Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
bjk tolgayi kapmis
bjk tolgayi kapmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meslek önemli değil damak lezzeti ile alakalı biraz..
isteyen herkes bunu biraz araştırma ile yapabilir..
Ama dikkat et, kendi elinin Lezzeti Fena derecede Bağımlılık yapabilir..:yenieek:
bende az cok bir seyler biliyorum yani. ama senin kadar genis beceregim yok galiba
daha gecen zeytinyagli fasulye yaptim mesela. bayilirsin![]()
Melo'nun maasinda indirim yapilsin isteniyor. Melo pek yanasmiyor gibi+juventus istedini bonservis biraz tuzlu yönetim icin+Aysal Melo'yu pek istemiyor...
Melo'nun "maliyeti" inerse, Melo alinacak..o bekleniyor ...
olmazsa Wellington aciklanacak.
Spor Gündemi
Erman Toroğlu : 3 sezon önce her yıl Yabancı sayısı kalksın diyen Aziz bu yıl Şampiyonlar ligi tokadını yiyip Edirne içinde kalınca bir anda 360 derece döndü ve Tüpçü TFF başkanına talimat vererek yabancı sayısında genişletilmeyi onaylamadı sırf Galatasaray'ı engellemek için ama şampiyonlar liginde mücadele edecek olsa Fenerbahçe o zaman Aziz 360 derece dönmez 10 yıldır dediği lafın arkasında olur ve yabancı sayısı artırılsın derdi bilindik Aziz y*vşaklıkları alıştık bu durumlara.
Nani diye başladık bruma'ya fitiz şuan![]()
![]()

2 gün evvel "Chikcen tikka masala" yedim, hindistan mutfagi... az önce de "cin pilauv tabagi, tavuklu, sebzeli".. :cool:
bruma naniden cok daha iyi oyuncu olacak .
hata bir oyuncunun seviyesine gelecek ama o ismi aciklamayim ben simdi ..tehlikeli olur![]()
bruma naniden cok daha iyi oyuncu olacak .
hata bir oyuncunun seviyesine gelecek ama o ismi aciklamayim ben simdi ..tehlikeli olur![]()
Afiyet olsun o cakka cukka her neyse..:yenieek: (belkide solucan şiş falandır, belli olmaz o tarafın işleri.)

Buruma'nın 9 ayağı, 8 kolu, 2 kafası var diyolla
kimse dikkat etmiyor ama besiktas iyi transferler yapiyor
Seninki her şarttta benimkini rahat döver emin ol...:yenieek:
Söylediklerine göre sağlam eleman Hüseyin.

Buruma'nın 9 ayağı, 8 kolu, 2 kafası var diyolla