Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yerli de almıyoruz ki, yabancı kontenjanı bahane herhalde.

kasımpaşa kadar olamadık desem heralde kızarsınız ama öyle bizim yönetim kadar çingene pazarlığı yapan yönetim görülmemiştir her sene uzun ollurdu transferler ama bu sene kabak tadı verdi yeter artık yeter sanki ligi 10.falan bitirdik

geçen sene riera'dan sol bek yaratan fatih terim bu sene dany'den defansif ortasaha yaratır mı sizce?

Ersun Yanal, kariyeri boyunca antrenörlük yaptığı hiç bir takımın başında Galatasaray'a karşı 1 galibiyet bile alamamıştır.

geçen sene riera'dan sol bek yaratan fatih terim bu sene dany'den defansif ortasaha yaratır mı sizce?

olabilir ama hücum yönü çok zayıf kalır birde dany basit oynamayı sevmeyen bir adam selçuk'la anlaşamazlar kanaatindeyim selçuk orta sahada al-veri çok seviyor.

Ersun Yanal, kariyeri boyunca antrenörlük yaptığı hiç bir takımın başında Galatasaray'a karşı 1 galibiyet bile alamamıştır.

papaz büyülü saraçoğlu onun kötü kaderinide düzelticektir baros'un direkten dönen topundan sonra net şekilde emin oldum o stadda büyü var azize güvenmiyorum abi her türlü pisliğe bulaşan bir adam çıkarı için :p

Bi umut bulutu alamadilar...

adamin bonservisi 3 m € ken 1 m € almaya çalişiyor...

yaratacağı kişi olsa olsa chedjou dur. biliyorsunuz adam teknik bir stoper ve aynı zamanda ön libero olarak da oynayabiliyor. melonun yerine düşünülebilir. stoperede serdar taşçı almayı akıl edebilirmi acaba bizim sayın yönetim

Beyler PC kendi kendine reset atıyor.Napmalıyım yahu? :sad007:

Allahtan umut bizi istiyor yoksa fb alırdı çoktan

danny den değil, chedjoudan yaratır..

çünkü chedjou milli takımda orta saha oynamış biri...:lol:

sonra fatih hoca kızarlar.

adam alındımı da fatih hoca antin kuntin yapıyor.

snejder sol tarafta oynarmı? keyfinde oynattı. riera ne ileri ne geri şpl iyi değildi. mecburen orta sahadan adam kaydırmadan ileri uçtaki adamı kaydırdı..

takıma bakıyosun kanatsız-sol beksiz.

2 senedir fatih hocanın uğraştığı isimlere bak..

yarısı sol açıkdır. yarısı sol bekdir.

sıcaktandır benimkide yapıyor bu aralar soğutucu kesmiyor buz dolabı koyucam kasanın yanına :p

Bugün bir kaç yerde de aynı şeyi okudum.Okullar tatil oldu diye sıcağın bağrına,Adıyaman'a geldik anasını satayım.Bir şey yapmam gerekiyor mu peki reis?

Allahtan umut bizi istiyor yoksa fb alırdı çoktan

Ligde sampiyon olmusuz cl de ceyrek finale cikmişiz kombne , loca satmisiz... 400 bin 500 bin arasi civari forma satmısız..

Neyi bekliyorlar anlamadim adamin bonservisi 3 m € al işte...

bu yönetim snejder-drogba-muslera-eboue-burak aldı diye övünüyorsunuzda..

fatih terimin istediği hiçbir sol bek-stoper-kanat oyuncusu alınmadı unutmayında.

shaqiri-podolski-m.suarez-reyes-carlinhos vs...

beyler size dejavu olduk dedim anlamadınız???

geçen sene

danny-umut-hamit-burak-amrabat-melo

bu sene

chedjou-umut-erman--necati-kerim frei-melo ahahah:) böyle olur bence.. mevki olarak alırken istikrarlıyız..:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt