Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Necati diyorsunuzda gectıgımız sezon 13-14 maçını staddan izledim, artık eski necati yok ne bi pres ne bi top alma hiç birinden eser kalmamış. Kimse kusura bakmasında koşmaya hali yok.Ayagına top gelırse oyuna katılıyor. eskişehir taraftarıda bir an önce gitmesini istiyor. Ne kadar hedeflerimiz için yetersiz olsada umutun bonservisini almamız şart :yenieek:

Amrabat jokerimiz de olmayacak bu sene :o geriye düştüğümüzde öne geçtiğimizde alıyorduk her türlü hareket geliyordu.Bu sene işimiz çok daha zor.

ya yerli oyuncu kalitemiz yerlerde süreniyor bence genis kadromuzda. ilk ilk de kim var bir bakalim

selcuk

burak

semih

hamit

?

rotasyona -yani yedek kulübüsünden girecek oyunculara bakalim simdilik

emre.C

erman

kasim

engin

zan

sabri

...............

kadromuz yetersiz baya ya :sad007: sadece ilk 11 oyuncu ile bu is nereye kadar yüreyecek ?!

Eboue dos santos gibi oynamadığı zaman maçı kaybediyoruz oynadığı zaman old traffordda bile harikalar yaratıyor.Sabri ligde eboueyi kesebilir bence de.

kerim frei dan haric potansiyeli oyuncuda yok ki radarimizda :SS: arda keske gelse bari ama oda cook zor.

ya yerli oyuncu kalitemiz yerlerde süreniyor bence genis kadromuzda. ilk ilk de kim var bir bakalim

selcuk

burak

semih

hamit

?

rotasyona -yani yedek kulübüsünden girecek oyunculara bakalim simdilik

emre.C

erman

kasim

engin

zan

...............

kadromuz yetersiz baya ya :sad007: sadece ilk 11 oyuncu ile bu is nereye kadar yüreyecek ?!

yekta yı ekle hocam, ayrıca öyle yazmışsın ki sanki şikeci kardeşlerin kadrolar çok geniş, fb de sadece aynı tarz bir dünya adam var diye iyi gözüküyor o kadar. bjk zaten milletin yedeklerini toplamakla meşgul

sabri reiz ve hakanıda unutmuşuz bu sezon oldukça fazla 11 oynar bu 2 isim

erman_kilic.jpg

no problem.

Bizimkiler neyi bekliyor anlamadım arkadaş?

:D

basladi yine forumun akcisi.. senin meslegin akcilik mi ayiptir sormasi. :lol:

meslek önemli değil damak lezzeti ile alakalı biraz..

isteyen herkes bunu biraz araştırma ile yapabilir..

Ama dikkat et, kendi elinin Lezzeti Fena derecede Bağımlılık yapabilir..:yenieek:

yekta yı ekle hocam, ayrıca öyle yazmışsın ki sanki şikeci kardeşlerin kadrolar çok geniş, fb de sadece aynı tarz bir dünya adam var diye iyi gözüküyor o kadar. bjk zaten milletin yedeklerini toplamakla meşgul

sabri reiz ve hakanıda unutmuşuz bu sezon oldukça fazla 11 oynar bu 2 isim

ya banane fenerden bjk dan ya. ben baskalarina bakarak kadromuza bakmiyorum. kadrolari bizden iyi olsa bile ne yazar ki. bunlar ligde masa basi oyunlarini yapamadan basari saglayamaz hic bir cekilde kolay kolay. ben kendimize bakiyorum ve yetersiz diyorum uzun maraton icin.

kupa-lig- sampionlar ligi var. rakiplerin sadece ligi olacak büyük ihtimalde.

hem fenere bakarsak adamlarin orta saha genisligi yerli konusunda cok fazla. abartili cekilde cok fazla hemde. bukadar fazlalik iyi olmaz takim icinde. rekabet iyidir ama oda bir yere kadar. takim icinde huzursuzluk cikar bunlarda büyük ihtimalde.

meslek önemli değil damak lezzeti ile alakalı biraz..

isteyen herkes bunu biraz araştırma ile yapabilir..

Ama dikkat et, kendi elinin Lezzeti Fena derecede Bağımlılık yapabilir..:yenieek:

bende az cok bir seyler biliyorum yani. ama senin kadar genis beceregim yok galiba :D

daha gecen zeytinyagli fasulye yaptim mesela. bayilirsin :asd:

Bizim ilk 11'imiz fbnin 11'inden daha iyi ama yedekler kötü baya.

Bizimkiler neyi bekliyor anlamadım arkadaş?

Melo'nun maasinda indirim yapilsin isteniyor. Melo pek yanasmiyor gibi+juventus istedini bonservis biraz tuzlu yönetim icin+Aysal Melo'yu pek istemiyor...

Melo'nun "maliyeti" inerse, Melo alinacak..o bekleniyor ...

olmazsa Wellington aciklanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt