Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
Neyse ..
Cümleten Selamın Aleyküm...
Neyse ..
Cümleten Selamın Aleyküm...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime kızanları görüyorum. Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu yönetim ve teknik ekibi bu takimi boğulmaktan kurtarip nerelere götürdüğünü görmüyormusunuz?
Kisa zaman önce Sarp'larla Özbeklerle Ayhanlarla Avrupa Ligine girmeyi birak ligde zor tutunuyorduk. Başkan ve bütün ekibi iki sene içinde o berbat takimdan Dünya markasi bir takim yaptiğini hepimiz biliyoruz. Şampiyonlar Liginde yari filan kapisindan döndük. Takima dünya yildizlari getirdik. Iki mükemmel şampiyonlul yaşayip rakiplerimizi çileden çikardik.
Ama maalesef tüpcü önümüzü kesmek için herşeyo uğraşiyor. Açin gözünüzü. Yönetime sövmeyi birakip Galatasarayli olmanin tadını çikarin. Herkezin bize karşi olduğu günlerde sizlerde takimimizi içten vurmayin. Transfer önemli degil. GALATASARAYli olmak önemli.
Elano,Misimoviç,Keita,Baroş,Kewell,Jo gibi oyuncuları getiren adamları haklı olarak küfür ederek yolladık ama.
Sneijder ve Drogba müthiş transferlerdir.Sneijder türk tarihinin en büyük transferidir.
Fakat bu transferler yönetimi becerikli veya beceriksiz yapmaz. Olaylar geniş açıdan bakmak llaım.İismlere takılmayalım.
Ama yönetimin çok ciddi beceriksizlikler yaptığı ortada. Daha iyi bir Galatasaray için eleştirmekten kaçınmayın.
GALATASARAYLI olmak için sadece GALATASARAYIN menfeatleirini düşünmek lazım.
Diğer iki şikeci klüpte umrumda değil. Ama tüpcü önümüzü kesmek için herşeyi yapıyor ama senin yönetimin hiçbir halt yapmıyor.Onlara karşı gerekli mücadeleyi göstermiyor.. Bana o hırsı vermiyor.
birde engin lazim bize diyenler vardi, adamin kendine saygisi kalmamis nasil prof. futbolcu böyle göbek baglar?
Yapmıyor mu Yapamıyor mu? O kadar kolay değil hükümete karşı gelmek,
Stadı daha alamadık. 2. sermaye artışımız var. Artı elimizdeki araziler... bazı şeyler maalesef bizide aşıyor.
Ne oldu koskoca Aziz Yıldırım kim derdi hapse girecek. Neyse...
+ Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz
AHIM nezaman dava aciliyor? neyi bekliyoruz? önce secim sonra yabanci kurali dedik tonca zaman gecti, ilk isimiz dava acmak olacakti hicbirseyi beklemeden bosuna zaman kayibi yasiyoruz
)takım acaba güçmü kaybedecek diye korkuyoru m