Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AHIM nezaman dava aciliyor? neyi bekliyoruz? önce secim sonra yabanci kurali dedik tonca zaman gecti, ilk isimiz dava acmak olacakti hicbirseyi beklemeden bosuna zaman kayibi yasiyoruz

Dava açılmayacak galiba.Tehdit amacıyla kullanıklmış sadece.Ayın 17'sinde K.Birliği toplantısı olacak.Orada kulüpler isterse imza toplanıp,Federasyonu düşürecek.Sonra 1 ay içinde seçim kararı alınacak.Eğer Tüpçü aday olmazsa yeni bir başkan seçilecek.Tüpçü aday olursa kazanır bence.Çünkü alt lig kulüplerine Federasyon çatısından rüşvet yedirmekte.

---------------------------------------------------------------Muslera------------------------------------------------------

-------------Eboue-----------------------Chedjou-----------------Semih------------------Balta-----------------------

---------------------------------------------Melo/Wellington---------------Selcuk--------------------------------------

-------------------------Yilmaz------------------------------Sneijder-----------------------------Bruma----------------

-----------------------------------------------------------Drogba----------------------------------------------------------

Transferler:

Melo/Wellinton

Bruma

Bruma'yı alıp tribüne mi koycan?

Veya Balta'ya mı emanet solbek?

Son zamanlardaki tüm olaylar Saçmalık.

Benim görüşüm chedjou çok erken alındı.Bülent Tulun'un 20 mayıs ta transfer bitecek dediği kişiler alper chedjou ve carlinhostu bence.Alper olmayınca chedjouyu aldık strateji hatası oldu.

Boşuna beklemeyin başkan melo ya da wellingtonu alıp transferi kapatacakmış.İşin açıkcası şu an da bende başka bişe beklemiyordum.Arda inler hayal Kerim'i bile alamıyoruz su Türk kıtlığında.Hayırlısı olsun artık.Oyun sıkıştığında artık candan erçetin falan girer oyuna:)

Yani Bruma nın meneceri demek istiyor ki:

GS sakin ve sabırlı olursa; bu ay sonunda Bruma yı bedelsiz kazanma ihtimali olablir...:D:ayatollah:

O zaman; gözden çıkarılan bonservisin sadece yarısıyla bile ecnebî temizlik rahat yapılır..:yenieek:

ben tam tersini düsünüyorum menajeri galatasarayi kulanarak lizbona akili olun ,yoksa galatasaraya gider bruma demeye getiriyor

baskan yıne yan cızmesın bu sefer bu tupcuyu ındırsın dık dursun sedat dogandan da ab ııcın e gerekıyorsa yapmasını beklıyorum konusma degıl ıcraat zamanı

dava falan açmayacaklar. hepsi numaraymış. sadece devrim peşindeyiz. tüpçüyü indirmeye çalışacağız. ama başbakan engeller gibi geliyor. yoksa tüpçü bu kadar rahat konuşamaz.

ozaman baskan birdaha top 10 girmekden bahsetmesin

yahu yeter ya, adam olmayan bütün takimlar transfer yapiyor bide öyle böyle transfer degil, mantikli hamleler.

Bursaspor gidip bize lazigm olan Taiwo yu aliyor

BJK bir cok transfer yapti

TS Aykut Demiri aldi

biz hala ne gönderdik, ne dogru dürüz aldik...

her sene şlyi kazansak bizin taraftar sezon sonu yine transfer yetşmedi diye ağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt