 1 hafta içinde bitsinde aman. Yoksa lben bu sefer bu kadar geç olacağını düşünmüyorum.

Bence 7 kaliteli yabanci ideal. Toplaminda 9 yabanci düsünüyorum ben. Amrabat - Dany kabul ederlerse biraz idare edecekler. Daha az oynayacaklar.

Ama 7 As yabanci bizim icin önemli diye düsünüyorum. Ligde tek kisilik rotasyonlari rahatlikla hallederiz diye düsünüyorum.

Sezon cok uzun. Bunun formsuzlugu var, sakatligi var, cezasi var. Drogba 35 yasinda, ara ara dinlenir, bazen Eboue dinlenir, bazen sol bek dinlenir vs.

CL´de de 7 As yabanciyi kullaniriz zaten. Ben böyle düsünüyorum sahsen. Sol bek ve orta sahanin yabanci olmasi sorun olmaz bence

Kjaer yetersiz ama Semih'den,Gençlerdeki Aykut'tan,Bursa'daki Serdar'dan çok çok daha iyi. Ama bunların bonservisinin 4'de 1'ine transfer oluyor.

Allah belanı versin Tüpçü.

meloyu alalım yabancı transferini kapatalım.

Öyle olacak artık zaten. Aslında Riera yerine Kolarov'u da alabilsek çok iyi olurdu ama adam gitmez.

Bir de şu sınır saçmalığı devam ederse Dany yerine başka bir Türk stoper almak zorundayız eğer Chedjou Semih ile olursa oraya Ömer Toprak, Serdar Taşçı falan ikna edilip alınmalı malum Aykut Demir de kaçtı yapacak bir şey yok artık. Tabi bu sene olmaz artık.

Transfere susadık arkadaş,olsun artık bir şeyler. :SS:

@ya1905gs: Kulübümüze Önerilen İsimi Açıklıyorum..Hatem Ben Arfa 26 Yaşındaki Oyuncu İçin Pazartesi Toplantıda Terime Sorulacak.Olumlu Cevap Alınırsa++"

"@ya1905gs: Girişimlere Başlanacak.."

Bu Gökhan Zan ne vücut yapmis arkadas ya :)

-----------------Muslera-----------------

Eboue-----Semih-------Ujfalusi------Hakan

Engin------Melo--------Selçuk-------Emre

-------------Elmander-Necati------------

:ka21: :ka21:

---------------Muslera----------------

Eboue----Semih-----Chedjou----Hakan

----- ---Melo------Selçuk---------Arda

-------------Sneijder-----------------

-----------Burak---Drogba------------

P.tesi günü kamp baslayacak hala transfer yok...

@ya1905gs: Kulübümüze Önerilen İsimi Açıklıyorum..Hatem Ben Arfa 26 Yaşındaki Oyuncu İçin Pazartesi Toplantıda Terime Sorulacak.Olumlu Cevap Alınırsa++"

"@ya1905gs: Girişimlere Başlanacak.."

Taraftarin sevgilisi olur, cünkü Türk taraftarlari böyle adamlari seviyor :) Ama artik zor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt