Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

madem kiralama isini seviyoruz inler kiralanamaz miydi? 3 milyon kira bedeli versen imzaya gelirdi inler.

Melo>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Wellington

Son 10 maç harika, M.United maçından itibaren çok iyi oynadı. Oynamadığı maçlarda hep aradık.

valla ben bişey aramadım 10 maçtan kastın clde varsa olabilir. ama lig için diyosan değil . 34 maç var 10 cl + türkiye kupası 50 maçta 10 maç iyi oynamış

%20 çok mu?

en az 3m bonservis + en az 4m para senelik

melo o kadar iyiydide ondan klüp bulamıyo kendine. kim verir bizden başka

Maalesf doğru gibi haberler,Wellington geldi.

Transfer güçlenmek için yapılır , biz ha bire ayağımıza kurşun sıkıyoruz. 2 senedir fark atınca Ünal Başkan hafife aldı galiba ama bu sene Fb'nin şampiyon olması için herşey yapılacak ayrıca tek kulvarda giderlerse ve biz yine Cl maçları öncesi ve sonrası takılırsak seyreyleyin manzarayı.

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 2 dk

Wellingthon Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncuydu. Melo'dan vazgeçmek kolay değildi Terim geçti...

Shaktar Donetskmiyiz abi biz Wellingtonu aliyoruz ya

ALIN SU MELOYU VALLA DELIRCEM YA

wellington'un ciddi sakatlığı varmış. şimdi biz bu adamı alıp orta saha için transferi bitirirsek benim içim bir türlü rahat olmaz. olası bir sakatlıkta çok büyük kayıplar yaşayabiliriz. sırf lig olsa gene bir nebze de şampiyonlar ligi de devreye girince bu transfere bir türlü sıcak bakamıyorum. gerçi sakatlığı olmasa dahi ben melo'nun alınmasını isteyenlerdenim.

madem kiralama isini seviyoruz inler kiralanamaz miydi? 3 milyon kira bedeli versen imzaya gelirdi inler.

Napoli kiralık izini vermedikten sonra yapamazsın. Zaten İnler Napoli için önemli bir oyuncu ancak iyi bir para önerdiğin zaman seni ciddiye alırlar.

Sampiyon olmadiktan sonra yasini napim topcu yasiyla degil kalitesiyle is yapar kaliteliyse ister 18 olsun ister 33 hedefine gore transfer yapicaksin galatasaray buyuk avrupa kuluplerinin altyapisi degildir vizyon ve misyonunda da yoktur

Baziları Melo > Wellington Diyor. Adam bi gelsin hazirlik maçlarında oynasın bakalim.

Wellingtonun başarılı olacağını düşünüyorum.

Kağıt üstünde Melo'ya göre eksileri var ama oynamadan hiçbirşey belli olmaz.

Melo'nun saha içi agresifliğini ararız ama.

Çok düşündürüyor Brezilyalı potansiyelli ve biz alıyoruz Porto'nun radarına girmemişse var bir sıkıntı!

hayirli olsun. genclere sans vermek lazim. türk genclerde is yok bari yabanci genclere sans verelim. portugiz kulupler böyle ayakta kaliyor.

Wellington'un alınmasında ki amaçlardan biri de bizim takımda Amrabat hariç bir tane süratli,hızlı oyuncu yok.Rakip kaleye çabuk gitmek için Wellington alındı tahminimce.

Melo bizim için çok kritik oyuncuydu inş tutar bu oyuncu yoksa sonumuz çok kötü olur

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 2 dk

Wellingthon Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncuydu. Melo'dan vazgeçmek kolay değildi Terim geçti...

ya bazilari burda hocaya saliyordu hep transferi beceremiyor diye.... yavas yavas bende öyle düsünmeye basladim :SS:

hayirlisi olur insallah ne deyim. cok büyük kumar oynandi wellington ile bence.

NOT: ilede melo da israr edilmesinde de yana degildim ama melo olmaszsa onun seviyesinde birisi alinmasindan yanaydim acikcasi o mevki icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt