Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

meslek önemli değil damak lezzeti ile alakalı biraz..

isteyen herkes bunu biraz araştırma ile yapabilir..

Ama dikkat et, kendi elinin Lezzeti Fena derecede Bağımlılık yapabilir..:yenieek:

2 gün evvel "Chikcen tikka masala" yedim, hindistan mutfagi... az önce de "cin pilauv tabagi, tavuklu, sebzeli".. :cool:

Spor Gündemi

Erman Toroğlu : 3 sezon önce her yıl Yabancı sayısı kalksın diyen Aziz bu yıl Şampiyonlar ligi tokadını yiyip Edirne içinde kalınca bir anda 360 derece döndü ve Tüpçü TFF başkanına talimat vererek yabancı sayısında genişletilmeyi onaylamadı sırf Galatasaray'ı engellemek için ama şampiyonlar liginde mücadele edecek olsa Fenerbahçe o zaman Aziz 360 derece dönmez 10 yıldır dediği lafın arkasında olur ve yabancı sayısı artırılsın derdi bilindik Aziz y*vşaklıkları alıştık bu durumlara.

Nani diye başladık bruma'ya fitiz şuan :p :D

Bu Beşiktaş Tolga,Eneramo ve Serdar Kurtuluş'u alır eksi puan da yemezse ciddi favori olur Avrupa'ya gidemediğini de düşünürsek.

Melo'nun maasinda indirim yapilsin isteniyor. Melo pek yanasmiyor gibi+juventus istedini bonservis biraz tuzlu yönetim icin+Aysal Melo'yu pek istemiyor...

Melo'nun "maliyeti" inerse, Melo alinacak..o bekleniyor ...

olmazsa Wellington aciklanacak.

Aysal,Melo'yu istemiyor haberi hikaye.Artı olarak Aysal'ın beğenmesi önemli değil ki.Fatih Hoca ve taraftarlar istiyor abi.Melo'nun boşluğunu 2.sınıf bir Brezilyalı(Wellington) dolduracaksa işimiz var.O zaman Avrupa başarısı sadece söylem olur.

Spor Gündemi

Erman Toroğlu : 3 sezon önce her yıl Yabancı sayısı kalksın diyen Aziz bu yıl Şampiyonlar ligi tokadını yiyip Edirne içinde kalınca bir anda 360 derece döndü ve Tüpçü TFF başkanına talimat vererek yabancı sayısında genişletilmeyi onaylamadı sırf Galatasaray'ı engellemek için ama şampiyonlar liginde mücadele edecek olsa Fenerbahçe o zaman Aziz 360 derece dönmez 10 yıldır dediği lafın arkasında olur ve yabancı sayısı artırılsın derdi bilindik Aziz y*vşaklıkları alıştık bu durumlara.

birisi hocaya anlatsin sunu. 360 derece döndügü zaman yine ayni yere varildigini :D

kimse dikkat etmiyor ama besiktas iyi transferler yapiyor

2 gün evvel "Chikcen tikka masala" yedim, hindistan mutfagi... az önce de "cin pilauv tabagi, tavuklu, sebzeli".. :cool:

Afiyet olsun o cakka cukka her neyse..:yenieek: (belkide solucan şiş falandır, belli olmaz o tarafın işleri.:D:D)

Beşiktaş mevcut bütçeyle çok iyi işler yapıyor transferde.Tebrik etmek lazım Önder Özen'i.

kimse dikkat etmiyor ama besiktas iyi transferler yapiyor

Önder Özen iyi gidiyor şuan tam stsl kadrosu kuruyorlar tek sıkıntı kolombiyalı stoper beşiktaşta şuan bence nasıl bir performans vericeği belirsiz..ayrıca gökhan töre'den ümitliyim biraz

Töre-----Fernandes-----Oğuzhan

---------????????---------

Seninki her şarttta benimkini rahat döver emin ol...:yenieek:

bilmiyorum vallahi. ya yemek konusu okadar zor degil bence. tuzunu sekerini biberini iyi ayarlamak önemli yemeklerin. bunu iyi yaparsan gerisi zaten kolay az cok becerikli isen tabiki :) ama cogu yemekleri ben kitaba bakarak veya neten bakarak yapiorum ama o ayri konu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt