Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beklenen iki transfer var: ön libero + umut.

Alacağınız ya Melo var ya da Wellington. Alın birini bitsin gitsin. Umut'u da aradan çıkarın. Bu konuyu da kilit vuralım.

Fatih Terim:Hoş geldin evlat...
1

Beklenen iki transfer var: ön libero + umut.

Alacağınız ya Melo var ya da Wellington. Alın birini bitsin gitsin. Umut'u da aradan çıkarın. Bu konuyu da kilit vuralım.

umutu ben beklemiyorum hata istemiyorum bile diye bilirim. semih sentürk gelse keske. en azindan top oynamasini biliyor

[video=youtube;vb3J_nlA96U]https://www.youtube.com/watch?v=vb3J_nlA96U[/video]

bu sarki tupcuye gelsin

oh be cezam iyiki suan btti yoksa yine myc yediydim tüpcüye sövmekten

selamın aleyküm abiler

umutu ben beklemiyorum hata istemiyorum bile diye bilirim. semih sentürk gelse keske. en azindan top oynamasini biliyor

Semih cidden çok olur,drogba olmayınca ilerde top tutamıyoruz,Umut burak gol atıyor ama orta sahaya katkıları 0 semihin bonservisi de 2 milyon euroymuş.Hem daha 30 yaşında ligde bizi inanılmaz rahatlatır.Tut ki drogba sakatlandı ne yapacağız?Ama gıcık fener vermez.

Semih in oyun anlayışı ve hissetme kabiliyeti umuttan çok iyi. ama driplingi olmadığı için sadece baskılı oynadığımız maçlarda tam randımanlı kullanabiliriz .:confused:

Aslında FT nin sercan da aradığı kale önü son vuruş başarısı semih de fazlasıyla var...:yenieek:

Kanat lazım arkadaş,bıktım hababam ortadan şöyle çekecek sağa çakacak 90a :D

senin basin bedende iskencedi

kenardan bakanlar icin eglencedir

belki de en sıkıcı nöbetlerden biridir bu yaz nöbeti.

Allah'ım yardım etki şu yaz nöbeti güzel geçsin.:sad007:

kanatımız yokya , tavukçuda bile but yiyorum kanat almıyorum.

Galatasaraylı Biri@ya1905gs 3 sa Pazartesi Yada Salı Günü Ön Libero Konusunda Kap'a Açıklama Gelir..Felipe Melo Şartları Kabul Etmezse Welligton Açıklanır..

| Galatasaray muhtemelen Melo ile anlaşacak. Fatih Hoca, Melo'dan vazgeçmiyor, vazgeçmez

Kewell-Arda-Keita'dan sonra şu duruma bak :D Hamit-Aydın-Amrabat :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt