Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu yönetim snejder-drogba-muslera-eboue-burak aldı diye övünüyorsunuzda..

fatih terimin istediği hiçbir sol bek-stoper-kanat oyuncusu alınmadı unutmayında.

shaqiri-podolski-m.suarez-reyes-carlinhos vs...

Terim Jr. :D

Bugün bir kaç yerde de aynı şeyi okudum.Okullar tatil oldu diye sıcağın bağrına,Adıyaman'a geldik anasını satayım.Bir şey yapmam gerekiyor mu peki reis?

laptop değil benimki masaüstü napılır bilmiyorum pek açıkcası soğutucu lazım büyük ihtimal sana bide bazı laptoplar çok çabuk ısınıyor biosla filan oynaman gerekebilir ama çok hakim değilim bu konulara renkdaş google amcaya sormak lazım :D

fatih terimin istediği hiçbir sol bek-stoper-kanat oyuncusu alınmadı unutmayında.

Shaqiri olayi beli....Podolski gelmek istemedi(Arsenal yüzünden)......M.Suarez bilmiyorum neden olmadi....Reyes'de Türkiyeye gelmek istememisti....Carlinhos sadece en büyük parayi koparmak istiyor.....

Terim'in çok istediği Amrabat'a 8,6 milyon saydı yönetim hatırlatırım.Ayrıca aldıklarının yanında almadıklarına bakıyorum da, Shaqiri dışında gelmemesine ahlar vahlar edilecek biri yok..BENCE tabi.

laptop değil benimki masaüstü napılır bilmiyorum pek açıkcası soğutucu lazım büyük ihtimal sana bide bazı laptoplar çok çabuk ısınıyor biosla filan oynaman gerekebilir ama çok hakim değilim bu konulara renkdaş google amcaya sormak lazım :D

Benimki de masaüstü abi. :) Neyse en azından sıcaktan dolayı olduğuna kanaat getirdik buna da şükür. :) Sağolasın. ;)

Bugün bir kaç yerde de aynı şeyi okudum.Okullar tatil oldu diye sıcağın bağrına,Adıyaman'a geldik anasını satayım.Bir şey yapmam gerekiyor mu peki reis?

Siyah ekran olup reset atiyorsa ekran karti asiri isinmistir (max 100°C olmali ve 105°C gibi reset atiyor normal sartlarda 70°C iyidir).

FurMark diye program var, onu bi yükle, orda sana dereceyi gösteriyor.

Ayrica senin ekran kartin kendi ayit sogutucusu varmi? Yani aktif'mi veya pasif'mi? Yada sen ekran kartin modelini bi versen hemen bakarim aslinda.

Not: Inan bana ekran karti cünkü aynisi bende oluyordu bir kac haftadir (daha yeni) ve gidip kendime yeni ekran karti aldim, cekilmiyordu. Söyle 1-2 hafta oluyor bende ki olay.

Beyler PC kendi kendine reset atıyor.Napmalıyım yahu?:sad007:

Sorun büyük ihtimalle ısınan havanın değiştirilememesinden kaynaklanıyor.:confused:

Kasanın kapağını açıp; ekran kartı ve işlemci fan kanatları ile ısı emicilerin diş aralarını elektrik süpürgesi ile temizlemeye çalış.:yenieek:

Kasa kapalı bir yerde ise, kasayı dışarı alıp hava girişini rahat hava alabileceği yöne çevir.:cool:

wellington çok iyi transfer olur...sadece toparlanması lazım,hepsi bu.

sıcaktandır benimkide yapıyor bu aralar soğutucu kesmiyor buz dolabı koyucam kasanın yanına :p

Buzdolaplarının soğutma işlevinden kaynaklı motor ısısını,genelde kasası sayesinde dışarı aktardığı için; 15-20 cm yakın çevresi normal ortamdan 3-5 derece daha sıcak olabilir. Bilginize..:yenieek:

Şu transferler kampa yetişsin gözünüzü sevim yaaa :SS:

Sicaktan diyip gecmeyin. Diger nedenleri olabilir mesela Thermal Compound veya Thermal Paste (yapistirici gibi birsey) diye önemli bir etken var ekran kart ve sogutucu arasinda. Sogutma'yi kolaylastiriyor ve o yapistirici kurudu ise etkisi kalmiyor.

şampiyon olunup, üstünede ş.liginde çeyrek final oynanınca, yönetim malesef ağırdan almaya başladı bu transfer işini. halbuki geçen seneki şampiyonluk tamamen aykutlu fb nin bize bir hediyesiydi. ş.liginde çıkıtığımız grup ve sonrasında en kolay rakip olan schalkenin gelmesi bizim adımıza kabul etmek lazımki allahın bir lütfuydu. sanki bu sene yine öyle kolay gruba düşeceğiz gibi, aynı salaklıkları yapacak fb nin olduğunu varsayar gibi hareket edersek şimdiden önümüzdeki seneyi kaybedebiliriz

o zaman fatıh hocayı da gonderelım...

wellington çok iyi transfer olur...sadece toparlanması lazım,hepsi bu.

Direk o parayi ödeseydik büyük risk derdim, ama ilk önce kiralamak güzel fikir. Bekledigimiz gibi cikmazsa cok fazla zarar etmeyiz.

Ama performans anlaminda CL´de zor duruma düsebiliriz fos cikarsa bu cocuk. Tek risk bu.

Videolarda begendim cocugu acikcasi. Ilginc bir futbolcu. Umarim yaniltmaz teknik ekibi.

ısın garıp tarafı melo 2 sene bızde mukemmel denecek sezon gecırdı ama hıc bır avrupa kulubu almıyo nedense...

kasımpaşa kadar olamadık desem heralde kızarsınız ama öyle bizim yönetim kadar çingene pazarlığı yapan yönetim görülmemiştir her sene uzun ollurdu transferler ama bu sene kabak tadı verdi yeter artık yeter sanki ligi 10.falan bitirdik

amaç transfer yapmak için transfer yapmak mı eksik bölgelere transfer yapmak mı. Kasımpaşaya 10 transfer lazımsa bize 2-3 tane lazım onlarda alınır ne bu sabırsızlık.

Melodan daha iyi olduğu kesin ama,

Wellington a karşı anormal derecede şut üstünlüğünden dolayı Kolarov; sportif başarının anahtarı olan skor üretebilme potansiyelinin yüksekliği sebebiyle çok daha yararlı olur..

Kolarov sol bek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt