Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo şu anki Brezilya orta sahasında gözü kapalı oynar.

meloya yedek kadroda bile yer yok. luiz gustavo suan brezilya'nin en iyi ön liberosu, ayrica kirmizi kart görmez, disiplinsiz hareketlerde bulunmaz, riskli oynamaz. paulinho'yu söylemeye bile gerek yok 20 milyona tottenham'a gitti 3 gün önce. melo bunlarin hicbirini kesemez. brezilya suan dünyanin en iyi takimi

Wellington gelirse, iyi performans sergilecekdir. sonucda, o da iyi bi performans ile, kendine sportif, bize maddi ($) basari sergilecekdir illerde ... potensyal büyük. "patlarsa" rahat 20-30'a satabiliriz 2,3 yil sonra

meloya yedek kadroda bile yer yok. luiz gustavo suan brezilya'nin en iyi ön liberosu, ayrica kirmizi kart görmez, disiplinsiz hareketlerde bulunmaz, riskli oynamaz. paulinho'yu söylemeye bile gerek yok 20 milyona tottenham'a gitti 3 gün önce. melo bunlarin hicbirini kesemez. brezilya suan dünyanin en iyi takimi

almanya bence :D

Bugun lig tv yi aradim . Ligtv ye uye olacaktim ama federasyonun dunku kararindan sonra vazgectim dedim . Galatasaray a haksizlik yapiliyor , Siz konu hakkinda federasyona baski yapmiyormusunuz dedim , bu karar size cok musteri kaybettirecektir dedim , hakli oldugumu kayit altindaki gorusmelerin ilgililere aktarildigini soylediler . Belki lig tv isyan eder de onlarda federasyona tepki gosterir

Wellington gelirse, iyi performans sergilecekdir. sonucda, o da iyi bi performans ile, kendine sportif, bize maddi ($) basari sergilecekdir illerde ... potensyal büyük. "patlarsa" rahat 20-30'a satabiliriz 2,3 yil sonra

Ben tercihimi kolarov olarak koruyorum halen, ama gelirse O na da bir şeyler uydururuz emmoğlu...:cool:

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/148265-transfer-nobeti-756.html#post6675656 Gördün müğü, Gördün mü ? :D:D:D

Geçen sene ilk yarı oynamayan bir melo vardı peki 2. yarı çok çok mu iyiydi yoksa iyimi göründü?

acaba drogbanın gelmesinden kaynaklı olmasın. Şöyle bir bakıyorum.

bir önceki sezon defansta Ufa vardı. forvet ve kanatlar sürekli presli ve baskılı oynuyordu. Bu sene bunu kaybettik

Burak ve Umut yetmedi defansta Ufa yerine Dany kaldı uyum sağlayamadı ve çok eleştirdik bu arada Melo da hiç beğenilmedi.

Bjk maçında yediği kırmızıdan sonra 4 maç yoktu onların 3 tanesini kazandık Bursa ile deplasmada berabere kaldık.

Bence Wellington denenmeli ve bende Ne melo ne İnler ikisinide istemiyorum genç birini alalım yaşlı alabiliyorsakda De Rossi olsun.

Melo ya 4 senelik kontrat yapsan birşey olsa bir daha gönderemezsin. Ama bu oyuncu daha 22 yaşında elbet bir alıcısı çıkar.

Doğru bir melo analizi yapmak lazım aslında. tarafsız bakarak. Ben nedense güvenemiyorum işte...

Bugun lig tv yi aradim . Ligtv ye uye olacaktim ama federasyonun dunku kararindan sonra vazgectim dedim . Galatasaray a haksizlik yapiliyor , Siz konu hakkinda federasyona baski yapmiyormusunuz dedim , bu karar size cok musteri kaybettirecektir dedim , hakli oldugumu kayit altindaki gorusmelerin ilgililere aktarildigini soylediler . Belki lig tv isyan eder de onlarda federasyona tepki gosterir

17 kulübü takmayan devleten getirelen bir federasyon ayni devletenin elinde olan yayin kurulsundan tepki beklemek ne kadar dogru yada takmasi onlari ne kadar müspet bir durum ola bilir :confused:

Geçen sene ilk yarı oynamayan bir melo vardı peki 2. yarı çok çok mu iyiydi yoksa iyimi göründü?

acaba drogbanın gelmesinden kaynaklı olmasın. Şöyle bir bakıyorum.

bir önceki sezon defansta Ufa vardı. forvet ve kanatlar sürekli presli ve baskılı oynuyordu. Bu sene bunu kaybettik

Burak ve Umut yetmedi defansta Ufa yerine Dany kaldı uyum sağlayamadı ve çok eleştirdik bu arada Melo da hiç beğenilmedi.

Bjk maçında yediği kırmızıdan sonra 4 maç yoktu onların 3 tanesini kazandık Bursa ile deplasmada berabere kaldık.

Bence Wellington denenmeli ve bende Ne melo ne İnler ikisinide istemiyorum genç birini alalım yaşlı alabiliyorsakda De Rossi olsun.

Melo ya 4 senelik kontrat yapsan birşey olsa bir daha gönderemezsin. Ama bu oyuncu daha 22 yaşında elbet bir alıcısı çıkar.

Doğru bir melo analizi yapmak lazım aslında. tarafsız bakarak. Ben nedense güvenemiyorum işte...

bizim yönetim dogru hareket ediyor, 2+1 önermisler. melo iki sene daha oynar sonra isimize yaramaz. o yüzden juventus'un 5 milyon bonservis talebini yüksek buluyorlar.

Wellington'u istemeyen,onu eleştiren üyelere hemen Melo suçlaması yapılıyor.İlla Melo olsun diyen yok yahu.Sadece kaliteli ve piyasası olan bir adam alınsın istiyor herkes.2 senedir ibretlik bir gelişim kaydetmişiz,devre arası Culio,Stancu,Yekta gibi adamlardan Sneijder,Drogbaları getirecek seviyeye gelmişiz.Fransa liginin en iyi stoperlerinden olan bir adamı 6.3 milyon gibi cüzi bir miktara alabilecek kadar doğru işler yapmaya başlamışken,nerden çıktı bu Brezilya liginden kendi takımında dahi düzenli oynayamayan kolpa genç yıldız adayı oyuncu alma sevdası.Carlinhos'u da eleştirdik burada aylardır ama o hiç değilse solbeke alınacak,normal bir performans gösterse bile takıma o kadar etki etmez.Ama en önemli bölgeye böyle bir kumar oynamak,hiç ama hiç akıllıca bir iş değil.Ortasahada Hamit oynasın ama bu adam gelmesin,en az bu adam kadar oynayacağından kesinlikle eminim,hiç olmazsa sol beke yabancı alabiliriz bu vesileyle.Ama hem bu adamı alıp,hemde solbekte Hakan'ı oynatmak zorunda kalınırsa,gerçekten yazık olur bu takıma.Aslında en garanti yol bastırıp parayı Gökhan İnler'i almak,solbeke de istediğin yabancıyı getirmek ama işte..

Galatasaray SK - Güncel kadro - transfermarkt.tr

Burada yazılanlara göre, bazı kısaltmalardaki belirsizlikten kaynaklanan hataları güncelleme, ve bazı kısaltmalarıda ilave yapmak farz oldu.:cool:

Aurélien Chedjou = C30 --> C28 ( Güzel.. @Arif ULU nun ilham kaynağında, fazla kayıp olmadı :D:asd: )

Erman Kılıç = E58 :yikes:

Didier Drogba = D12:SS: :lol:

Emmanuel Eboué = E27 :yenieek::lol:

vs.vs.vs.

C30 :sad007:

yanliz tam güncel degil daha forma numaralar fln...Sneijder daha 14 ^^

not: Drogba 11 Sneijder 10 olsun :)

Galatasaray SK - Güncel kadro - transfermarkt.tr

Burada yazılanlara göre, bazı kısaltmalardaki belirsizlikten kaynaklanan hataları güncelleme, ve bazı kısaltmalarıda ilave yapmak farz oldu.:cool:

Aurélien Chedjou = C30 --> C28 ( Güzel.. @Arif ULU nun ilham kaynağında, fazla kayıp olmadı :D:asd: )

Erman Kılıç = E58 :yikes:

Didier Drogba = D12:SS: :lol:

Emmanuel Eboué = E27 :yenieek::lol:

vs.vs.vs.

Numaraları kafalarına göre yapıyorlar yalnız.5-6 gün önce 5 numara Chedjou'ydu Gökhan Zan'la uzatınca Chedjou 28 oldu.

<font size="4">C30</font>
sad007.gif

yanliz tam güncel degil daha forma numaralar fln...Sneijder daha 14 ^^

not: Drogba 11 Sneijder 10 olsun
smileee.gif
Bildiğim kadarı ile her sene değişmesi gerekmiyor forma no ların.
confused.png

Edit: Bune yaaa...:biggringift:

wellingtondan cacik olmaz iki kez sakatlanimis adam eskisi gibi olmaz melo gelsin insallah

2 senedir Selçuk-Melo sayesinde şampiyonuz. İyi olan ortasahayı niye bozalım :confused:

2011-2012 sezonunda evet Selçuk-Melo şampiyonluğumuzda çok önemliydi ama geçen seneki şampiyonlukta Melo'nun payı son derece düşük. Melo maliyetine oynayan dünya üzerindeki herhangi bir önliberoyla da şampiyon olurduk bu sene. Zaten ligin ilk yarısında katkısı 0, hatta zararı oldu sırf form tutacak diye sürekli onu oynatmak zorunda kaldık ve yabancı kotasından yedi.

Gerçekten siz ya izlediğiniz futboldan bişey anlamıyorsunuz, ya da hafızanız balıklarınkiyle yarışır seviyede.

Beğenmediğiniz Hamit'in katkısı çok daha fazla oldu Melo'dan geçtiğimiz sezonda, ki birisinin sayesinde şampiyon olduysak bu Burak Yılmaz aka gol kralı.

Ufak bir karşılaştırma hatırlatma daha yapalım. Hamit geçen sene 5 lig maçında forma giyemedi, bunların ikisi berabere kaldığımız Bursaspor ve Eskişehirspor maçları ki bütün yıl oynadığımız en kötü futbolu bu maçlarda oynadık, yine oynamadığı bir diğer maç da 0-1 kazandığımız Elazığspor maçı ki bu da yine kötü oynadığımız son dakikada Melo'nun penaltı kurtardığı maç. Şampiyonlar liginde bir tek maçta forma giymedi Braga maçı 2-0 yenildik kendi sahamızda.

Özet olarak oynamadığı maç 6 bu maçlarda durum 2 beraberlik 1 mağlubiyet 3 galibiyet.

Melo geçen sezon 8 lig maçında forma giymedi bunlarda 2 beraberlik 1 mağlubiyet 5 galibiyet almışız. Beraberliklerden birisi yine Hamit'in de olmadığı Bursaspor maçı. Şampiyonlar liginde oynamadığı tek maç CFR Cluj maçı deplasmanda 3-1 kazandık. Kendi sahamızdaki CFR Cluj maçında oynayıp 1 de penaltı kaçırdığını da istatistiklere bakarken hatırladım.

Melo'nun özetini çıkarırsak oynamadığı toplam 9 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet 6 galibiyet.

Hamit'in özetini çıkarırsak oynamadığı toplam 6 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet 3 galibiyet.

Bana göre Melo her ikisinden de iyi.Paulinho'nun transferide Melo'dan iyi bir oyuncu olduğunu göstermez,bence gereksiz ayrıntı.Neyse tabi sizin görüşünüz buda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt