Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo gelsin diyorsunuz...

---muslera----

-eboue--chedjou--semih--h.balta---

----hamit--melo--selçuk---

-------senjder-----

--burak-drogba----

evet.. riera sezon boyunca 5-6 maç içinmi 3 milyon euro alacak. peki yedek sol bek kim olacak???

ben olsam g.inleri alırımm...

bide böyle düşünelim lütfen..

ilk 18 kimi yazacaksınız.. orta saha yabancı olursa..

eray

sabri

g.zan

engin

emre

umut

yekta

eee varmı birileri. sol bek oynayacak. veya tek stoper oynayacak..

arkadaşlarr... bunun sakatlığı var cezası var...

h.balta biliyoruzki yaşı geldi, sakatlık riskide çok. g.zan sağlamda olsa aynı şekilde..

bir sezonu sol beksiz kapatabiliriz..

---muslera----

-------senjder-----

--burak-drogba----

evet.. riera sezon boyunca 5-6 maç içinmi 3 milyon euro alacak. peki yedek sol bek kim olacak???

eray

sabri

g.zan

engin

emre

umut

yekta

h.balta biliyoruzki yaşı geldi, sakatlık riskide çok. g.zan sağlamda olsa aynı şekilde..

inler'i bonservisiyle hayatta alamayiz, bence de artik kiralik opsiyonu düsünülmeli. yabanci kontenjani gelse bile ciddi alternatifli, ilk 11'i zorlayacak (yoklukta sorun etmeden oynayacak) adamlar alinmali. gökhan gelirse hamiti keser. hem gökhan hem melo mükemmel olur

Yine çok agırdan aldı yönetim. illa hazırlık kampları geçmesi mi lazım. Melo halen alınmadı. Umut niye alınmıyor. Drogba her hafta oynamak zorunda mı. Burak ve Umut kolay maclarda yeterli olurdu.

her sene şlyi kazansak bizin taraftar sezon sonu yine transfer yetşmedi diye ağlar

alakaya maydanoz..

2 senedir

sol bek

stoper

kanat isteyen biz değiliz. fatih hoca-yönetimde istiyor. bunun görmemekle..

drogbanın yanına falcao alalım demek ayrı..

transfer doyumsuzluğu değil bu..

yedek forvetin var mı?

sol bek

orta saha

kanat..

2 sene boyunca lige yine ambargo koyacaksın

en iyi yerliler elinde ve hala yaşları ortalama olarak iyi

drogba-senjder gibi patlayıcı gücün var..

2 sene boyunca tüm gelirler-şpl vs bize akacak.

eğer bu 2 sene içinde sağlam kadro yapıp en iyi hedeflere odaklanmazsan gelecek seneler daha zor olacak..

sende biliyorsunki böyle bir kadroya iyi takviyelerle en iyi hedefe koşacak kalite oluşur..

heee 2 sene boyunca lig benim diyip yeterli dersekde..

kısaca 2 sene sonra snejder-drogba-muslera-burak-selçuk-eboue (hamit yaşı yüzünden) bu şartlar altında bulamazsın...

Taiwo bedava geldi adamlar para bile istemedi gonderirken taiwo yerine rieranin sag bacagi oynasa daha iyi nasil futbol takipcisisiniz anlamiyorum bjk de once takim olsun her buldugun ucuz adami takima doldursan neye yarar ayrica aykut demirden hicbisey olmaz canli kackez izledim kasinti futbol zekasi olmayan dumduz bir oyuncu bos beles adamlardan bikmadiniz hala

yönetim büyük hata içinde bence...

böyle beklemeye devam ederseler..

ortalama fiyattaki oyuncuda kalmaz. g.inlere 10-11 çok derken kalırsın biglia gibi adamlara..

ister öyle ister böyle..

bu takımın daha ilk 11 ine yazacak en az 2 adam gerek. birde yedekleri varken..

2 sene tek başınasın avrupada. ligde öyle veya böyle şmapiyonluk şansın var..

düşünün ya çift okey var son elde, hala dönelim diye uğraşıyorsun. böyle riske gerek yok.

şampiyon olunup, üstünede ş.liginde çeyrek final oynanınca, yönetim malesef ağırdan almaya başladı bu transfer işini. halbuki geçen seneki şampiyonluk tamamen aykutlu fb nin bize bir hediyesiydi. ş.liginde çıkıtığımız grup ve sonrasında en kolay rakip olan schalkenin gelmesi bizim adımıza kabul etmek lazımki allahın bir lütfuydu. sanki bu sene yine öyle kolay gruba düşeceğiz gibi, aynı salaklıkları yapacak fb nin olduğunu varsayar gibi hareket edersek şimdiden önümüzdeki seneyi kaybedebiliriz

---muslera----

-------senjder-----

--burak-drogba----

eray

sabri

g.zan

engin

emre

umut

yekta

Ya şu kadroları yazarken Erman'ı kadro dışı bırakmaktan vazgeçin...Ya Erman ya Engin 11 başlaar diğeri de yedek.

ya bu semih'in sıkıntısı ciddiymiş ingiltere kampına götürülmüyor :mad:

şampiyon olunup, üstünede ş.liginde çeyrek final oynanınca, yönetim malesef ağırdan almaya başladı bu transfer işini. halbuki geçen seneki şampiyonluk tamamen aykutlu fb nin bize bir hediyesiydi. ş.liginde çıkıtığımız grup ve sonrasında en kolay rakip olan schalkenin gelmesi bizim adımıza kabul etmek lazımki allahın bir lütfuydu. sanki bu sene yine öyle kolay gruba düşeceğiz gibi, aynı salaklıkları yapacak fb nin olduğunu varsayar gibi hareket edersek şimdiden önümüzdeki seneyi kaybedebiliriz

geçen sene için ligde kavramlarına-yorumlarına katılmıyorum. aşırı art niyet vardı. cezalar filan..

avrupa için katılıyorum..

geçen sene manu gelmişti.. bu sene bayern-barca-chelsea vs rakipler gelir ise; bu sol beksiz haşat ederler bizi..

riera lig için yeterliymiş, arkadaşlar bu adamın yine aynısını oynayacağını bekleyemezsin adam sonuçta sol bek değil..

karşına farfan car curt çıkmayacak. karşına roben-messi-hazard gibi adamların çıkacağını düşünün

ben hala g.inler alınsın tarafındayım..

bu karar sezon ortasına kadar değişmez ne yaparsan yapın. tff genel kurula gitsede en az 1,5 ay demek.. aihm gitsen 1 ay demek.. böyle bir riske girilirmi??

unutmayında.. milli takımlar ve kulup takımları olarak hiç bir turnavada yokuz. sadece galatasaray var 1 sene boyunca. eğer ülke puanı olarak bişeyler yapamazsak ön eleme bile oynayabiliriz.

riske gerek yok ekonomik olarak tüm gelirler bizim lehimize. al g.inleri kafa rahat etsin. gelecek sene yabancı sınırlaması 6+2+2 olursa çoşarsın. belkide devre arası avrupadaki duruma göre karar değişirse uçurursun..

6 tane şpl maçı oynacaksın ya melo alıp sezon ortasına kadar h.balta iadere edeceksin.

ya g.inleri alıp en azından alternatifli bir sol bek ile riera ile. çok önemli kararlar vermek gerekiyor.

unutmayalım ki karar değişirse alıncak mevki sol bek ve kanat. yani orta saha olmaz ise olmaz...

Bu sezon malesef ab durumu falan hikaye olur.

Umut,Melo(Weliington),yabancı bir kanat ve belki Okay transferi olur ve transfer kapanır gibi.

Umut mutlaka alınmalı.

Lig için favoriyiz ama avrupada geçen sezonki gibi biraz şans lazım.

umut bulut hala alınmadı neyin pazarlığı yapılıyor anlamak mümkün değil

Bu sezon malesef ab durumu falan hikaye olur.

Umut,Melo(Weliington),yabancı bir kanat ve belki Okay transferi olur ve transfer kapanır gibi.

Umut mutlaka alınmalı.

Lig için favoriyiz ama avrupada geçen sezonki gibi biraz şans lazım.

avrupa için şans da yetmiyor..

herkes biliyorki zaman geçtikçe gaza basan takımız-oturan-futbolu iyi oynayan. istikrar yok çünkü futbolcularımızda. ne de olsa ligi hafife alıp fizik olarak-kafa olarak hazır olmuyorlar..

kamp dönemine katılmamış melo veya başka orta saha ne hale düşürür gördük ve olması ihtimal yine mevcut şartlarda.

ofansif olarak sıkıntı yok gibi ama kanatsız takımda olmaz..

bek ler çok önemli burda. sağ kanatta alternatif çok. eboue-hamit-sabri-aydın.. iyi kötü idare ederler sezon boyu. sağ içe engin koyarsak sıkıntı yok.

orta saha ve sol taraf çok önemli. h.balta-riera-emre ile tüm sezon sol taraf ne olur yahu. hepsi tek taraflı ve yönlü..

snejderinde faydalı olması içinde selçuk ve diğer orta sahanın hep sol tarafı kapatma çabası olur ise; snejder verimsizleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt