Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wellington'un ciddi sakatlığı varmış. şimdi biz bu adamı alıp orta saha için transferi bitirirsek benim içim bir türlü rahat olmaz. olası bir sakatlıkta çok büyük kayıplar yaşayabiliriz. sırf lig olsa gene bir nebze de şampiyonlar ligi de devreye girince bu transfere bir türlü sıcak bakamıyorum. gerçi sakatlığı olmasa dahi ben melo'nun alınmasını isteyenlerdenim.

iyiyi umalım hep birlikte , sow da sakattı hatta diz mr'ını gören benim bizzat hocam ama gel gör ki adam süper sezon geçirdi ve sakatlık sıkıntısı yaşamadı , umarım da yaşamaz ben hiçbir futbolcunun sakatlıktan ötürü futboldan ayrı kalmasını istemem çok üzücü bir durum.

ha bir melo nun o salak menejerinden kurtulduğumuza ve melo nun alenen taraftarı twetter dan kullanmasından kurtulduğumuza seviniyorum.bakalım o menejer bozuntusu veridğimiz paraları başka yerde alabilecek mi

Wellington, konusunda bir şey diyemiyorum her transfer gibi buda bir risk içeriyor. Ancak ön libero pozisyonunu gençleştirmek istiyorsan bunu Fransa Liginden alarak yapabilirdik diye düşünüyorum.

Wellington 1 sene kiralik oynar seneye gökhan inleri alırız.

Hoca istediyse de itirazım var bu transfere Fatih Hoca isteme vazgeç bu sevdadan.

Wellington, konusunda bir şey diyemiyorum her transfer gibi buda bir risk içeriyor. Ancak ön libero pozisyonunu gençleştirmek istiyorsan bunu Fransa Liginden alarak yapabilirdik diye düşünüyorum.

goavalougiyi mi alacaktık ? 15 milyon avro biçtikleri capoue'yi mi? almıyolar işte bizimkiler öyle para döküp..mecburuz,kabullenicez.zaten tff gitsin,yeni bi karar alınır,ağustos gibi melo gelir.

Yeri değil ama TRT Spor'da 2002 Dünya Kupasının görüntüleri var.Tüpçü'yü bir kez daha andım !

Wellington'u izlemedim bir şey diyemem o yüzden ama Bruma müthiş olur müthiş.

[video=youtube;v7y0CCFYeTU]https://www.youtube.com/watch?v=v7y0CCFYeTU[/video]

Çok kaliteli bir futbolcu.

Bruma tay gibi adam ama nerede oynatacağız.

İnter alsa şimdi hepiniz bizimkiler kaçirdi yine elinden diyecektiniz çok döneksiniz
ya bazilari burda hocaya saliyordu hep transferi beceremiyor diye.... yavas yavas bende öyle düsünmeye basladim :SS:

hayirlisi olur insallah ne deyim. cok büyük kumar oynandi wellington ile bence.

NOT: ilede melo da israr edilmesinde de yana degildim ama melo olmaszsa onun seviyesinde birisi alinmasindan yanaydim acikcasi o mevki icin.

goavalougiyi mi alacaktık ? 15 milyon avro biçtikleri capoue'yi mi? almıyolar işte bizimkiler öyle para döküp..mecburuz,kabullenicez.zaten tff gitsin,yeni bi karar alınır,ağustos gibi melo gelir.

Ahh ahh.:sad007:

Ya bu piyasa olayları bir değişik bu sene anlamadım ben Tevez 9 milyona gitti Juventus'a.

Şu mantığı da hastayım,

Bu oyuncu iyi olsa büyük takımlar niye almıyor

İyi oyuncu olsa bunu bize yar etmezler,

Porto bu brezilyalıyı almadıysa işe yaramaz.

O zaman burda kimse, biz niye böyle adamlar bulamıyoruz. Bir transfere dünya para harcıyoruz demesin.

Ben de Melo'nun gelmesini isterim. Melo'yu almak için yönetim uğraştı/uğraşıyor ve buna rağmen olmuyorsa ve Terim Wellington'u istiyorsa diyecek bir şey yok.,

Gelsin bir bakalım...

Wellington'un alınmasında ki amaçlardan biri de bizim takımda Amrabat hariç bir tane süratli,hızlı oyuncu yok.Rakip kaleye çabuk gitmek için Wellington alındı tahminimce.

Bende onu düşünüyorum mesele tekmeye tekmeye cevap verebilmek bizim ligde futbol öyle

oynanıyor

İnter alsa şimdi hepiniz bizimkiler kaçirdi yine elinden diyecektiniz çok döneksiniz

vallah ben dua ediyordum inter alsin diye. baskalari ile karistirma beni lütfen. interin her istedigi aldigi oyuncu sanki cok iyi oluyor. inter kimis hem ya. ismi kalmis sadece,

melonun gözünü para bürümüş biraz kafası çalışsa indirim yapardı ücretinde. şimdi bizden aldığı paranın yarısını ancak alcak 30 yaşına gelmişsin

ama helal olsun güzel göz boyuyo.

Şu mantığı da hastayım,

Bu oyuncu iyi olsa büyük takımlar niye almıyor

İyi oyuncu olsa bunu bize yar etmezler,

Porto bu brezilyalıyı almadıysa işe yaramaz.

O zaman burda kimse, biz niye böyle adamlar bulamıyoruz. Bir transfere dünya para harcıyoruz demesin.

Ben de Melo'nun gelmesini isterim. Melo'yu almak için yönetim uğraştı/uğraşıyor ve buna rağmen olmuyorsa ve Terim Wellington'u istiyorsa diyecek bir şey yok.,

Gelsin bir bakalım...

Bizim gibi ülkelerde yaşanan tipik ezilmişlik kompleksi kimse yanlış anlamasın kimseye ezik falan hakaret etmiyorum. Özgüvenle alakalı bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt