Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

M.United, Baines icin 16m pound teklif yapmis. Everton geri cevirmis. Manyak para ama Baines icin deger. Keske diyorum baskan bu transferde potaya girse. Hocanin dedigi gibi; bizim rakiplerimiz bunlar.

transferde rakip olamayiz bunlara. rüya görmeyin lütfen :D

belki 10 sene sonra

vasat degil wellington kesinlikle ya. abartmayalim yani. :) cok iyi kumasi var ama hazir degil. ben ondan istemiyorum acikcasi. melocada degil yani okadar . ilede melo melo demiyorum ama alinacaksa ona yakin kalitede ve en önemlisi hazir birisini gelmesinden yanayim.

Aynen bende onu diyorum.Kesinlikle illa Melo gelsin demiyorum.O bölgeye alınacak adam ya Melo olmalı yada kaliteli birisi olmalı.Çünkü yabancı oyuncu altın değerinde artık.Vasat yabancıları doldurursan takıma,zaten kaliteli yerli oyuncu çok fazla değil,iyice geriye gider takım.Melo'nun yerini dolduracak bir çok adam sayarım burada ama bu Wellington değil kesinlikle.Wellington Bursaspor,Kasımpaşa seviyesinde bir adam.5-6 kez maçını izledim internetten bizle adı geçtiğinden beri.İş yok.Bizim eski Batista gibi aynı.

Re: Transfer Nöbeti

Kışın beles Sissoko ve 2.9 a Haïdara alsaydik şimdi rahattık bir 5 sene en az.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

çok çok üst düzey performans gösterir o başka ama bana göre brezilya, meloyu tamamen sildi.

Tamam işte Melo eğer canı isterse üst düzey performansı gösterebilecek biri.Benim Konfederasyon Kupası'nda gördüğüm Brezilya milli takımının orta sahasında iyi bir Melo rahat oynar.Sadece final maçında beğendim Brezilya'nın orta sahayı.

Aynen bende onu diyorum.Kesinlikle illa Melo gelsin demiyorum.O bölgeye alınacak adam ya Melo olmalı yada kaliteli birisi olmalı.Çünkü yabancı oyuncu altın değerinde artık.Vasat yabancıları doldurursan takıma,zaten kaliteli yerli oyuncu çok fazla değil,iyice geriye gider takım.Melo'nun yerini dolduracak bir çok adam sayarım burada ama bu Wellington değil kesinlikle.Wellington Bursaspor,Kasımpaşa seviyesinde bir adam.5-6 kez maçını izledim internetten bizle adı geçtiğinden beri.İş yok.Bizim eski Batista gibi aynı.

:) evet benzerlik var ciddiden . yani oyuncu profilerinde.

Tamam işte Melo eğer canı isterse üst düzey performansı gösterebilecek biri.Benim Konfederasyon Kupası'nda gördüğüm Brezilya milli takımının orta sahasında iyi bir Melo rahat oynar.Sadece final maçında beğendim Brezilya'nın orta sahayı.

bende diyorum ki oynadığı futboldan daha çok brezilya meloyu sildi.hollanda maçından sonra çok ekstrem bir durum olmazsa melo milli takıma falan çağrılmaz.30 yaşına gelmiş adam kariyer performansının çok daha üstüne nasıl çıkacak zaten orası da ayrı bir soru işareti.

transferde rakip olamayiz bunlara. rüya görmeyin lütfen :D

belki 10 sene sonra

Transfer eneteresan bir mevzu. United fiyat bicmistir, onun uzerine cikmaz. Veya 1-2 milyon uzerine cikar sonra cekilir. Fenerbahce gibi serefsiz kuluplerle yarismaktan daha kolaydir herharukarde.

melo her yerde oynar ama melonun cok net bir sorunu var maalesef. disiplin sorunu. oyun icinde de var bu yani. oyun disiplinden söz ediyorum.

kalite olarak bence dünyanin en iyilerinden mefkisinde. ama bu oyun disiplinsiginden dolayi zamaninda brezilya milli takiminda da sutlandi melo. bu saaten sonrada düzelirmi :confused:

Transfer eneteresan bir mevzu. United fiyat bicmistir, onun uzerine cikmaz. Veya 1-2 milyon uzerine cikar sonra cekilir. Fenerbahce gibi serefsiz kuluplerle yarismaktan daha kolaydir herharukarde.

orasi kesin de... adamlarin cutuklari fiyat konusunda yarisamayiz demisdim ben daha cok. bir oyuncunun bonservisine 20 milyon euro gibi vere bilecek bir camia olmadik daha. bu parayi ronaldo ya ala bilse bizimkiler 2 ay düsünür yemin ediyorum :D

Baskanligi zamaninda Besiktasi yabanci coplugune dondurdu simdi akli sira Turk Futbolunu yabanci oyuncudan kurtaracak ...

melo her yerde oynar ama melonun cok net bir sorunu var maalesef. disiplin sorunu. oyun icinde de var bu yani. oyun disiplinden söz ediyorum.

kalite olarak bence dünyanin en iyilerinden mefkisinde. ama bu oyun disiplinsiginden dolayi zamaninda brezilya milli takiminda da sutlandi melo. bu saaten sonrada düzelirmi :confused:

İşte dediğin gibi disiplinsiz.

bende diyorum ki oynadığı futboldan daha çok brezilya meloyu sildi.hollanda maçından sonra çok ekstrem bir durum olmazsa melo milli takıma falan çağrılmaz.30 yaşına gelmiş adam kariyer performansının çok daha üstüne nasıl çıkacak zaten orası da ayrı bir soru işareti.

Haklısın ben de zaten kesin çağrılır demedim.Melo son kez Dünya sahnesine çıkmak için çalışacaktır diye düşünüyorum.

Re: Transfer Nöbeti

Beşiktaş, Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş ve Sivassporlu Michael Enaramo'nun transferinde sona yaklaştı. (NTV Spor)

simdiye kadar melo bizde kiralik oynuyordu, ilk sezon kimse birsey diyemez adam belki kendi kariyerinin en iyisini yasadi, ikinci sezon maglum 3 ay tatil ve bir türlü kendine gelemedi koca ilk yari böyle gecti vasat oyunla, sonra ikinci yari yavas yavas toparlardi kendini ve eski formunu buldu ilk sezon ki kadar olmazada bile iyi isler yapti.

ama simdi korkum eger melo gelirse bu sefer bonservisiyle gelecek arti 3 veya 4 yillik kontrat indirecek cepe yani büyük ihtimal son transferi olacak, kim garanti ederki bu dönemde iyi olacagini? onun icin illaki melo olacaksa garanti parasi az ama mac basi alacagi yüksek olsunki, adamdan verim alalim, yoksa melo elde patlayabilir juventusun elinde patladi gibi.

Baskanligi zamaninda Besiktasi yabanci coplugune dondurdu simdi akli sira Turk Futbolunu yabanci oyuncudan kurtaracak ...

yersen... Galatasarayimizi durdurma operasyondan baska bir sey degil bu. 4 büyüklere bir bakalim. yani yabancilara.

bizdeki yabancilara bakalim bide digerlerine. bide daha da bu kalitede oyuncular alinacagini düsün Galatasaray adina. diger iki istanbul büyükleri ise bir kaldeci ancak ala biliyorlar. bir kuyt paraya bakarak geliyor ve + cezalar söz konusu.

Galatsaray acik ara fark atacgini cok iyi biliyorlar. var gücleri ile nasil durdurariz operasyundan baska bir sey degil bunun adi. milli takim ve saire fasa fiso

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Beşiktaş, Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş ve Sivassporlu Michael Enaramo'nun transferinde sona yaklaştı. (NTV Spor)

Bu Bjk de takımı iyice forvetle doldurdu Pektemek Almeida Ömer rahat götürür bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt